Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
29-12-2007, 12:28:00

Mesmerize nie przejmuj sie, po izo wszystko przejdzie. Jesli jesczze nie zaczełas go brac to nawet si nie zastanawiaj... a z dermatologiem sadze ze nie bedzie problemu z wypisaniem recepty... o ile jest tak jak piszesz i oile zwrócisz sie do kompetentnego dermy bo wiesz jaak to czasem jest z lekarzami ... no , to drogą mojej rady ,a ty zrobisz jak zechcesz pozdrawiam

kinga
Początkująca
29-12-2007, 12:33:00

Dziekuje za naprawde mile slowa otuchy. Czytam sobie przerozne wątki tutaj i szkoda ze nie ma dzialu z fotkami przed i po kuracji.. to by bylo taka wielka motywacja.. Ide do dermatologa wojskowego :P jaki Pan na emeryturze, ale kazdy go chwali.. A z lekarzami wiem jak jest, poniewaz juz odwiedzilam sporo lekarzy tej specjalizacji no i bylo roznie.. panstwowo - nie popatrzyli na mnie i juz wypisywali recepty. Prywatnie - milo, fajnie.. 40 minut siedzenia w gabinecie.. przepisanie.. ERISA :| (zel tonik) i differinu.. heh pasty cynkowe..
Z jednej strony boje sie zasugerowac ***, bo jeden lekarz moze powiedziec.. "jak sie Pani tak zna to po co Pani przychodzi do lekarza (raz tak mialam :P) .. Mimo wszytko, wybiore sie, strace te 50zl za wizyte, ale oczekuje kompetentnej osoby. Pozdrawiam!
gość
29-12-2007, 13:14:00

CZEŚĆ!!! biorę już IZO od około 2 tygodni, ważę nie całe 70 kg, przez pierwszych kilka dni 20mg/dobę, później 30mg przez kiloka kolejnych dni, no i teraz 40mg na dobę. na początku było coraz lepiej, teraz trochę mnie wysypało na czole i brodzie, policzki się wygładziły, ale czuje że może być gorzej i zacznie się znów jakiś wysyp. nie wiem jak to będzie wyglądało. do jakiego okresu czasu może być pogorszenie??? mam nadzieję, że po miesiącu będzie coraz lepiej. mój trądzik raczej średni, ale z roku na rok coraz gorszy i uporczywy. dzięki za porady. PAWEŁ
gość
29-12-2007, 14:38:00

29-12-2007 o 14:14, gość :
CZEŚĆ!!! biorę już IZO od około 2 tygodni, ważę nie całe 70 kg, przez pierwszych kilka dni 20mg/dobę, później 30mg przez kiloka kolejnych dni, no i teraz 40mg na dobę. na początku było coraz lepiej, teraz trochę mnie wysypało na czole i brodzie, policzki się wygładziły, ale czuje że może być gorzej i zacznie się znów jakiś wysyp. nie wiem jak to będzie wyglądało. do jakiego okresu czasu może być pogorszenie??? mam nadzieję, że po miesiącu będzie coraz lepiej. mój trądzik raczej średni, ale z roku na rok coraz gorszy i uporczywy. dzięki za porady. PAWEŁ

Będzie lepiej
Agnieszka
Początkująca
29-12-2007, 14:41:00

Jeszcze mam takie pytanie.. czy to ze mam gronkowca zlocistego [F***].. i paciorkowce nie eliminuje mnie od zazywania ***? No i chce tez zapytac jakie badania mniej wiecej trzeba wykonac przed braniem, bo czytalam, ze dermatolog zazycza sobie rozne badania. Jako ze pracuje w sluzbie zdrowia, akurat w laboratorium, mam mozliwosc zrobienia sobie badan, ale nei wiem jakich. Wyczytalam tylko ze cholesterol, próby wątrobowe a ogolne badanie moczu i morfologia tez jest wazna? Jesli ktos wie too prosze o odpowiedz. Bede wdziecvzna bo w poniedzialek bym to wszystko zrobila zeby byc przygotowana na wizyte u dermatologa.. w koncu 50zl za wizyte drogą nei chodzi wole zalatwic do za jednym zamachem
gość
29-12-2007, 14:59:00

29-12-2007 o 15:41, mesmerize :
Jeszcze mam takie pytanie.. czy to ze mam gronkowca zlocistego [F***].. i paciorkowce nie eliminuje mnie od zazywania ***? No i chce tez zapytac jakie badania mniej wiecej trzeba wykonac przed braniem, bo czytalam, ze dermatolog zazycza sobie rozne badania. Jako ze pracuje w sluzbie zdrowia, akurat w laboratorium, mam mozliwosc zrobienia sobie badan, ale nei wiem jakich. Wyczytalam tylko ze cholesterol, próby wątrobowe a ogolne badanie moczu i morfologia tez jest wazna? Jesli ktos wie too prosze o odpowiedz. Bede wdziecvzna bo w poniedzialek bym to wszystko zrobila zeby byc przygotowana na wizyte u dermatologa.. w koncu 50zl za wizyte drogą nei chodzi wole zalatwic do za jednym zamachem

Najwazneijsze badania to:
cholesterol
próby wątrobowe
morfologia
trójglicerydy

to starczy
gość
29-12-2007, 15:39:00

Mam na nosie i policzkach pełno wągrów tzn już mi sie twarz troche oczyściła bo już trzeci miesiąc sie leczę *** i zastają mi strasznie rozszerzone pory , mam pytanko czy one choć troszkę się zwężą ??
Magda
gość
29-12-2007, 15:45:00

29-12-2007 o 16:39, gość :
Mam na nosie i policzkach pełno wągrów tzn już mi sie twarz troche oczyściła bo już trzeci miesiąc sie leczę *** i zastają mi strasznie rozszerzone pory , mam pytanko czy one choć troszkę się zwężą ??
Magda

raczej nie, bedziesz musiala po kuracji isc na zabiegi takie z kwasow owocowych zalezy w sumie jaki masz tradzik pozdrawiam ( umnie sie nie zwezyly az do konca kuracji)
gość
29-12-2007, 15:52:00

kurcze szkoda bo nawet jak sie umaluje to je widać , a czy ten zabieg będę mogła wykonać od razu po kuracji czy też trzeba czekać parę miesięcy po zakończeniu leczenia ???
gość
29-12-2007, 16:24:00

Drogie ***OWICZKI
Prosba ogrom,na do was,czym się malujecie,zeby choc troche ukryc to badziewie?podczas izo,rzecz jasna?czy mozecie polecic cos mocno kryjącego?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: