Forum:
Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
gość
27-02-2007, 18:43:00
Witam! jade na *** od 18 listopada 2006 .. przed kuracją wygladałem okropnie.. a na dzien dzisiejszy lubdzie sie pytają co sie stalo z moią twarzą.. praktycznie zostały tylko lekkie slady po tradziku.. zobaczymy jak bedzie dalej.. pozdrawiam..
Hejka, jade na *** od soboty i zajrzalam tu by się dowiedzieć paru rzeczy...aż strach sie bać w pewnych momentach ale mam nadzieje, że to przeżyję Mam pytanko... czym myjecie twarz bo mój doktorek kazal myć wodą...? jakich kremów można uzywać?bo moja twarz chyba bez niego nie wytrzyma..:P a co z wyciskaniem syfkow?bo ja to tak uwielbiam:P hihih a..jeszcze jedno....mowiliście o badaniach...czy sa one konieczne?bo ja takich nie miałam....zerooo
pozdrawiam
Co to jest ten Trądzik Hormonalny ???? Kurde ja mam 16 lat i dojrzewam czasami mam tak ze kłade sie spac rano wstaje i mam spodenki od spermu upackane czy z tego moge stwierdzic ze mam tradzik hormonalny ????odpowiedzcie bo niewiem czy jest sens brac *** ????
basiek... osobiscie sladow jeszcze nie mam, wysypy trwa... ale moja p. dermatolog stwierdzila,ze nawet przy moich syfach da sie cos zrobic z pozostalymi bliznami. wszelkiego rodzaju pilingi i te sprawy. warunek, musisz miec calkiem wyleczona twarz,zeby sobie nie zaszkodzic. pametam,ze jakies 2/3 lata temu mialam podobne syfy, tylko,ze pojedyncze i nie zwaracalo to mojej wiekszej uwagi. na poczatku przebarwienia zostaly, ale z czasem juz o tych nie ma sladu...
pozdr
do p. bioracej od soboty NIE WYCISKAJ NIC!!! to jest najgorsze co mozna sobie zrobic. z tego co ja slyszalam najlepiej myc zaparzonym rumiankiem, ma dzialanie silnie kojace. krem- poprostu nawilzajacy (polecam olay)... pozdr
Witam dawno nie pisałem ale codziennie czytam forum mi właśnie kilka dni temu coś na prawej ręce zaczęło wychodzić... i mam takie czerwone szorstkie :> a na lewej chyba też coś zaczyna bo mam jakieś takie dwie czerwony kropeczki, na prawej też tak się zaczynało.. kto miał już taki objawy brania Izo? bo to napewno od tego.. :p bo widzę, że post nade mną też coś o tym wspomina