Reklama:

***, jakie efekty po kuracji ?? (410)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
24-08-2016, 19:53:25

Witajcie, moja walka z izo zaczyna się jutro i ma potrwać 8,msc. Jestem pełna obaw i długo zastanawiałam się czy przetrwam. Nie widzę już innego rozwiązania?
Jest może ktoś kto tez dopiero zaczyna?
Dołączam zdj. Mój trądzik jest typowo grudkowy, zajmuje cały obszar twarzy; na plecach ze skłonnościami do powstawania blizn.
a. 20mg
Początkująca
24-08-2016, 19:54:15

izo20mg 2016-08-24 21:53:25
Witajcie, moja walka z izo zaczyna się jutro i ma potrwać 8,msc. Jestem pełna obaw i długo zastanawiałam się czy przetrwam. Nie widzę już innego rozwiązania.
Jest może ktoś kto tez dopiero zaczyna?
Dołączam zdj. Mój trądzik jest typowo grudkowy, zajmuje cały obszar twarzy; na plecach ze skłonnościami do powstawania blizn.
a. 20mg
Początkująca
25-08-2016, 18:56:34

Treść zablokowana przez moderatora

gość
08-10-2016, 01:21:14

gość
02-11-2016, 17:54:14

gość
26-01-2017, 16:07:51

hej! Brałam *** pół roku, efekty są świetne, przeszły wszelkie moje oczekiwania i jestem z kuracji bardzo zadowolona, ALE...
strasznie cierpiałam podczas kuracji, skutki uboczne nie pozwalały mi normalnie funkcjonować, wolę o tym nie pamimętać... Jest jeszcze jedno ALE...
okazało się, że przez kurację nie mogę zajść w ciążę. Odczekałam (miesiąc), tak jak pani doktor kazała czekałam nawet pół roku, aby być pewna. Udałam się do lekarza, okazało się, że moja gospodarka hormonalna żyje swoim życiem, mało tego mam podejrzenie guza przysadki mózgowej i starsznie mocno podwyższoną prolaktynę... Lekarz powiedział, że mam marne szanse na zajście w ciążę, czeka mnie długie leczenie, które może i tak nie przynosić oczekiwanych skutków... Jestem załamana...
Czy któraś z Was miała podobne problemy po kuracji? Dajcie znać, szukam każdej deski ratunku i pocieszenia. Gdybym wiedziała, nigdy nie zdecydowałabym się na tąkurację...
gość
17-02-2017, 10:05:38

Na pewno nie masz guza przysadki od izotretynoiny, musiałaś mieć go już wczesniej. Robiłaś przed kuracja badania hormonalne? Pewnie nie. I tak to jest jak osoby które nie znają się na temacie wypowiadają się. Jeśli ktoś szuka informacji nt. Izo polecam poczytać artykuły naukowe z informacjami potwierdzonym badaniami.
gość
18-02-2017, 21:45:06

Witam pisze bo moja córka też miała mieć kuracje *** .Ale zrezygnowała ze względu na przebyte w dzieciństwie choroby -Padaczkę i Przewlekłe zapalenie dróg moczowych.A co potem usłyszałam o tym leczeniu przeraziło mnie tak bardzo że wszystkim odradzam stosowanie tego leku.
Teraz córka stosuje najprostszą i chyba najtańszą kuracje na trądzik jaką znam i już po tygodniu były efekty,To są małe kroczki ale dziś po 1,5 miesiącu nie już śladu po trądziku jedynie blizny ale i te zanikają.
A co stosuje.. HERBATKĘ Z POKRZYWY 4 SZKLANKI DZIENNIE,(wewnętrznie) MIESZANKE OCTU JABŁKOWEGO Z WODĄ (zewnętrznie) i zwykły korektor antybakteryjny na trądzik kupiony w drogerii.
gość
12-03-2017, 18:02:46

Cześć! Jestem studentką medycyny i piszę pracę o przebarwieniach skórnych. Gdybyście znalazły chwilę (ankieta jest bardzo krótka) to wypełnijcie proszę poniższą ankietę.
Byłabym bardzo wdzięczna!
https://docs.google.com/forms/d/1u-e3vKBIIVssBlTHzeiOED-4IhLeZB8MZmmID20yV14/edit
gość
11-05-2017, 08:41:35

Ostatnio trafiłam na swietny artykuł, w którym dziewczyna opisuje całe leczenie i efekty po dwóch latach. Ja dopiero zaczynam i był dla mnie bardzo pomocny! Bo cerę ma teraz nieziemską! http://getthelife.pl/2017/03/26/leczenie-izotretynoina/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: