Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
29-05-2008, 16:56:00

28-05-2008 o 20:37, gość :
WItam
Slyszalem ze urynoterapia leczy znakomicie tradzik. Co o tym myslicie? Niektorzy tak robia- nasikaja na wacik i przecieraja tym twarz... Moze cos w tym jest bo przeciez izotretynoina wydostaje sie z organizmu z moczem wiec... a zadnego wstydu i obrzydzenia nie ma... przeciez to moje... co myslicie? Moze ktos cos wie na ten temat

To ciekawy watek... czytalem ze ludzie przecieraja twarz kilkudniowym moczem i dziala to bardzo dobrze... ALe ja jestem ciekawy czy dziala to na przebarwienia??? Wiecie cos o tym prosze piszcie... zjadlem juz 8 opakowan 7 *** i koncze jedno roa bo planuje skonczyc to ***m chociaz jeszcze drugie tyle przedemna... mam jeszcze pryszcze ale juz o wiele mniej ale bardzo duzo przebarwien powiem szczerze ze moje policzki to jedno wielkie czerwone, krwiste przebarwienie... mial ktos tak??? po jakim czasie to blednie??? Piszcie ciekawy watek z ta uryna...
Pele PzDr
gość
29-05-2008, 17:05:00

Co ty piepszysz że to taki cudowny lek osoba z 2-3 posty wyżej jak by był taki *** to po 2 michach by ci pryszcze znikały i nie powracały, to jest mocny lek ale nie jest to mega metoda na trądzik
gość
29-05-2008, 18:08:00

DO POWYZEJ
Mowa o ***??? jesli tak to sie calkowicie zgadzam... u mnie 5 miech i dalej jest paskudnie ciagle wyskakuja ropne... *** tylko mi jeszcze bardziej spier##lil skore... niby duza wiekszosc to przebarwienia ale i tak kur#a odkad biore to gowno to jeszcze nigdy wczesniej nie wygladalem gorzej... ***#C TRADZIK A PRZEZ TO IZO...
Perez
gość
29-05-2008, 18:21:00

Witajcie!

Mam problem. DO konca kuracji pozostało mi 2 tygodnie. Dzisiaj grałem w noge i gdy przyszedlem do do domu spojrzałem w lustro.. Tragedia Strasznie mnie opaliło na czerwono a zwłaszcza nos.. I oczywiście trądzik sie nasilił zabójczo.. 2 tygpodnie zostały a ja niewiem co robic..

Błagam was pomózcie .. Co moge zrobić zeby cos poprawic.?

Pozdrawiam i czekam na odp

Krystian
gość
29-05-2008, 19:46:00

ta kolego dzisaj grałes w noge opaliłes sie i odrazu wuidzisz nasilenie tradziku
no niesamowite bzdury opowiadasz!!!!!!!!
gość
30-05-2008, 07:23:00

Jestem w ostatnim miesacu kuracji. Przyjmuje 80 mg i caly czas mam czerwoną twarz jak burak. Wy tez tak macie>?
Antoni
gość
30-05-2008, 07:33:00

Ah grales w pilke na dworzu bez stosowania filtru ? To spoko szczyt glupoty. Mozna sobie krzywde przy tym zrobić np dorobić sie poparzenia slonecznego zalezy tez od dawki. Ale watpie zeby od jednego razu od razu nasilil ci sie trądzik. A naprawic to raczej ty nic nie mozesz. Pojdz do dermatologa swojego i tyle.
Dorota
gość
30-05-2008, 10:51:00

30-05-2008 o 09:23, gość :
Jestem w ostatnim miesacu kuracji. Przyjmuje 80 mg i caly czas mam czerwoną twarz jak burak. Wy tez tak macie>?
Antoni

Ja jestem w 2 miesiącu i zażywam 40 mg na dobe i twarz jak burak niekiedy mam , aż sie wstydze wychodzic z domu . Twarz moja robi sie czerwona zazwyczaj pod wplywem emocji , gdy sie denerwuje albo smieje . A jak ubiore biala lub jasnego koloru bluze to kontrast jest niezly . Co bedzie jak bede przyjmowal wiecej niz 40 mg/dobe :/
gość
30-05-2008, 11:11:00

30-05-2008 o 12:51, gość :

30-05-2008 o 09:23, gość :
Antoni

Ja jestem w 2 miesiącu i zażywam 40 mg na dobe i twarz jak burak niekiedy mam , aż sie wstydze wychodzic z domu . Twarz moja robi sie czerwona zazwyczaj pod wplywem emocji , gdy sie denerwuje albo smieje . A jak ubiore biala lub jasnego koloru bluze to kontrast jest niezly . Co bedzie jak bede przyjmowal wiecej niz 40 mg/dobe :/

Da się to wszystko przeżyć . Trzeba nauczyc sie smiac z samego siebie nawet jesli inni wytykaja Cie na ulicy palcami a dziewczyny /chlopacy przechodzac obok was usmiechaja sie pod nosem i strzelaja nieprzyjemne komenty . Naszą główną siłą jest nadzieja ze kiedys sie wyleczymy z tego i bedziemy mogli odczuc komfort. Tradzik nauczyc nas moze respektu i zrozumienia dla osób które borykają sie z podobnym problemem a jak najwyrazniej wielu młodym ludziom tego szacunku brakuje . Obysmy nie zapomnieli tej lekcji z zycia i mogli doskonalic swoj charakter ku chwale sobie , bliskim i reszcie spoleczenstwa .
gość
30-05-2008, 16:02:00

Jakiego kremu do opalania najlepiej używać?
Krzysiek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: