Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
28-10-2008, 10:07:00

Masz zupełną rację, firma NIVEA jest badziewna, miałam pewne kremy do pielęgnacji twarzy, ale zamiast natłuszczać jeszcze bardziej wysuszała.
Moim zdaniem dobre są kremy ziaja
gość
28-10-2008, 15:45:00

mysza:
gość
28-10-2008, 16:05:00

mysza o mnie mam 21 lat z tradzikiem walcze ok 4 lat mialem momenty ze w okresie letnim kiedy sie opalalem mialem bardzo ladna twarz syfy nie wyskakiwaly i bylo ok nawet myslalem ze mi to swinstwo juz przeszlo a tu przychodzi wrzesien pazdziernik slonca coraz mniej i coraz gorzej no i do dermatologa prywatnego co chwile musialem prosic zeby mi przepisala antybiotyk no jak kase placilem to przepisala tetralysal 150 mg i zawsze po 1 tabletce nigdy 2 nie wiem czego ale zawsze tak kazala no i tak bralem ten antybiotyk no i sie po paru miesiacach poprawialo na wiosne kiedy slonce swiecilo mocniej i wtedy bylo ok. a i zapomnielem wczesniej mialem tradzik na plecach teraz juz nie mam prawie nic na plecach to chyba mi sie wyleczylo bo nawet na zime nic mi prawie nie wyskakuje. a teraz pisze juz na bierzaco wiec tak w tamtym roku bralem ten antybiotyk 150mg z masciamy rozne: izotrexin clindakne differin itd przyszla wiosna bylo ok nic nie mialem na wakacjach bylem nawet na wakacjech we wloszech bardzo sie opalilem i bylo ok caly czas a tu przychodzi wrzesien a ja wiedze ze mi powoli cos wyskakuje wiec pedze do tego dermatologa i mowi ze nie jest tak ze wiec przepisala mi masci za 3 tygodnie przychodze i mowie ze chce antybiotyk bo wiem ze tylko to troche pomaga wiec mi przepisala tetralysal 150mg po 2 tabletki przez 10 dni ale stwierdzilem ze moze ja zle robie ze chodze do jednego dermatologa wiec poszlem do przychodni powiedzielem ze mam ten antybiotyk to mi przepisala tetralysal 300mg po 1 tabletce na dzien no i tak tak z tydzien bralem az w necie przyczytalem ze jest cos silniejszego od tego leku i idze znowu do tego 2 dermatologa i mowie ze chce *** to mi powiedziela zebym zrobil badania i mi wtedy przepisze , zrobilem wszystko wyszlo ok i mi przepisala tetralysal bralem ok 3 tygodni i teraz od 10 dni biore *** narazie nie jestem zadowolony bo mi wylazi po tym tetralysal zaczelo wylazic i teraz po *** tez ale powoli zobaczymy twarz mam teraz sucha usta tez smaruje pomatku i pomaga ale musze to robic systematycznie dawke mam 20mg 2 tabletki na dzien no to by bylo tyle chyba bede pisal teraz na bierzaca prosze o wskazowki no i o pytania moze bede umial udzieleic odpowiedzi pozdrawiam
gość
28-10-2008, 16:13:00

biore wlaśnie 43 tabletke *** i nic nie pomaga wysyp okropny :/ czasami gdy gdzieś wyjdę to czuje sie strasznie niezręcznie i mam ochote do domu wracać kanałami pomocyyyyyyyyy!!
gość
28-10-2008, 16:33:00

mam pytanie do was..czy lepiej jak sie beierze izo i jest wysyp ?? bo ja nie mialam i tak sie teraz zastanawiam czu to ma jakies znaczenie...

Pati
gość
28-10-2008, 16:45:00

ile bierzesz *** ?? po 1 i jaki masz tradzik
gość
28-10-2008, 16:57:00

juz nie biore jestem ponad 2 miechy po braniu izo i jak narazie jest ok tylko mam przebarwnia..

Pati
gość
28-10-2008, 21:01:00

Moim skromnym zdaniem do wysypu dochodzi, gdy cera jest bardzo zanieczyszczona. Poza tym to również kwestia indywidualna. U jednej osoby sebum się wchłonie, częściowo zrogowacieje wraz z naskórkiem, u innej zanim gruczoły zwolnią pracę, łój zmieni się pryszcze.

teraz ja mam pytanie.. czy słyszeliście o dziewczynach, którym Diane pomogło raz na zawsze? Bo być może będę musiała brać tabletki i zastanawiam się czy jest chociaż cień szansy, że wszystko nie wróci po odstawieniu...
gość
28-10-2008, 21:58:00

Wiram wszystkich.Wczoraj bylem u dermatologa w sprawie mojego tradziku(z wymazu wyszlo ze mam gronkowiec skorny) i zalecil mi leczenie *** przez okres 6-12miesiecy,Tradzik lecze juz ponad 6lat bez skutkow.Mam pytanie czy to nie jest zbyt dlugi okres przyjmowania leku chodzi mi o obciazenie dla organizmu?
gość
28-10-2008, 22:00:00

Mam pytanie czy przyjmujecie cos lub sie czyms sie smarujecie przy zazywaniu ***?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: