Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
19-09-2008, 14:57:00

kolejny "taboret", jakie solarium dziewczyno? :// ciezkie leki bierzesz a ulotek nie czytasz? nie lekarze sa zli ale pacjenci glupi...
gość
19-09-2008, 17:34:00

Zaczęłam wczoraj kuracje *** i chyba juz 2 dnia mam wysp, tylko dziś wyszlo mi 6 ropnych krost. Mam trądzik ropowiczy, który zaczął się niedawno...trochę się boję, że za pare dni będę sie wstydziła wyjść z domu
gość
20-09-2008, 07:47:00

Też miałam ropowiczy. Wysyp zaczął się 4 dnia, ale wbrew pozorom nie było tak strasznie... Owszem, wyglądałam masakrycznie, ale tylko przez jakieś 10, 15 dni, co w porównaniu z czasem przed Izo... jest nie do porównania.
Ja od pierwszej tabletki odstawiłam wszystko do mycia buzi. Tylko zwykłe mydło. Żadne specyfiki, żele myjąće, mydła antybakteryjne itd.
Po 10 dniach miała suche usta, po 20 dniach przesuszoną skórę, po miesiącu zaczęły znikac krostki, a po 4 miesiacech juz nie było żadnej. Sporadycznie przed okresem. Ważyłam 60kg i brałam 40mg.
Teraz jestem prawie 12 miesiąc po Izo i czuję się świetnie. Nawrotów nie ma, krosti czasami wyjdą, są małe i szybko znikają.
POZYTYWNIE!
20-09-2008, 08:50:00

hm... koszt laserów jest wyższy niż 150 zl raczej zabraklo tu jednego 0. Po prosu przestan uzywac te wszystkie kremy bo one naprawdę nie dzialają to sciema moze i sa dobre na przebarwienia niektore ale nie na blizny a jesli przebarwienia sa glębokie to tez gowno daje. Lepiej zainwestuj w jakis glębszy zabieg. Kiedys umiescilam zdjęcie jak się wygląda po dermabrazji i to bylo po laserowej wiec sam zobacz jak trzeba "zedrzec" skore aby znacznie zmiejszyc blizenki i usunąc przebarwienia. Wogle usmiescilabym fotki jak aktualnie wygląda moja buzka ale jestem sierota i nie wiem jak zawsze jak daje link to pozniej sie nie otwiera
pozdr Dorota
gość
20-09-2008, 09:12:00

Do Wisienki, dzięki wielkie za słowa otuchy. Dziś już jest troszke lepiej, jeszcze nic nowego mi nie wyszlo (narazie:/ ) Ważę ok.50 kg i biorę 30 mg na dobe. Mój orgaznizm chyba kiepsko znosi izo, bo juz wczoraj mialam popękane usta, ale smaruję usta ciągle pomadką i daję sobie radę. Myślę, że warto sie przemęczyć te pierwsze dwa mieściace, a potem mieć spokój....tylko troche mi cięzko z izo od samego początku
Inga
gość
20-09-2008, 13:53:00

Inga:
To, że usta ci pękają to dopiero początek jest suchości
Nie zapominaj o poomadce, a najlepiej ku sobie wazelinę. Smakową albo i nie.
I jak bedziesz miała strasznie spekane usta to na noc smaruj grubszą warstwą.
Na zajady też pomaga, polecam!
I głowa do góry! Warto się trochę 'pomęczyc'.
Chociaz powiem wam, że dl mnie sucha skóra to było wybawienie. Nawet jak była zbyt sucha to i tak miło było miec pewnośc, że nic się nie świeci
I nie myjcie twarzy specyfikami blokującymi powstawanie krost. Lepiej, żeby wszystko wyszło
20-09-2008, 14:35:00

ja stosuje do *** kosmetyki DERMEDIC . Naprawde polecam. żel, tonik i krem nawilżający, wszystko dla skóry trądzikowej.
gość
21-09-2008, 07:22:00

A jaki krem polecicie do twarzy? Wczesniej używałam Isotrexin i smarowałam twarz kremem nivea soft. Czy przy izo też sie nada? Bo niby składnik ten sam tylko przyjmowany doustnie:P Dziekuję wszystkim za rady, są one dla mnie nieocenione:D
Inga
gość
21-09-2008, 09:20:00

nivea ?? to jest krem który powoduje narastranie trądziku..tz jest nie dobry dla naszej cery...kilku lekarzy i ludzi z tego forum juz to pisało...
Pati
gość
21-09-2008, 09:28:00

nivea to niestety syf jesli idzie o skladniki..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: