06-02-2007 o 10:20, gość :
Agatulko nie ma za co, do usług
ja nie biore antykoncpecji, nie musze. z tych badan hormonalnych wynikało ze nie potrzebuje regulacji np. Diane czy czyms takim. martwie sie ta prolaktyna bo pare na forach było na ten temat. dziewczyna miała z ta prolaktyna jakis problem i brała na obnizenie lub zwiekszenie tego hormonu ale to nie były tabletki antykoncepcyjne tego jestem pewna, bo nazwy anty ja znam te najpopularniejsze.
Ja pisałam wcześniej o prolaktynie i biorę bromocorn na obniżenie, to nie jest antkoncepcyjny, tylko taki hormonalny po prostu
A prolaktyne mozna badać w dowolnym dniu cyklu. Za jakis tydzień idę zbadac ją znowu, zobaczymy czy cos sie zmieniło
A na izo jestem 25 dni i na pewno jestem baaardzo przesuszona, a efekth to trudno powiedzieć, ciagle cos wyskakuje, ale raczej w takim samym stopniu jak wczesniej. Jutro ide zrobić badania krwi... trzymajcie kciuki!
Aha, na dłoniach powyskakiwały mi jakies takie dziwne rzeczy, ale w sumie ja zawsze na zimę miałam jakieś
wysypki, szczególnie na prawej dłoni więc wątpie, żeby to miało związek z Izo.
A, i jeszcze jedno, przez ostatnich kilka dni trochę sobie pofolgowałam

i codziennie był albo drineczek, albo małe piwko, no bo w końcu trzeba było sesje oblać

i czasami sie trochę źle czułąm, tzn takie jakby mdłości miałam, ale nic strasznego, ale ogólnie stwierdzam, że chyba mogę czasem cos tam sobie wypić, organizm się nie buntuje