Reklama:

***, jakie efekty po kuracji ?? (410)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
28-02-2009, 12:00:00

Hej też biorę *** jak już wczesniej pisałam teraz bedzie 2miesiąc , juz mi powoli schodzą i twarz wygląda lepiej. Pozdrawiam
gość
01-03-2009, 09:59:00

brałam *** przez 12 miesiecy teraz jestem 2 dni po odstaweniu leku , strasznie mnie wysypało ;( czy to normalne? co mam robić?? ( załamka
gość
05-03-2009, 19:43:00

27-01-2007 o 09:47, gość :
HELP HELP HELP 36 DZIEN A JA ZAPRYSZCZONA GORZEJ NIZ PRZED BRANIEM IZO I NIE ZNIKA WRECZ PRZECIWNIE , WYWALA GORZEJ I WIECEJ , TO NORMALNE?????????????????????????????????????????????????????????? HELP
gość
09-03-2009, 13:27:00

HEj, Po roku od odstawienia *** zdam wam relacje. Skóra ładna bez plam, pryszczy, jezeli sie cos pojawia to znika szybciutko i bez pozostawienia plam(. Badania dobre , sensacji watrobowych w trakcie jak i po kuracji nie mialem, skora ladnie sie wygladzala z kazdym dniem brania. Po roku od odstawienia, < marzec 2008 skonczylem> ciagle jest normalana, wloski sie tluszcza po 2,3 dniach ale to normalne;> A i na poczatku kuracji moze sie pojawic wysyp, u mnie byl minimalny . W ulotce masz napisane o mozliwym wysypie i koniecznosci kontynuowania terapii. Życze cierpliwosc, bo naprawde warto sie przemęczyc kilka miesiecy i miec remisje/koniec tego problemu
Gregoriuss 22 lata
gość
10-03-2009, 19:37:00

witam. jestem po kuracji *** teraz czekaja mnie jakies zabiegi kosmetyczne, jakby ktos chcial pogadac zapraszam!!!gg-6035360
gość
12-03-2009, 08:50:00

Hej ja biorę *** już 2,5 tygodnia i mnie wysypało,ale to tak chyba powinno być a z trądzikiem zmagam sie już 7 lat...Moja skóra sytaję się już sucha i wargi też tzn że działa,te guziaste mi juz powoli nikna a kurację mam wypisaną na 5,5 miesiąca bo biorę to większą dawkę 20mg
Początkujący
19-03-2009, 15:47:00

poczytajcie sobie to:

http://www.forumdermatologiczne.pl/forum/vt,10,21,37076,30

chyba nie jest tak kolorowo z tym lekiem... oj nie...
leczenie-leczenie-leczenie.. ile można???! :/
gość
25-03-2009, 18:02:00

Hej ja juz biore trzecie opakowanie *** i jest bardzo dobrze. Wszystko powoli schodzi. Naszczęscie jest to tylko tradzik młodzieńczy
gość
29-03-2009, 16:34:00

Niestety, nie pocieszę Was, ale muszę napisać prawdę. Miałam okropny trądzik od wielu lat, wypróbowałam wszystko, a po urodzeniu dziecka zdecydowałam się na ***. Brałam prawie rok. Efekt był niemal natychmiastowy i powalający. Tańczyłam z radości; po kilkunastu latach moja twarz była gładka. Była... Niestety, 2 m-ce po odstawieniu zaczęło się na nowo. Najpierw wysypka na czole, potem zaskórniki i w końcu wypukłe, widoczne krostki. Za 2 tyg. idę do dermatologa. Ciekawe, co mi powie i jak to wyjaśni. Jestem załamana. Nie wierzę już, że cokolwiek może wyleczyć ten cholerny trądzik. Kiedy posmaruję twarz fluidem, to nawet niezbyt widać to cholerstwo, ale co z tego, skoro JEST. I będzie tylko gorzej... Dlatego zastanówcie się, zanim podejmiecie decyzję o kuracji i wybierzcie dobrego, sprawdzonego lekarza. Mi pozostały po *** tylko skutki uboczne, skóra jak pergamin, chociaż się przetłuszcza, pękająca skóra na palcach i piętach. Przemyślcie to jeszcze...*** wcale nie jest cudownym lekiem, a wątrobę obciąża.
gość
31-03-2009, 09:21:00

*** dostalem na okres 4miech biore juz miesiac i widac poprawe,sa skutki uboczne ale da sie wytrzymac

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: