ja terapie *** zaczynam od września bo podobno nie można przebywać na słońcu a jakie to wakacje bez słońca...a wiec chciałbym poznać wasze opinie na temat izo?? i czy te skutki naprawde występują?? pozdro...lajonek7
06-07-2008 o 20:17, gość :
a stosujesz kuracje podtrzymującą po leczeniu ***?
04-07-2008 o 10:23, gość :
Hmmm opisze wam moja historie z Izo ( czesto ogladalem te forum ale postanowilem napisac cos pod koniec kuracji dopiero)
![]()
Mam obecnie 17lat powazny tradzik zaczal mi sie dokladnie rok temu ( prawy policzek ;/) z antybiotykow uzywalem tylko zinerytu który niby cos dawal ale jako ze mam wujka dermatologa to szybko postanowil mi przepisac Izo. Poczatkowo bylo ciezko , nawet bardzo , suchosc skory mnie dobijala , dodatkowo po 4miechach przestalo cokolwiek wyskakiwac ale zostaly przebarwienia( blizn jako takich nie mam :P .....chyba:D) moja kuracja trwac ma dokladnie 13ms wiec zostal mi jeszcze jeden miesiac ale to juz z górki ;]
-zero pryszczy ( czasem te takie co ich nie widac 2 dniowe na czole przewaznie , wszyscy tak macie??!)
-skora naprawde ladna jak sie nie spali buraka albo cos![]()
-jestem raczej ciemniejszej karnacji i nie mialem problemow z wychodzeniem na slonce zadnych, filtr jaki uzywalem to max 30 i to nie na calej twarzy tylko w miejscach w których sie czerwienilem po sloncun ( dodam ze gram w klubie w noge i sloneczko opiekalo mnie czesto podczas gry)
- mozecie mnie nazwac samobojca ale przez caly okres NIE uzywalem zadnych krmow nawilzajacych !! (poza balsamem po goleniu ;p) , dodam wiecej staralem sie jak najdluzej nie myc twarzy zeby nie zdzierac na chama naskorka , i nie zaluje teraz skora wyglada naprawde cacy![]()
-co do jedzenia, wcinalem jak glupi wszytsko poza watraba , jajami i rzeczami z wit a![]()
-alkochol kilka razy sie ostro napilem i efektow ubocznych ( poza zgonem po kilku bro :P) nie bylo![]()
-tradzik mialem tylko na twarzy ( dokladniej prawy policzek tylko i ciut na lewym )
-jestem w pelni zadowolony z leku , moge powiedziec ze uratowal mi dupsko:P
-zostaly mi tylko slad w psychice mianowicie zawsze jak wstaje rano musze spojrzec w lustro albo chociaz dotknac dlonia policzka zeby zobaczyc czy cos new sie nie pojawilo ;/, naawet jak z dziewczyna ide to jakos zawsze musze isc z jej prawej strony bo jak ide z lewej to ten moj policzek mnie dziwnie krepuje mimo ze juz dawno jest czysty ....
To tyle , jak chcecie o cos pytac to pytajcie na forum bede zagladal![]()
Jak myslicie jest sens brac dawke wieksza niz 120?? bo nawrotu sie boje;/
pozdrawiam Kamil i zycze powodzenia w walce z tych ******wem
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.