Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
22-01-2007, 18:44:00

Mam jeszcze pytanko.
Czy lekarz wypisał Wam jeszcze jakąś maść bo ja dostłam jeszcze izotrexin na noc punktowo i metronidazol na dzień i nie używam tego drugiego wcale a izotrexin tylko odrobinkę na pryszcze a jak u Eas?????Justyna
gość
22-01-2007, 18:46:00

Tzn.jak u WAS bo nie chcący się przycisnęło
gość
22-01-2007, 20:12:00

stosuje *** 63 dni i powiem ze jest lepiej, owiele lepiej.. alkoholu nie pije.. no raz sprobowalem tzn.. wypiłem 3 piwa.. a nastepnego dnia czułem sie jak bym wypił 3 litry wódki sam . . po tym nie mam zamiaru nic pic.. ffuuujjj .. :/ pozdrawiam wytrwałych
gość
22-01-2007, 21:39:00

Lenka byłam dzisiaj u lekarza - pytałam o hormony... Usłyszałam, że nie ma potrzeby badania ich poziomu - jeśli wszystko jest ok ginekologicznie to raczej nie ma po co siać paniki z tymi hormonami (nie wiem czy ta odpowiedź wynikała z chęci zbycia klienta czy była autentyczna i zgodna z realiami medycyny jakkolwiek pojętej) Na razie odpuszczam sobie te hormony i dawkuje sobie pozytywne myślenie
Paweł dzięki za szybką i wyczerpującą odpowiedź - muszę się uzbroić w cierpliwość, bo ja dopiero 17 dzień, ale... mam nadzieję, że warto czekać
Justyna nie wiem jak u innych, ale mnie lekarka nic nie przepisała a wręcz "zabroniła" stosować innych preparatów leczniczych - tylko *** no i kremy nawilżające.
Pozdrawiam MALEŃSTWO
gość
23-01-2007, 09:19:00

Witam!
DziEki za odpowiedż MALEŃSTWO.Tak Więc nie będę używała nic więcej poza IZO ale skąd u mojej lekarki pomysł żeby dać mi te maści????
gość
23-01-2007, 09:20:00

Justyna, bo się nie podpsałam
gość
23-01-2007, 09:44:00

sledze wasze wypowiedzi ale nie sama nie mam czasu nawet skrobnac sesja u mnie z buzia tak sobie, wysycha, nie ma rewelacji a to juz 32 dzien jak zaczełam kuracje izo, trzeba nauczyc sie cierpilowsci i tyle w koncu nie ma nic lepszego od *** , trzymajcie sie cieplutko bo zima nadciaga wreszcie basiek
gość
23-01-2007, 17:03:00

witam Biore izotEX i jestem bardzo zadowolona bo lecze sie od 3 lat i nic nie pomagało mi az do czasu :P

wziełam 40 tabletek iZotexu JEst to stęzona Witamina A

Skutkami ubocznymi jest tylko to,ze MA sie suche wargi:D ale pomadka ochronna pomaga i zluszcza sie troszke poczatkowa skóra na twarzy:P
no i NIE WOLNo zajść w ciąze i 3ba 100% sie chroniĆ jak coŚ srodkami antykoncepcyjnymi:P bo te tabletki maja bardzo złe działąnie na płod :P

LEk jest bardzo skuteczny bo niszczy gruczoły łojowe co idzie za tym ze przetłuszajaca sie skóra i włosy znikają :Poraz tłusta skóra na twarzy

Złuszczająca sie skóra na twarzy otwiera dostep do podskórniaków ktore wychodzą i jest to bardzo doBRE
twoja skóra staje siĘ gładsza i bez blizn :P i ropnych pryszczy

POLEcam :D bo to nie jest zbyt drogi lek :D ale Pomaga

gość
23-01-2007, 18:50:00

witam wszystkichbiore *** 35 dni...niestety jak na razie jest zle...tzn sa tez plusy bo nie mam juz zadbych zaskornikow ani wagrow,takze moja skorw sie nie przetluszcza...ale...na moich policzkach wyskakuja mi straszne, bolesne "krowy", bo inaczej tego nie mozna nazwac ...starsznie sie z tym mecze ...bardzo mnie boliiiiiiiiiiiiii ...chcialam sie dowiedziec czy wy tez mieliscie cos podobnego...no i kiedy zaczely znikac??boze jestem zalamana ...
Sisi
gość
23-01-2007, 20:34:00

Sisi przejdzie , mam taka nadzieje bo jestem w podobnej sytuacji, chociaz jestem w 32 dniu wysyp ciagle sie utrzymuje , skora extremalnie sucha wrecz, włosy , Boze nawet ich rozczesac nie moge takie suche po kapaniu, Sisi to moze trwac do 6 tygodni takze zacisnac zeby trzeba, ja wałsnie zaciskam bo rewalacji nie ma cos tam sie niby dzieje ale maaaaaaaaarnie ... i podobnie jak ty jestem w dołku dziewczyny a co z włosami jak?? bo ja sie nawet rozczesac nie moge po kapaniu takie mam siano na głowie sa tak wysuszone az masakra, sa na to jakies maseczki czy cos pozdrawiam basiek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: