ja go brałam przez rok, skutecznie wyleczyłam się z trądziku i nie miałam żadnych skutków ubocznych o których tyle się mówi, pfff :P Jestem juz ponad rok po zakonczeniu leczenia i nadal buzia wygląda ślicznie :D Chciałabym jednak z mężem postarać się o dziecko, a słyszałam, że nie wolno zajść w ciążę do 2-3 lat po zakonczeniu leczenia (( Niestety nie mam juz kontaktu z lekarzem u którego sie wtedy leczyłam Czy ktoś się może orientuje w tematyce????
coś ty ,nie tak długo, już miesiąc - dwa po zakończeniu brania *** mozesz zajsc w ciąze. nasz Piotruś urodził się rok po tym jak wzielam ostatnia tabletkę
na moje syfy od lat stosuje tez Dermoklar - staroc, ale rewelacja, wysusza tylko to co ma wysuszyc, bardzo wydajny polecam ,zajrzyjcie tez tez na wizaz.pl
Właśnie jadę na *** od 3 m-cy. Syfy pięknie sie wycofują, żadnych działań nieporządanych. Wiadomo, wary sysychaja i trochę skóra jest wysuszona. Nie wiem jak u Was ale ja do *** dostałem w aptec szminke gratis. Trudno było mi się zgodzić na ta terapię ale teraz widze, że warto i bez obaw. Zobaczymy jak dalej. Dr mówi, że teraz to już będzie tylko lepiej.
Napiszcie jaką dawką się leczycie? Ja jestem na 1 mg i jest dobrze.
ja biorę *** od ponad dwóch miesięcy. Łykam dwie kapsułki dziennie, więc wychodzi około 0,5 mg. Trądzik się poprawił. Faktycznie usta wysychają ale warto się przemęczyć bo moje syfy nie dawały mi spokoju.
Joł ziomale. Ja już czwarty miesiąc jade na tym ***. Poprostu rewelka. Po drugim miesiącu zaczęło wszycho znikać. Cena ok.Jak sie policzy ile kasy wywaliłem na wcześniejsze leki. Jakiś antybiotyk miałem, potem zmieniony na inny.Nazwy nie pamiętam. Dobrze było jak brałem, a po skonczeniu znowu kicha. Bede pisał jak to dalej u mnie wyglada.Te szminki do ust z apteki są spox.
Pzdro.