mysle ze to swierzb. U mnie objawy byly podobne. Nie czekaj tylko idz jak najszybciej do dermatologa.
22-10-2007 o 00:06, gość :
Witam,wygląda mi to świerzb.Tutaj nie ma cudów,pomoże tylko Lyclear.Ta pani doktor jest niedouczona,bo świerzb atakuje też głowę.Do głowy jest też Lyclear ale inny niż do ciała.Następna sprawa to swierzb atakuje zwierzęta!Można się od nich zarazić.Początki tej choroby można rozpoznaću psa lub kota po obejrzeniu uszu.Naprawdę znależć dobrego i fachowego dermatologa to jest sztuka.Ja dopiero na takiego trafiłam w Anglii,w Polsce to miałam chyba ze 4 diagnozy,każda inna i przez innego lekarza.Stosowałam rózne kuracje.Nie wspomnę okosztach i nerwach.Pozdrawiam
10-10-2007 o 13:18, gość :
Witam.Współczuję Pani bardzo bo sama to przechodziłam.Córka przywlokła to ze szkoły.Nie wiedziałam co to jest,myslałam że uczulenie na jakis płyn,proszek czy mydło.Nie przyszło mi do głowy że to takie świństwo.Zaraziliśmy sięwszyscy.Po wizyciw u dermatologa padła dizgnoza swierzb.Az mnie zatkało aoczy wyszły z orbit.Przepiasał Novoscarbin.Coś strasznego!Smarowanie,chodzenie w tych samych rzeczach koszmar!!Prasowanie,pranie,mrożenie,zmienianie pościeli.Byłam bliska załamania płakałam.Zdesperowana zadzwoniłam do siostrzenicy do Anglii i porosiłam o pomoc.Poszła do swojego lekarza i opowiedziała o mnaszym problemie.Powiedział że możemy darowaćsobie nasze polskie srodki bo szkoda pieniędzy.Polecił jej Lyclear.Wiem teżżeswierzb może atakować głowę,bo lekarz pytało to ją gdyż do głowy teżjest Lyclear tylko mniejsze opakowanie i specjalnie przystosowane.My na głowie tego nie mielismy.Przysłała mi tą maść.I przeszło natychmiast!Jest to wygodne w użyciu,gdy znakładasie to na maxymalnie 12 godzin na całe ciało i zmywa.Sama maśćkosztowała razem z expresową przesyłką około 16 funtów.Nie zlicze ile poszło mi pieniędzy na polskie specyfiki,proszki,prąd nie licząc czasu i nerwów.Trwało to 2 miesiące zanim nie zastosowałam tej angielskiej maści.Naprawdę polecam,bo szkoda Pani nerwów.Pozdrawiam
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.