Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
06-07-2008, 10:25:00

ja terapie *** zaczynam od września bo podobno nie można przebywać na słońcu a jakie to wakacje bez słońca...a wiec chciałbym poznać wasze opinie na temat izo?? i czy te skutki naprawde występują?? pozdro...lajonek7
Początkujący
06-07-2008, 15:44:00

Hej skończyłem izo dwa dni temu wziołem około 120 -130mg na kg masy ciała od 15 pazdziernika .Przez około misiąc miałem spokój nic sie nie robiło ale teraz nie wiem czy to poaranoja czy jak bo sie długo z tym męczyłem zrobiły mi sie pojedyncze zmiany teraz i cos czuje ze na plecach sie tez teraz zobi. Chce od jutra wrócić na siłke i juz normalnie cwiczyc mam rozpisany trening na 3 razy w tygodniu i nie wiem czy wrócic podpowiedzcie mi prosze. Pozatym mam pytanko o słonce i przebarwienia co z tym ??
Odpiszcie jak najszybciej please
gość
06-07-2008, 18:17:00

a stosujesz kuracje podtrzymującą po leczeniu ***?
gość
06-07-2008, 19:36:00

Słyszałem że *** najlepiej sie wchłania gdy jemy coś tłustego . I takie pytanie , czy to zawsze musi być tłuszcz zwierzęcy ? . Np , Kromka z masłem . Czy może to być kromka z margaryną czyli tłuszczem roślinnym . No chyba że tu chodzi o spożycie JAKIEGOKOLWIEK tłuszczu ( czyli zarówno moze byc zwierzęcy jak i roślinny ) .

Pozdrawaim
gość
07-07-2008, 06:48:00

06-07-2008 o 20:17, gość :
a stosujesz kuracje podtrzymującą po leczeniu ***?

Jak narazie nie stosuje nic podtrzymującego a czy Ty tez juz skończyłeś/aś kuracje?? Biore tylko esencjale na watrobe
gość
07-07-2008, 13:15:00

Hej, ja biore *** od marca i troche mi to "siadło", poprawa jest, ale jeszcze to nie jest jakaś rewelecja . Mam dosyć poważny ten trądzik więc jestem dobrej myśli i mam nadzieje że w końcu mi to minie Co do alkoholu to piłam i nie czułam żadnej różnicy, dopiero czytając tutaj się dowiedziałam że niektórzy mają problemy.
Zuza
gość
07-07-2008, 13:39:00

O co chodzi z ta kuracja podtrzymujaca?? Bo koncze niedlugo ....
Patryk
gość
07-07-2008, 15:57:00

04-07-2008 o 10:23, gość :
Hmmm opisze wam moja historie z Izo ( czesto ogladalem te forum ale postanowilem napisac cos pod koniec kuracji dopiero)

Mam obecnie 17lat powazny tradzik zaczal mi sie dokladnie rok temu ( prawy policzek ;/) z antybiotykow uzywalem tylko zinerytu który niby cos dawal ale jako ze mam wujka dermatologa to szybko postanowil mi przepisac Izo. Poczatkowo bylo ciezko , nawet bardzo , suchosc skory mnie dobijala , dodatkowo po 4miechach przestalo cokolwiek wyskakiwac ale zostaly przebarwienia ( blizn jako takich nie mam :P .....chyba:D) moja kuracja trwac ma dokladnie 13ms wiec zostal mi jeszcze jeden miesiac ale to juz z górki ;]

-zero pryszczy ( czasem te takie co ich nie widac 2 dniowe na czole przewaznie , wszyscy tak macie??!)
-skora naprawde ladna jak sie nie spali buraka albo cos
-jestem raczej ciemniejszej karnacji i nie mialem problemow z wychodzeniem na slonce zadnych, filtr jaki uzywalem to max 30 i to nie na calej twarzy tylko w miejscach w których sie czerwienilem po sloncu n ( dodam ze gram w klubie w noge i sloneczko opiekalo mnie czesto podczas gry)
- mozecie mnie nazwac samobojca ale przez caly okres NIE uzywalem zadnych krmow nawilzajacych !! (poza balsamem po goleniu ;p) , dodam wiecej staralem sie jak najdluzej nie myc twarzy zeby nie zdzierac na chama naskorka , i nie zaluje teraz skora wyglada naprawde cacy
-co do jedzenia, wcinalem jak glupi wszytsko poza watraba , jajami i rzeczami z wit a
-alkochol kilka razy sie ostro napilem i efektow ubocznych ( poza zgonem po kilku bro :P) nie bylo
-tradzik mialem tylko na twarzy ( dokladniej prawy policzek tylko i ciut na lewym )
-jestem w pelni zadowolony z leku , moge powiedziec ze uratowal mi dupsko:P
-zostaly mi tylko slad w psychice mianowicie zawsze jak wstaje rano musze spojrzec w lustro albo chociaz dotknac dlonia policzka zeby zobaczyc czy cos new sie nie pojawilo ;/, naawet jak z dziewczyna ide to jakos zawsze musze isc z jej prawej strony bo jak ide z lewej to ten moj policzek mnie dziwnie krepuje mimo ze juz dawno jest czysty ....
To tyle , jak chcecie o cos pytac to pytajcie na forum bede zagladal

Jak myslicie jest sens brac dawke wieksza niz 120?? bo nawrotu sie boje;/

pozdrawiam Kamil i zycze powodzenia w walce z tych ******wem

no ja mam pytanko do Ciebie;]dlaczego twoja kuracja tak dlugo trwa?miales jakies problemy z wynikami badan czy cos???bo ja wlansie mialam.....no moja kuracja *** trwala 16miesiecy i wlasnie teraz zakonczylam branie iziteku..to wszytsko wlasnie przez podwyzszony cholesterol;]buzke juz mam bardzo ladna;]ale niestety boje sie ze to wrocichyba wtedy umre;/a jesli chodzi o urazy w psychice to rowniez je mammimo ze juz buzke naprwde mam sliczna to dalej nie umiem patrzec w oczy luydziom...jakos dziwnie wtedy sie czuje i wstydzeee siebie;/masakra;/ciekawe czy ten brak pewnosci siebie kiedys mi minie..tradzik zniszyl mi 2 lata mojego zycia...i to co bylo dla mnie najwazniejsze....moja kariere...fotomodelki;/mam nadzieje zeee jeszce nadrobie ten zmarniony czas pozdrawiam
Początkująca
07-07-2008, 17:24:00

Ja jestem po leczeniu.. Niestety mam bardzo brzydką cerę... Brałam długo lek. Nie zrobiłam ani jednej przerwy.. Nie piłam alkoholu, nie obciążałam skóry makijażem. I tak mam okropną twarz... Trądzik zniknął ale na prawdę ledwo.. Teraz już nie mam pryszczy ale mam okropną skórę.. Nie mogę na siebie patrzeć i nie potrafię zaakceptować siebie.. Jest mi bardzo przykro że nie wyleczyłam sie tak jak powinnam.. Leki odstawiłam miesiąc temu. Od ponad roku mam depresje i nie potrafię dać sobie rady z moim życiem. Nic mi się nie chce i nie widzę w niczym sensu. Cały czas mam świadomość że mam okropną buzie. Odbija się to na moim życiu towarzyskim i w każdych innych stosunkach z ludzmi.. Lekarze nie uważają brzydkiej cery jako chorobę. Nie uważają że trzeba to leczyć... Ja odstawiłam lek miesiąc temu... Mam 20 lat. Moim marzeniem jest mieć normalną buzie i nie wstydzić się jej, nie mieć kompleksów... Chce być taka jak koleżanki w moim wieku. Moja skóra przetłuszcza się dlatego nie chce sie goić... Nie wierze już w to że wylecze sie ...
jużpoKURACji..
gość
07-07-2008, 17:40:00

skóra po leczeniu podobno nadal sie oczyszcza a w razie czego to możesz przecież zacząć drugi cykl.. Wiesz jak tak bardzo jestes zdolowana to moge z toba pogadac rozmowa czasem dobrze robi może coś doradze wiem co czujesz bo sam sie meczyłem dlugo z tym gównem. A tak gadac przez forum to lipa lepiej przez gg

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: