Reklama:

***, jakie efekty po kuracji ?? (410)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
11-07-2009, 20:17:00

Mam pytanie... otóż mam dziewczynę a moja twarz wygląda niezbyt fajnie... i chcę się zdecydować na ***... ale problem w tym, że ponoć gdy zażywam *** to gdy całuje się z kimś to mogę ją jakoś zarazić czy tez może to spowodować utrate płodności u dziewczyny... czy to prawda ? Pomóżcie !
gość
12-07-2009, 13:24:00

czesc .czy to prawda że przy braniu *** nie można chodzić do solarium i trzeba unikać słońca .lekarz mi właśnie przepisał ten lek.
gość
12-07-2009, 17:00:00

Do kolegi z tym całowaniem, *** uszkadza tylko płód jeśli kobieta jest w ciąży i go przyjmuje bądź gdy jest w ciąży a jakimś cudem krew osoby biorącej *** znajdzie się w krwi osoby w ciązy, może tak się stać jeśli osoba biorąca ***, odda krew a ta zostanie podana pacjęcce w ciązy, ale nie powoduje bezpłodności.

Nie masz się czego bać,
Jeśli uprawiasz seks z parnerką i bierzesz izo nic jej nie będzie, jeśli nawet dziewczyna zajdzie w ciąże też płodu to nie uszkodzi.
Dla mężczyzn w tych sprwach izo jest całkowicie bezpieczny.
gość
12-07-2009, 17:09:00

z solarium i słońcem to prawda, skura jest bardzo wrażliwa. Jak coś to na słońce najlepiej nakładaj filtr 30+.
Choć ja i tak robotę mam na zewnątrz i tego filtra nie nakładam, robię się strasznie czerwony na twarzy ale żyję...

Zreszto zapraszam na stronę tego leku www.***.pl
Znajdziecie tam odpowiedzi na wasze pytania, dzienniki osób biorących ten lek i ich zdjęcia, sami popatrzycie na efekty brania tego leku i się zdecydujecie czy warto, ja nie nażekam bo ani jednego zaskurnika już nawet nie mam za 5 dni kończę, choć suchota na tważy, piękońce oczy i schodzący naskurek z twarzy dają o sobie znać codziennie
gość
17-07-2009, 12:35:00

Ja brałem *** i skończyłem go brać ponad rok temu, 14 miesięcy chyba nie wiem dokładnie i wyleczyłem się z tego paskudztwa a pamiętam że to spędzało mi sen z powiek... Teraz już o tym dawno zapomniałem . Pamiętam że podczas zażywania tego leku a szczególnie w początkowym etapie miałem suche usta, odchodziła mi z nich skóra i wyglądały czasami dosyć nieestetycznie, ale jak to się mówi "You wanna make an omlet You gonna break some eggs... ". Nie radzę też wychodzić z mokrymi rękami na wiatr bądź chłód bo może się zrobić wysypka, pamiętam że miałem całe dłonie wysypane na czerwono jak zapomniałem wytrzeć dokładnie rąk, ale to chyba raczej problem na jesień-zimę. Po jakimś czasie zaczęła mnie też boleć wątrobą, ale Hepatil (2x dziennie) załatwił sprawę. No i miałem strasznie jasną cerę, wyglądalem niczym wampir . Teraz mam czystą skórą, oczywiście coś tam od czasu do czasu wyskoczy na twarzy albo plecach ale znika po 1-2 dniach, zupełnie jak u normalnych ludzi dla których syf to po prostu syf a nie utrapienie życiowe . Jestem bardzo zadowolony z tego leku, pomimo tych skutków ubocznych polecam w 100%.

W razię pytań zapraszam na gg - 3374662

Patryk.
gość
30-07-2009, 19:29:00

hej wszystkim, ja się leczę w krakowie u Pani dr Woliczko, od początku zażywam *** ( odpowiednikiem troszke tańszym jest ***) w połączeniu z witaminą PP i Diane 35 i mnóstwem różnych maści. buzię miałam naprawde okropną ale juz po dwóch miesiącach zaczęłam widzieć znaczną poprawę. teraz problemem są ślady po krostkach gdyby ktoś znał coś dobrego na blizny to prosze się podzielić na forum
gość
31-07-2009, 10:09:00

*** jest naprawdę skuteczny, wymaga dokładnego trzymania sie wskazań lekarza co do dawki.
Ja dla odmiany borykałam sie z trądzikiem cieżkiej postaci i jedyne co mi pomagało to *** a potem ***
gość
31-07-2009, 20:48:00

powiem tyle *** 140 złoty za 30 kapsułek nie jest to drogo iż ja nie miałam dużego trądziku tylko poprostu miałam lekke wypryski i chiałam się tego pozbyć.
Stosowałam lek przez ok. 1 rok i proszę opłaciło sie buzie mam gładziutką ani syfka anio blizny kompletnie nic wogole nikt czesniej nie przypuszczal by ze mialam jakiekolwiek problemy ze skora.
Za to moja kuzynka ma nasilony tradzik i to znacznie leczy sie u teo dermatologa co ja biezrze *** od 5 miesiecy jest znaczna poprawa wogole juz nie ma wypryskow tlyko stosuje by tradzik sie nie powrocil a tak ma swieta cere tak samo jedynie lekke przwbarwienia!

NAPRAWDE WARTO WYDAĆ TĘ KASE NA TAK ŚWIETNY LEK POLECAM KAŻDEMU KTO CHCE SIĘ POZBYC KŁOPOTU Z CERĄ!!! ;]
gość
04-08-2009, 09:54:00

Czy was na początku kuracji wysypywało jeszcze bardziej? Bo ja biorę *** już ponad 3 tygodnie i jak narazie nie ma poprawy, a nawet jest jeszcze gorzej Czy tak ma być??
gość
17-08-2009, 11:27:00

z wysypem jest różnie na początku kuracji, jedni mają drudzy nie. Przeważnie wysypu nie ma. Poprawę już dość znaczną zaczniesz zauważać po 3 miesiącach.
Ja leczyłem się 6 miesięcy i naprawdę efekt rewelacyjny, kilka blizn takie packi zostały, ale ani jednego prycha, a blizny z dnia na dzień coraz bardziej bledną

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: