Reklama:

Poradnia leczenia bielactwa (2652)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
26-03-2024, 05:56:20

Nie .Nie wróciły . Inaczej bym raczej się nie zdecydowała . W naszej rodzinie jest to bielactwo genetyczne , po ojcu . Nie tylko ja po nim to mam . Leczymy się , nie czekamy na cud i nie narzekamy , to nic nie da .

Jak długo trwało leczenie? Naświetlasz się w gabinecie czy w domu? W jakim wieku pojawily się plamy?
gość
26-03-2024, 08:04:16

Mam 28 lat . Kiedyś byłam przebojowa .Nikt i nic mnie nie wybiło z tropu . Dziś za nim wyjdę z domu maluję się godzinami .To bardzo męczące więc rzadko wychodzę i powoli ludzie o mnie zapominają . Postanowiłam coś ruszyć zamiast się chować . Zimą w galerii zatrzymała mnie w kobieta , że ona też miała bielactwo . Bylam zła ze aż tak widać ,i miałam do niej pretensje . Powiedziala mi jak ona z tego wyszła .Gapilam się na nią jak na zbuja . Na drugi dzień pozazdrościłam jej naprawdę . Szczęśliwy człowiek . . Mam wizytę w połowie kwietnia .Dzięki za wasze wpisy . To o bielactwie z jednej strony też . .Z tego co piszesz bielactwo po obydwoch stronach nadaje się do leczenia .Ja mam po obydwu : skronie , policzki , powieki , broda . Kolana , łokcie , dłonie i na całym karku . .
gość
26-03-2024, 14:15:11

Ja się zdrowo odżywiam naświetlam suplementuje Chodzę do homeopaty i plamy znikają Jest to długi Proces ale widzę ze organizm pozytywnie zareagował na leczenie Poszukajcie w swoich miastach jest sporo takich cudownych osób
gość
26-03-2024, 15:18:33

Dziewczyny rezygnujecie calkowicie ze słodyczy? Moj syn jest chory i cieżko mu calkowicie wyeliminowac.Ma wysoki poziom miedzi i tarczyce.
Macie jakies sposoby na obnizenie miedzi oprocz cynku?
gość
27-03-2024, 14:37:12

Nie .Nie wróciły . Inaczej bym raczej się nie zdecydowała . W naszej rodzinie jest to bielactwo genetyczne , po ojcu . Nie tylko ja po nim to mam . Leczymy się , nie czekamy na cud i nie narzekamy , to nic nie da .

Jak długo trwało leczenie? Naświetlasz się w gabinecie czy w domu? W jakim wieku pojawily się plamy?

Podpinam sie pod pytanie.
gość
27-03-2024, 21:06:37

Chyba mówisz o płynie Lugola , nie o samym Czarnobylu . Jeżeli tak to się zgadza. Ona ma rację . . Po nim jest dużo zachorowań na tarczyce i w kolejnym pokoleniu , dzieci i w kolejnym . Czytałem opracowania naukowe i po 86 roku przybyło dużo przypadków autoagresji . Nie łudź się . Jeszcze długo będziemy wychodzić Z tego . Ale kto może niech się leczy . Raz się żyje
gość
27-03-2024, 23:35:21

gość 26-03-2024, 16:18:33
Dziewczyny rezygnujecie calkowicie ze słodyczy? Moj syn jest chory i cieżko mu calkowicie wyeliminowac.Ma wysoki poziom miedzi i tarczyce.
Macie jakies sposoby na obnizenie miedzi oprocz cynku?

My założyliśmy filtr na wodę bo mamy miedź w wodzie . Trochę pomogło ale jeszcze mam tego świństwa . Ta wodę pije ile od ponad 30 lat to siedzi to w każdej komórce . Potrzeba miesiące nawet lata żeby. ja z nich powyrywać . W samej krwi już dość dobrze ale cholesterol , trójglicerydy wątroba . To wymaga czasu .Ale filtr pomaga . Mamy 6 letnie dziecko i spadła szybciej Nie pila tyle lat wiec tak się nie zdążyła nagromadzić
gość
28-03-2024, 19:10:22

Jak wygląda sprawa z bielactwem genetycznym? Są tu osoby,które pozbyly się plam? Jeśli tak,to co stosowały i jak długo?
gość
29-03-2024, 19:49:31

Kazdy pisze,że widzi postepy,a ja? Leczę się 11 miesiecy i plam przybywa.Co robię źle? Zdrowo odzywiam się,sport.Jestem załamany i tracę nadzieję.
gość
31-03-2024, 18:09:32

Kazdy pisze,że widzi postepy,a ja? Leczę się 11 miesiecy i plam przybywa.Co robię źle? Zdrowo odzywiam się,sport.Jestem załamany i tracę nadzieję.

U mnie jest tak samo.Biorę zalecone witaminy,naswietlam się,a plam jest wiecej.Jestem załamana.Mam watpliwości ,ze wczesniejsze posty są prawdziwe,że wyleczalne,ze wyleczeni.
To czemu moje leczenie nie idzie w dobrym kierunku? Robie wszystko w/g zaleceń.Jestem załaman

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: