Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
16-03-2009, 12:09:00

Po pierwszej kuracji to paskudztwo może wrócić, ale nie musi. Ja jestem w trzecim miesiącu drugiej kuracji i efekty są całkiem niezłe.
No właśnie. Jest tu ktoś kto ma za sobą drugą kurację? Jak jets albo zna kogoś kto ją przeszedł niech da znać jak efekty

I drugie pytanie. Mam wielką słabość do opalania. Stosuje balsamy opalające ale one śmierdzą, kleją się i tak naprawdę zostawiają paskudne zacieki;/ Jak myślicie, jakbym poszła na solarium i poprosiła o wyłączenie lamp na twarz, to chyba reszcie ciała by się nic nie stało, co? Buźkę to mogę potraktować samoopalaczem ale krew mnie zalewa jak mam się wysmarować tym cała:D

pozdro DOMINIQUE
gość
16-03-2009, 16:00:00

16-03-2009 o 13:09, gość :
Po pierwszej kuracji to paskudztwo może wrócić, ale nie musi. Ja jestem w trzecim miesiącu drugiej kuracji i efekty są całkiem niezłe.
No właśnie. Jest tu ktoś kto ma za sobą drugą kurację? Jak jets albo zna kogoś kto ją przeszedł niech da znać jak efekty

I drugie pytanie. Mam wielką słabość do opalania. Stosuje balsamy opalające ale one śmierdzą, kleją się i tak naprawdę zostawiają paskudne zacieki;/ Jak myślicie, jakbym poszła na solarium i poprosiła o wyłączenie lamp na twarz, to chyba reszcie ciała by się nic nie stało, co? Buźkę to mogę potraktować samoopalaczem ale krew mnie zalewa jak mam się wysmarować tym cała:D

pozdro DOMINIQUE

Gratuluje inteligencji, która jest na poziomie 0.
Skoro przeszkadza Ci tak bardzo trądzik, to plamy, które moga pojawić sie na skórze chyba też Ci będa przeszkadzać, a na nie nawet *** juz nie działa. Ale skoro masz słabośc do opalania to faktycznie idź na solarium i opowiedz jakie efekty.
życzę powodzenia i wzrostu mądrości życiowej.
gość
16-03-2009, 16:58:00

Ja mam takie pytanie: biore juz ponad 3 tygodnie *** i jak narazie nie miałem wysypu a wręcz sie skóra poprawia!!! Czy wysyp jest dopiero przedemną? czy może miał ktos kuracje bez wysypu i sie wyleczył do końca??
gość
16-03-2009, 23:08:00

prosze niech ktoś sie wypowie czy ktos kogos zna kto przeszedl II terapie i do roku czasu po skonczeniu moze powiedziec ze nie wrocilo..
gość
18-03-2009, 20:29:00

16-03-2009 o 17:58, gość :
Ja mam takie pytanie: biore juz ponad 3 tygodnie *** i jak narazie nie miałem wysypu a wręcz sie skóra poprawia!!! Czy wysyp jest dopiero przedemną? czy może miał ktos kuracje bez wysypu i sie wyleczył do końca??

ja nie miałam zadnego wysypu jestem w 7miesiacu leczenia (kuracje mam na 10) nie sadze zebym miała jeszcze miec jakis wysyp efekty sa zdumiewajace, a bylo tragicznie (tak w skrucie to jakby ogromne ropne krosty, z których przy dotknieciu sie wszystko wylewało) takze jest naprawde super... jest gladziutkoi najwazniejsze nie bolaco no i nic nowego nie wyskakuje
gość
19-03-2009, 09:58:00

18-03-2009 o 21:29, gość :

16-03-2009 o 17:58, gość :

ja nie miałam zadnego wysypu jestem w 7miesiacu leczenia (kuracje mam na 10) nie sadze zebym miała jeszcze miec jakis wysyp efekty sa zdumiewajace, a bylo tragicznie (tak w skrucie to jakby ogromne ropne krosty, z których przy dotknieciu sie wszystko wylewało) takze jest naprawde super... jest gladziutkoi najwazniejsze nie bolaco no i nic nowego nie wyskakuje

a po ilu miesiącach juz nie miałaś całkiem nic? No bo ja juz biorę 1m i też mało wyskakuje niż przed kuracja a mam brać 7 a dawkę mam 40mg /h a czym smarowalas usta?
gość
19-03-2009, 10:42:00

przeszłam juz dwie kuracje *** nawet kiedys tu pisalam sporo. I co?? i wielkie NICO. Mam drugi nawrot juz. Co mi z kilku miesiecy spokoju. Kasy juz tyle na to wywalilam, pewnie zdrowie sobie tez zniszczylam... wtedy wrocil w grudniu teraz wrocił w lutym. Czyli spokoj na hmm 4-6 miesiecy srednio mnie rajcuje. Jestem wsciekla... nie wiem juz cos mam robic. Zas wyrzucac kase jak sie okazuje w błoto? A byłam juz taka szczesliwa... ((( TYm bardziej ze moj tradzik nie byl az taki tragiczny. Wydawalo sie ze jedna kuracja i bedzie spoko. Dodam ze za kazdym razem zjadlam wymagana dawke a nawet wiecej w pierwszym przpadku. BEZNADZIEJA. Mi sie nie udalo... ale wam zycze wiecej szczescia. Pozdrawiam. Lena
Początkująca
19-03-2009, 11:38:00

witam! biorę izo już prawie m-c i właśnie zaczął się "wysyp" i w związku z tym pytanie: jak długo on trwa? miesiąc?dwa?
wojdan
Początkujący
19-03-2009, 16:25:00

przeczytajcie to:
http://www.forumdermatologiczne.pl/forum/vt,10,21,37076,30
ja już nie wiem..
leczenie-leczenie-leczenie.. ile można???! :/
gość
20-03-2009, 10:20:00

19-03-2009 o 11:42, gość :
przeszłam juz dwie kuracje *** nawet kiedys tu pisalam sporo. I co?? i wielkie NICO. Mam drugi nawrot juz. Co mi z kilku miesiecy spokoju. Kasy juz tyle na to wywalilam, pewnie zdrowie sobie tez zniszczylam... wtedy wrocil w grudniu teraz wrocił w lutym. Czyli spokoj na hmm 4-6 miesiecy srednio mnie rajcuje. Jestem wsciekla... nie wiem juz cos mam robic. Zas wyrzucac kase jak sie okazuje w błoto? A byłam juz taka szczesliwa... ((( TYm bardziej ze moj tradzik nie byl az taki tragiczny. Wydawalo sie ze jedna kuracja i bedzie spoko. Dodam ze za kazdym razem zjadlam wymagana dawke a nawet wiecej w pierwszym przpadku. BEZNADZIEJA. Mi sie nie udalo... ale wam zycze wiecej szczescia. Pozdrawiam. Lena

Czy wiesz co powoduje twój trądzik?
Czy miałaś robione badania hormonalne?I w jakim jesteś wieku?
Niekoniecznie słowa do Ciebie: Bez obrazy, ale jeżeli dziewczynka 17 letnia bierze już *** to coś nie tak z lekarzem. Trzeba poczekać, aż dojrzeje i stanie sie kobietą i hormony też dojdą do normy nawet jak regularnie miesiączkuje. Nawet jak walczy z trądzikiem od 12 roku życia.
Trądzik w niektórych przypadkach to ''uboczny skutek dojrzewania" i trzeba go jakoś przeżyć z różnymi smarowidłami.
Ja mam 24 lata i też mam wątpliwości czy nie za wcześnie sięgnęłam po ***. Wyjściem mogło być też urodzenie dziecka.
Moja koleżanka miała historie trądziku bardzo podobną ok.7 lat walki i po urodzeniu dziecka samo minęło. Może ta droga będzie również lepsza dla Ciebie?
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: