Xenia, nie mozna rozpoznac tradzik hormonalny tylko wzrokowo...mam kolezanke z pcos, z zawysokim testosteronem, ktora ma gladkie policzki, bardzo ladna cere i tylko delikatna kaszke na czole..a inna kolezanka z budowy ciala bardzo kobieca, taka cos ala Salma Hayek, a na 3 roku studiow zaatakowal ja straszny tradzik na policzkach, gule na zuchwie i wygladalo okropnie, a hormony byly w porzadku...wiec widzisz, tylko badania moga potwierdzic , czy hormony sa ok..oczywiscie , ze jak sa nieregularne okresy, nadmierne owlosienie, to sugeruje zaburzenia, ale tez nie zawsze widaomo, jakie..mozliwosci jest duzo..wiec naprawde warto sie zbadac
a jeszcze co do ***..pomyslcie o ludziach, co maja chemioterapie, co oni maja powiedziec?
u nich to dopiero jest depresja, a oni czesto musza brac retinodiy o wiele dluzej niz my i w wiekszych dawkach plus inne leki...trzeba wziac sie w garsc, ..raz na ulicy widzialam kobiete, ok. lat 30 , ladna, zgrabna, a mega dziury po tradziku na calej twarzy..zrobilo mi sie smutno

LEELOO