Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
21-01-2007, 10:19:00

witam!!! chciałbym powiedzieć o czymś o czym nie mówicie zbyt często.
biorę *** 2 miesiące sam mogę powiedzieć ze jest lekka poprawa jednak ludzie których widze rzadziej są zachwyceni poprawą wiec nie jest źle . ale są minusy nie wolno pić znaczy ostro. nawet najmniejszy kac przeradza się w coś okropnego i trwa dłużej niż zwykle. Nawet po jednym piwie odczuwa się lekkie zawirowania. wiec szczerze jeśli chcecie wypić to raz lepiej, ale bardzo rzadko. Moje przemyślenia.
gość
21-01-2007, 10:55:00

ja tam wole w ogole nie pic bo nie chce miec na drugi dzien pola minowego na pyszczku :Dalkohol ogolnie nie pomaga ( no chyba ze zapomniec :D) a pogarsza tylko. Wiec moim zdaniem szkoda wydawac kase na lek i burzyć jego "zbawienne" dzialanie przez taka glupote. A poza tym dziewczynki alkohol to puste kalorie a po piwie rosnie brzuszek hehe jak widac same minusy. Lenka
gość
21-01-2007, 11:37:00

Cześc Dawno mnie tu nie było. ale widzę, że jest coraz więcej ***owiczów :D Biorę już ten lek 65 dni i na twarzy jest bardzo duża poprawa (czasami coś wyskoczy), ale na plecach zostało jeszcze dużo syfów i wyskakują nowe. Nie wiem czy *** wogóle poprawi stan moich pleców ;[ :/ Musimy wierzyć, że wszystko będzie pięknie Myślę, że było warto bo twarz jest gładka i delikatna (skóra już się tak nie łuszczy, suche usta już nie pękają) Przede mną jeszcze dwa miesiące kuracji, więc będę tu zaglądał częściej
P.S 1.Z alkoholem dałem sobie spokój na czas kuracji i na dobre mi to wyszło. Po kuracji też zamierzam nie pić
P.S. 2 Pozdrowienia dla Pauli, która mi dużo pomogła na samym początku
Trzymajcie się wszyscy!!
PAWEŁ
Wtajemniczona
21-01-2007, 12:28:00

Hej,
jestem po 6 dniach kuracji i na razie wysypu nie mam, co w sumie mnie trochę martwi, bo wiem że powinien być. W sumei to cos tam wyskakuje czasami ale w takim stopniu mniej więcej jak to było wczesniej. Skóa mi sie łuszczy, szczególnie na policzkach, ale smaruje kremem i jest ok
usta mam trochę suche, ale nie jakos strasznie, no i gardłu tez sie trochę dostało, jest przesuszone, ale ogólnie jest nieźle
Czekam na wysyp " z niecierpliwoscia"
Pozdrowienia i powodzenia!!!
gość
21-01-2007, 14:20:00

dziewczyny ok 20 roku zycia. jakich kremów, preparatow do ust uzywacie. jakich podkladow pudrow itp. oczywiscie przy ***.
gość
21-01-2007, 14:32:00

czy ktoś z torunia wie gdzie jest tanszy ***??
Wtajemniczona
21-01-2007, 14:41:00

Gościu drogi, o kosmetykach, pudrach itd juz bardzo dużo pisalismy więc cofnij się o kilka stron a wszystko znajdziesz
gość
21-01-2007, 15:59:00

Dziekuje PAWEŁKU rowniez Cie pozdrawiam, iesze sie, ze u Ciebie lepiej. Ze mna tez calkiem fajowo Jeszcze nie idealnie ale po zastosowaniu makijazu mozna powiedziec,ze cera jest gladka Heh co ten makijaz nie zdziala:P
Ktos tu widze sie martwi, zenie ma wysypu heh Jejq nie sluchajkcie tego wszytskiego. ja biore prawie 3 miesiace i wysypu nie mialam i wcale mnie to jakos nie martwi a wrecz przeciwnie. kto wie moze bedzie w 5 miesiacu a moze wogole i oby. Jejq no kazdy przyjmuje to inaczej i juz- trzeba to zrozumiec- zadne dolegliwosci i skutki uboczne nie sa konieczne. zamiast na nie czekac z otwartymi ramionami to cieszcie sie jesli ich nie macie.
Pozdrawiam ***owiczow Paula
gość
21-01-2007, 16:03:00

Paweł a po jakim czasie nastąpiła taka radykalna poprawa, o której piszesz?? Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi aż się chce żeby czas szybciej płynął Ja dopiero 16 dni kuracji... A jaką dawkę bierzesz leku (przy jakiej wadze - nie jesteś kobietą więc mogę pytać spokojnie hehe)?? Cały czas taką samą?? Zasypałam Cię pytaniami, ale to pytania z wielką nadzieją na poprawę stanu skóry twarzy. Ja też z alkoholem daję sobie spokój na czas kuracji (szkoda po prostu niwelować zbawienny wpływ tabletek) Pozdrawiam wszytskich mniej lub bardziej zrezygnowanych i mniej lub bardziej zadowolonych MALEŃSTWO
gość
21-01-2007, 16:38:00

Malenstwo jak tam ta bomba na policzku? :D ja tez mialam takiego rypanego i wydusilam dziada ale jeszcze troche odstaje i dziwnie to wyglada hehe. Za tydz jade po puderek i bede maskowac potwory tym specyfikiem mam nadzieje ze sie nie zawiode :D Lenka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: