Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
29-12-2007, 09:36:00

Agnieszka ja też mogę prosić o zdjęcie sprzed kuracjii ? :D

koteczka170@interia.pl

Pozdrawiam
gość
29-12-2007, 10:00:00

Agnieszka jeśli mogłabyś to proszę zdjęcie z przed kuracji.
adrian2766@wp.pl
gość
29-12-2007, 10:25:00

Aga to i ja się przyłączam...
mloda_szyna@wp.pl
gość
29-12-2007, 10:26:00

KASKA

co to za faramceuta który izo bez recepty da ?? ładne rzeczy ja zamawiam izotem przez apteke internetową DBAM O ZDROWIE leki po 24h czekają w mojej aptece i płace 128 zł za 20 hih wy tez mozecie

XENIA
gość
29-12-2007, 10:32:00

to moj 6 dzien z Izo,
usta jak nie moje, dziwne, jabym miala jakis osad na nich.
Aha, oczy... wczoraj jak wstalam od komptera to byly czerwone i podraznione.
Pozatym nic nowego dzisiaj nie wyskoczylo, a starocie zbielały,
cera wcale nie jest sucha :/
Ciekawe czy po dwoch tygodniach brania mnie wysypie?
oby nie, ale zobaczymy.
gość
29-12-2007, 10:44:00

ja tez chce fotki bo nie wierze gunia17@poczta.onet.pl
Śliczna buzka tez tak chce !!!
pozdrawiam wszystkich
Agnieszka
Początkująca
29-12-2007, 10:59:00

29-12-2007 o 11:26, gość :
KASKA

co to za faramceuta który izo bez recepty da ?? ładne rzeczy ja zamawiam izotem przez apteke internetową DBAM O ZDROWIE leki po 24h czekają w mojej aptece i płace 128 zł za 20 hih wy tez mozecie

XENIA

no własnie ja mam zamiar tam zamawiać bo u mnie o 20zł drożej w miescie...a to prawda że za przesylke sie nic nie płaci ??
gość
29-12-2007, 12:02:00

Sukcesywnie wyślę zdjęcie. Jest jednak nie do końca wyraźne gdyż robione telefonem. Mimo wszystko jak się przypatrzycie to widać na policzkach wypryski. Ogólnie to tradzik ropowiczy opanowuje okolice brody i policzkow. Ja mialam to po bokach brody i byly to duze guzy z ropą i krwią. Ci ktorzy maja ropowiczy to beda wiedzieli o co chodzi. A na zdjeciach mam makijaz, polecam podklad z Vichy kolor "sand" i ciemniejszy "gold". Rewelacja. I jeszcze cos, robicie niepotrzebne zamieszanie wokol tych wszystkich skutkow ubocznych. "a na plecach wyskoczyly mi pryszcze i czy wam tez wyskakuja tam gdzie nie mieliscie" i pytania tego typu sa niepotrzebne. Moja rada, nie przegladac sie za czesto w lustrze, stosowac krem nawilzający Nivea Soft (tani i zaje bisty). Nie wyciskac - ja po tygodniu kuracji zaprzestalam wyciskania i juz po 3 tyg ame znikaly w oczach. I zycze powodzenia, zdjecie moze zaladuje na jakis link i sobie popatrzycie bo za duzo chetnych ))
Agnieszka
Początkująca
29-12-2007, 12:08:00

Witajcie. Ja po nowym roku ide do dermatologa.. prywatnie wiec mam nadzieje ze cos zaradzi, bo codziennie placze z powodu tradziku. Mecze sie z nim juz od 8 lat Mam na zuchwie.. policzkach i brodzie takie duze bolace, nie dajace sie w yciskac pryszcze. To s atakie gule duze, nie wiem jak to opisac Malo wychodze bo nie daje z tym rady.. fluid nie zakryje tego Nie wiem wlasnie czy zainsynuowac dermatologowi ten ***.. bo jak znow mi przepisze cos w stylu differin to sie chyba załamie, bo to NIC U MNIE NIE DZIAŁA.. NIC! jestem w stanie zaplacic do 150zl miesieczie za cos co mi pomoze w koncu.. mam 23 lata a wygladam jak 15letni potworek eh.. jakbym umiescila tu zdjecia mojej twarzy to by wszyscy uciekli
gość
29-12-2007, 12:21:00

To co opisujesz jest chyba takim samym przypadkiem jak moj. Tradzik ropowiczy, duze guzy nie dajace sie wyciskac, bolesne, na zuchwie brodzie policzkach. Zasugeruj *** bez wahania i uwierz ze bedzie dobrze
agnieszka 25 l

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: