Reklama:

pocenie się (391)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
27-04-2010, 20:33:14

Witajcie wszyscy spoceni, chętnie podałabym wam moją suchą łapkę:D To ja rozpoczęłam to forum kilka lat temu (smutnaa) i normalnie aż jestem dumna, że tak się rozrosło. Słuchajcie, a raczej czytajcie!:P Zdecydowałam się na zabieg sympatektomii piersiowej i normalnie rewelka. Operacje miałam w Gdańsku. Mimo, że wycierpiałam swoje (po zabiegu byłam strasznie obolała i wogole było badzo cieżko), ale teraz jestem naprawdę zadowolona z efektów. Pocą mi się trochę bardziej plecy, ale to nic w porównaniu z tym co było wczesniej. Gdyby ktoś chciał pogadać o zabiegu podaje gg: 22886817. Teraz ja mam ochotę komuś pomóc:)
gość
01-05-2010, 13:07:45

Ja mam 15 lat i tez strasznie się pocę pod pachami i chciała bym się was zapytać czy stosowanie Antidralu w moim wieku będzie bezpieczne
gość
01-05-2010, 13:42:23

A czy antidral jest na receptę ?
gość
06-05-2010, 19:39:54

Mam nie mały problem, jak widzę nie tylko ja . :[
Jest pewien chłopak, który bardzo bardzo mi się podoba
i cholera, nawet nie mogę się do niego zbliżyć ! gdy tylko on się pojawia w pobliżu ja natychmiast mam mokre ręce !!! ;[ wiem , że to dlatego pocą mi się dłonie ;[ ( z nerwów)
Ale zastanawiam się, czy można coś na to poradzić ?!
Dość mam wycierania rąk z spodnie czy w bluzkę !

Help.
gość
15-05-2010, 14:32:06

hej
gość
30-05-2010, 11:31:47

Witam,
Czytałam o jonoforezie domowej przy użyciu zasilacza czy to jest bezpieczne, może ktoś mógłby sie wypowiedzieć
gość
10-06-2010, 21:39:03

Witam!!też miałam problem z poceniem się rąk i pach i to był koszmar,z rąk czasem aż "ciekło" nie pomagał nawet zabieg wstrzykiwania botoksu który był zresztą strasznie drogi...dwa lata temu poddałam się zabiegowi sympatektomi piersiowej i dzisiaj jestem zupełnie innym człowiekiem :)efekt jest natychmiastowy ,zabieg refundowany (przynajmniej wtedy był ) zero skutków ubocznych!!!!!!!!!jedyny naprawdę działający sposób na idealnie suche dłonie i pachy (stopy też można ale to już drugi zabieg )polecam !!!ja żałuje tylko że tak późno się o tym dowiedziałam....podaję maila do lekarza który wykonuje ten zabieg wujstef@amg.gda.pl
gość
10-07-2010, 21:19:26

czy wy tez macie problem na imprezach/weselach..jak chcecie z kims zatanczyc ale nie mozecie bo macie mokre rece..
ja musze udawac ze nie lubie tanczyc lub cos w tym stylu i chce juz z tym skonczyc :(
mam juz 19 lat i chcialabym sprobwac tylu roznych rzeczy a nie moge bo sie wstydze
ciesze sie chociaz ze nie jestem sama i przechodzicie przez to samo co ja (tzn nie ciesze sie ze wy musicie przez to przechodzic ale wiecie o co kaman :P )
chcialabym sie np zapisac na taniec albo nauczyc sie grac na gitarze.. i nie moge!
jak ktos mnie niechcacy zlapie za reke to nie wiem co mam zrobic!!
nie mowie o tym nawet rodzicom bo nie dokoncze nawet zdania a juz placze...nie moge wytrzymac!
Chcialabym miec chlopaka ale sie wstydze ze jak mnie zlapie za reke to to sie krzywo spojrzy, cos powie i nie bedzie chial ze mna byc.Wiem ze jak kocha to zrozumie ale ja sama nie moge tego zrozumiec i wytrzymac z tym! Jak siedze w domu i mam spocone rece to dmucham na nie i myje co 5 sekund bo mnie to tak denerwuje! W koncu moglam powiedziec o tym co mi cale zycie przeszkadzalo!
gość
11-07-2010, 10:06:15

tylko rece czy dłonie
bo nie którym to się stopy pocą i chodzą w stopkach
a później śmierdzi
a tobie śmierdza ręcę?
gość
16-07-2010, 20:43:50

Witajcie. Mam ten sam problem - pachy, dłonie, stopy. Z pachami już sobie jakoś radzę. W zeszłym roku stosowałam Antidral, - działał. Wystarczyło raz się posmarować i cały tydzień suche pachy. Ale niestety skóra się po kilku miesiącach przyzwyczaiła, więc zrobiłam przerwę i kupiłam etiaxil. Również podziałał. Teraz przed wakacjami znowu wróciłam do Antidral'a i oczywiście przestał działać akurat podczas największych upałów Więc wkurzona i zdesperowana zaczęłam stosować go codziennie!! i o dziwo działa :) smaruje się nim przez kilka dni, potem robię przerwe np. 1dniową. Wczoraj zastosowałam go na dłonie i stopy i mam wrażenie że mniej się dziś pociły. Więc będe to powtarzać do skutku

Może wy też nie zrażajcie się, że coś nie działa po 1szej aplikacji, tylko użyjcie danego środka np. przez 5 dni pod rząd Wydaje mi się że Antidral/etiaxil mogą nie działać u nastolatków, którym buzują hormony i przez to pocenie jest nasilone, ale na osoby starsze powinny działać, jeśli tylko stosuje się je odpowiednio, czyli - na czystą, suchą skórę smarujemy się na noc, a rano zmywamy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: