Witajcie. Mam ten sam problem - pachy, dłonie, stopy. Z pachami już sobie jakoś radzę. W zeszłym roku stosowałam Antidral, - działał. Wystarczyło raz się posmarować i cały tydzień suche pachy. Ale niestety skóra się po kilku miesiącach przyzwyczaiła, więc zrobiłam przerwę i kupiłam etiaxil. Również podziałał. Teraz przed wakacjami znowu wróciłam do Antidral'a i oczywiście przestał działać akurat podczas największych upałów Więc zaczęłam stosować go codziennie! i o dziwo działa :) smaruje się nim przez kilka dni, potem robię przerwe np. 1dniową. Wczoraj zastosowałam go na dłonie i stopy i mam wrażenie że mniej się dziś pociły. Więc będe to powtarzać do skutku
Może wy też nie zrażajcie się, że coś nie działa po 1szej aplikacji, tylko użyjcie danego środka np. przez 5 dni pod rząd Wydaje mi się że Antidral/etiaxil mogą nie działać u nastolatków, którym buzują hormony i przez to pocenie jest nasilone, ale na osoby starsze powinny działać, jeśli tylko stosuje się je odpowiednio, czyli - na czystą, suchą skórę smarujemy się na noc, a rano zmywamy.