Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
02-01-2008, 22:16:00

A PO JAKIM CZASIE ORGANIZM TOLERUJE ***? I MIJAJĄ SKUTKI UBOCZNE ?

XENIA
gość
03-01-2008, 11:21:00

Siemka,ja 73 dzień na Izo i jest kijowo jakoś po świętach mniałem z 5 dni poprawy i dość dobrze wyglądało,teraz znów wyglądam gorzej i już mnie to denerwuje,musze isć jutro do dermy i poprosić go o większą dawke,bo z tą to ja do wakacji się nie wylecze,zawsze optymistycznie podchodziłem do tego leku,ale ile można,praktycznie całą terapie wyglądałem tak jak porzed a większość dużo gorzej, ,co z tego że mi się blizny zgładziły czy mi się nie tłuszczy skóra jak i tak mam pełno ........,szkoda pisać,chociaż dobrze że mi ten wysyp się skończył

Patryk
Początkująca
03-01-2008, 12:27:00

Odebralam swoje wyniki.
Tg - 57 za niskie.. zakres od 70-150
Alat - 17 (0-40)
Aspat - 18 (0-41)
Chol - 147 (120-200)

W poniedziałek ide do dermatologa. Moze jeszcze jutro bilirubine dorobie bo zapomnialam. Morfologie mam wporzadku. Mysle ze dobrze ze zrobilam wyniki, to od razu na stol mu wyloze
gość
03-01-2008, 12:33:00

patryk a jaka masz dawke?? ja mam 40 mg na 68 kg wagi i ja wygladam duzo gorzej niz przed zaczeciem kuracji. wszyscy mi to mowia. a juz dzisiaj 67 dzien... juz mnie to tez denerwuje... a derma mi powiedziala ze mi nie zwiekszy dawki na ten miesiac ze moze dopiero na nastepny.... a na dodatek zakazala mi na silownie chodzic bo mowi ze to moze zwiekszyc tradzik...
/mike
gość
03-01-2008, 15:01:00

Mesmerize, wyniki masz sliczne TG to na pewno trojglicerydy, powinny byc nizsze niz 150, wiec moim zdaniem super, ze sa tak niskie, i tak duza szansa, ze na izo wzrosna Ci znacznie...masz watrobe w bardzo dobrym stanie, alat aspat podobnie do moich wynikow, wiec bardzo dobrze..moim zdaniem Twoja watroba nadaje sie na izo i to bez zadnych oslonek
a robisz sobie tez pozostale wyniki hormonalne przed kuracja? bo w sumie ja bym zrobila, wiesz, tak dla siebie, zeby wiedziec, czy trtadzik nie jest hormonalny itp.

Buzka LEELOO
Początkująca
03-01-2008, 15:07:00

tz nie zdaze niestety zrobic hormonow Jutro ide jeszcze zrobic OB, tsh i ft4 i bilirubine. Chcialabym zrobic LH, ale na to sie u mnie czeka kilka dni, a w poniedziałek na 8 ide do dermatologa. Byłam w szoku jak zobaczylam wyniki, bo czesto choruje itp.
Oby do poniedzialku.. juz nie moge sie doczekac!
gość
03-01-2008, 15:09:00

02-01-2008 o 23:06, gość :
Moj problem jest bardzo dziwny. Nie potrafie się powstrzymac od wyciskania tego ustrojstwa... ;( Jestem juz 3 miesiac na Izo i jest coraz lepiej, ale co z tego skoro ciągle przy tym dlubie. Wiem wiem to chore, ale ja naprawde nie potrafie sie powstrzymac. Boje się ze przezto nawet izo mi nie pomoże... Miał ktoś kiedyś taki problem??? Może mi ktoś pomoć? prosze...

Nie Ty jedna/jeden tak masz. gdy dopadł mnie paskudny wysyp to też nie mogłam się powstrzymać, a jak już zobaczyłam jaka krzywdę wyrządziłam sama sobie to tylko były płacze i wagarowanie. Jednak któregos dnia zaczęłam "gryźć się po palcach", przestałam wyciskać i... zaczęło się goić! Sama też w to nie wierzyła, a jednak. Myślę, że jak dasz skórze chwile wytchnienia to dojdzie do siebie, ale pamiętaj, że trzeba naprawde dużo silnej woli.. Trzymam kciuki w każdym bądź razie .
gość
03-01-2008, 15:18:00

"trzymaj kciuki..." I RESZTĘ PALUSZKÓW Z DALA OD TWARZYCZKI

XENIA
gość
03-01-2008, 15:19:00

A JEŚLI *** POMAGA ??? TO ZNACZY ZE KTOŚ NIE MA HORMONALNEGO TRĄDZIKU PRAWDA ?? BO TO NIE WPŁYWA NA GOSPODARKE HORMONALNĄ ???

XENIA
gość
03-01-2008, 16:11:00

dziala na trądzik hormonalny z tym,że po skonczonej kuracji to gowno wraca tak mi powiedziala derma. Ale ja naszczescie nie mam nic z hormonami wiec git
Ag

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: