Reklama:

Poradnia leczenia bielactwa (2643)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
10-06-2018, 06:21:17

Czym nakładacie ten Dermotan ? Wacikiem patyczkiem ?
gość
10-06-2018, 08:53:43

Moja córcia ma 3 latka . Mieszkamy w Gdańsku . Zaczęłyśmy naświetlania w maju . Jezeli naświetlanie bedzie przebiegało jak dotąd to powinnismy zakończyć leczenie w październiku / listopadzie . Tak rokuje nasz p doktor. Bez przerwy na okres letni . Nam tez tak pasuje .
Sa efekty . Ładna repigmentacjia takze na powiekach . Cieszymy sie każdym nowym pigemncikiem wiec po co robic przerwę ? Kazda przerwa wymaga zaczynania naświetlan od zera . Na szczęście córcia w tym roku ani razu nie chorowała wiec tez nie trzeba było przerywać z powodu antybiotyków .
Życzymy zdrówka wszystkim małym i duzym forumowiczom
gość
10-06-2018, 09:06:52

Ja nakładam dermotan pędzelkami do malowania powiek i jeden duży pędzel. ( z Rossmanna) .
Całośc opakowania przelałam do buteleczki od perfum bo ramiona i rece spryskuje dermotanem tak jak robiłabym to perfumami . Potem rozprowadzam dokładnie po całości dużym pędzlem . Małe plamki mało widoczne małym pędzelkiem . A jak nie trafie dokładnie to tez wyrownuje dużym po całości np dłoń
gość
10-06-2018, 09:58:47

Co do Pani dr ktora nie chciala zapisac naswietlan,to na 100 procent ma lampy uvb311.wiem to poniewaz zanim poszlam na wizyte do niej,zeby nie marnowac czasu pojechalam do przychodni obejrzec lampe.jesli chodzi o wizyte u Pani Bourion jestem bardzo zadowolona.bylismy u niej w gabinecie ponad godzine.zadawała mnostwo pytan i na wiele nurtujacych odpowiedziala.pytala nawet o przebieg ciazy i witaminy brane podczas niej.obejrzala syna calego pod lampa.ale przede wszystkim dala nam nadzieje na calkowite wyleczenie.na te slowa chyba najbardziej czekalam zeby od niej uslyszec.jesli chodzi o filtry na slonce nie polecala ale zeby nie poparzyc np.powiek polecila smarowanie ich mascia cynkowa.zakupilismy tez dermotan w plynie ktory ma za zadanie rowniez pomoc w repigmentacji.polecila nam rowniez naswietlanie w Poznaniu na ul. Nad Seganka.podobno duzo osob ktore rozpoczely u niej leczenie wlasnie tam korzysta z lamp.pozdrawiam
gość
10-06-2018, 12:26:20

Wybieram sie we wtorek na Towarowa z wynikami. Zobaczymy co powie, 3 z nich ALT, wit D i APCA sa poza norma wiec chyba jest jakiś punkt zaczepienia. No i zaczynam u niej naswietlanie lampami. To pewnie potrwa bardzo długo, ale tak tez sie nastawiam. Ile kosztują te lamy, 30 wejść za 490zl ?
gość
10-06-2018, 16:04:21

Unikaj PUVA
Mielismy tylko kłopoty
gość
10-06-2018, 16:11:33

Lampy na Towarowej sa w przystępnej cenie .
Mnie jednak nie stać na 30 seansów wiec płace najdrożej bo 10 .Recepcja mi odradzała ten 10 ale musialam tak bo wypłaty mamy na koniec Mca i tylko ba te mi starcza
Traci zawsze biedniejszy .
Mamy dobre za to wyniki wiec moze w tym roku mniej wydamy na letnie zabawki a postaramy sie by kupic taniej te naświetlania większe .
gość
10-06-2018, 16:13:07

Nie pamietam ile jest za 30 ale cos mylisz . Chyba taniej i to taniej . Sprawdzę to ci powiem
gość
10-06-2018, 17:56:37

Raczej 390 ale sprawdź !
gość
10-06-2018, 18:41:36

Bede we wtorek to dam znac ile kosztuje karnet 30wejsc, ale wydaje mi sie ze jednak 490zl, no chyba ze cos obniżyli

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: