Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
26-12-2007, 18:56:00

Kinga nie wiem jak to dokładnie jest z tym alkoholem - są różne opinie - ale wydaje mi się, że tylko jedna jest słuszna, mianowicie, alkohol szkodzi w końcu minister zdrowia ostrzega itp. hihi ok nie pora na żarty
ja przez pierwsze 3 miesiące kuracji nie miałam w ustach ani kropli alkoholu, ale potem (NIESTETY) nie dałam rady całkowicie wyrzec się piwka czasami - wiem wiem nie najmądrzejsze to z mojej strony było, ale żyję więc nie jest źle
skoro już skończyłas kurację to wydaje mi się, że nie ma problemu z "degustacją" alkoholu - na zdrowie!!
pozdrawiam jeszcze raz
MALEŃSTWO
gość
26-12-2007, 19:02:00

Witajcie!

A co z papierosami? Jest ktoś wśród was co pali papierosy??

pOzdrawiam

Eryk
gość
26-12-2007, 20:12:00

Hey, izo biorę już ponad 70 dni (pierwsze 30 dni po 30 mg, dalej- 40 mg), wg. mnie poprawa (jeżeli w ogóle jest) jest niewielka. Tzn. tak: na plecach przed braniem izo miałem niewiele "zmian skórnych", teraz mam gorzej; na nosie ewidentnie mi się polepszyło (tzn. nie było wcześniej źle, ale zawsze coś było do...wyciskania- teraz nos gładki). Główny problem- policzki- było źle, jest źle- tzn. regularnie występują stany zapalne, może nie dużo, ale jak jedno się zagoi, nowe wyskoczy. Poczekam jeszcze...
Aha- ktoś słyszał o niejakim panu Dubrow i kuracji-ogólnie i w skrócie- kwas salicylowy-kwas glikolowy-nadtlenek benzoilu? (chodzi mi o to czy to nie jakiś kit)
Pozdro
Początkująca
26-12-2007, 20:33:00

a ja myśałam o tym by sama sobie zwiekszyc dawke fakt ze biore izo od 9 dni ale jak bym zwieskzyla do 40mg na 60 kg to chyba nic by mi sie nie stalo a potem pojde do lekarza i powiem zeby mi przepisala nastepne opakowania... pewnie sie zdziwi ze mi tak szybko sie skonczyly hehe a ja przy izo pilam alkohol i na sylwestra tez sie na pije i skutki te same jak i bez brania czyly troche wiekszy tradzik na pare dni...
Początkująca
26-12-2007, 20:45:00

a mam jeszcze takie pytanie do tych do biorą długo *** czy mozna zrobic np. dwa dni przerwy ..chodzi mi o to ze jak np.nie zdaze zamowic albo nie bede miala tego dnia kasy i przyjdzie mi dzien pozniej to czy cos sie stanie ??
gość
26-12-2007, 21:07:00

Mi lekarka mowila ze lepiej nie przerywac i zachowac ciaglosc przyjmowania pzdr!
gość
26-12-2007, 21:32:00

Biorek *** od 2 miesiecy i nic sie nie polepsza dlugo jeszcze tak bedzie ???? Prosze o odpowiedz???? ?????

Adrian

Ja tak samo biore izo juz dwa miesiace i jak narazie to jest strasznie... jutro mowie dermie zeby mi zwiekszyla dawke na 60 mg na 70 kg wagi, bralem teraz 40 mg

hej
Czy miał ktoś moze taką wysypkę na dłoniach ( placki) suche które czasem pieką ??? czym smarować takie cuś ;p ???

ja tez mam takie cos. Moja rada to smaruj rece tlustym kremem (koniecznie takim bez wody) i nos rekawiczki bo to jest wynik polaczenia izo + mroz, przynajmiej w moim przypadku. juz drugi raz mi sie takie cos zrobilo. za pierwszym razem zeszlo po 3 dniach teraz juz mam to 4 dni ale smaruje i powoli znika. Pozdro
/mike
XENIA
gość
26-12-2007, 21:42:00

Jeśli chodzi o popękane dłonie, to od drugiego miesiąca zaczęło mnie to nękać, ale odkryłam 'kojący balsam do suchej skóry" z Avonu i jest naprawdę świetny- wczoraj na noc się posmarowałam i dziś już naprawdę świetny stan skóry. Polecam : )
-KASIACZEK
gość
26-12-2007, 21:42:00

Czesc. Biore *** juz od ponad 2 tygodni (16 dni), jak narazie jedyne skutki uboczne to suche jak cholera usta ( standardzik:p ), sucha skora w niektorych miejscach na twarzy, no i przyznac musze ze troche mnie wysypalo. Ale mam do was pytanie, jutro mam zamiar pojsc na basen, czy chlorowana woda moze mi zaszkodzic? Tzn czy spowoduje wiekszy wysyp, bo to ze skora bedzie jeszcze bardziej sucha to raczej jest pewne.
Dzieki za odpowiedz
pozdro
Początkująca
26-12-2007, 22:02:00

mnie zaczyna wkurzac swędząca głowa ;/ z każdym dniem coraz bardziej swędzi mnie czubek głowy..ach..a na usta używam zwyklej pomadki ochronnej zaria i pomaga..usta po niej ladnie wygladaja mnie jeszzce nie wysypalo.wogole nie widze różnicy ..poczekam jeszcze z dwa dni i sobie zwieksze dawke na 40mg.. a co mi szkodzi :P

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: