Studiowało się kiedyś (w 69, bodajże) Medycynę i Zasady Zdrowego Żywienia, to się wie ; -)
Od prażynek, podobno piersi 'klapną' ; -)
31-07-2008 o 18:25, gość :
No niestety ludzie, ktorzy mają ladne skory bez pryszcza plamki blizenki nie doceniają tego co mają. Jak moja kumepla spytala sie mnie ile wydaje na ten caly *** a ja,w miesiącu na leczenie wydaje ponad 500 zl bo biore 60 mg do tego dochodzi wizyta u lekarza i platne badnia i plasterki anty to ja zatkalo i powiedziala mi " Czy to sie wogle oplaci ? " albo najbardziej wkurzają mnie ludzie z pytaniem typu " Dlaczego ci sie tak zrobilo? " *** zebym ja to wiedziala. Moje zycie wyglądalo by zupelnie inaczej niz teraz. Od ponad 5 lat nie bylo tak,że mialam ladną skore no moze teraz w miare chociaz wkurza mnie ten rumien mialam taki czas ze przez 3 miesiące bylo super ani jednego pryscza plamki nic i wtedy czulam sie cudnie a teraz chociaz wygladam hm.. mozna powiedziec w miare oki to i tak wstydze sie usiąśc kolo kogos blizej albo spojrzec komus prosto w oczy i nie lubie za bardzo wychodzic z domu moze kiedys to minie mam nadzieje. Moja kumpela ktora jest na kierunku lekarskim teraz robi specjalizacje z dermatologii mowila mi ,że ja nie widzialm ludzi na oddziale z atopowym zapaleniem skory, luszczycą albo trądzikiem ktore powoduje wymioty i goraczke ale czemu ja takich ludzi nie widze na ulicy moze tez wstydza sie wychodzić. Niestety dla wielu osob ktore biorą pochodną to nie jest koniec tej przygody bo wiadomo ,że *** itp nie leczy wyszystkiego niestety. A mi zalezalo na pozowaniu szkoda ,że nie moglam sie zglosic ale byloby mi glupio gdyby jakis fotograf retuszowac moja brzydką buzke a poza tym kosmetyki by ja calkiem zrujnowaly. Coz kariery modelki nie zrobie.
pozdr Agata
08-08-2008 o 11:08, gość :
a co jakbym wzial 119mg/kg tez bys pisal/a zebym szykowal sie na nawrot choroby bo nie wzialem 120? :/ moja derma stwierdzila ze izo bardzo dobrze na mnie dziala i nie ma sensu dalej truc bo na dobra sprawe juz w lutym/marcu nic nowegho mi sie nie pojawialo i od 5 miesiecy chodze bez syfow , zostaly tylko blizny. Pozatym nie o to pytalem... tylko czy jest mozliwe ze po 2 tyg juz wsszystko wraca skoro lek powinien jeszcze dzialac ?
09-08-2008 o 08:35, gość :
ja bym sie z tym nie zgodzila. Trądzik wywolany kosmetykami tzwn trądzik kosmetyczny wygląda troche inaczej i lekarz jest w stanie to rozpoznać!!!!!!!
14-08-2008 o 19:17, gość :
izo dziwnie dziala biore 35 dzien 40 mg no i musze powiedziec ze na torsie nie mam ani jednego syfa zostaly tylko przebarwienia gladka skora natomiast na twarzy czolo czyste od poczatku terapi policzki tez natomiast mam przerabane na brodzie caly czas cos wyskakuje po kilka naraz co przyschnie to znowu czesto nawet w tym samym miejscu
czy to normalne
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.