Reklama:

Poradnia leczenia bielactwa (2671)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
03-09-2023, 10:00:04

Czemu watpisz?My jesteśmy w trakcie leczenia-dopiero początek i już widzę efekty.Twoja córeczka ma dużo plamek?
gość
07-09-2023, 16:40:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
11-09-2023, 16:07:22

Hallo ,czy ktoś tu zagląda ? Od razu nie ma chorych ?
gość
29-09-2023, 14:45:21

Piszę do Was z prosba,żebyscie napisali mi czy warto jechac do Warszawy na Wiertniczą?Mam bardzo daleko.Najgorsze,że mam mieszane uczucie po przeczytaniu wczesniejszych wpisów.Proszę odezwijcie się....
gość
07-10-2023, 10:56:21

gość 29-09-2023, 16:45:21
Piszę do Was z prosba,żebyscie napisali mi czy warto jechac do Warszawy na Wiertniczą?Mam bardzo daleko.Najgorsze,że mam mieszane uczucie po przeczytaniu wczesniejszych wpisów.Proszę odezwijcie się....

Nie wiem czy warto sama zadaje sobie to pytanie. Ja tez mam daleko... jade autobusem przez cala noc ok 7 jestem na dworcu i musze czekać tam. Męczącę jak nie wiem ale próbuje. Choruje na Hashimoto i wyszła mi celiakia. Lecze się na bielactwo od lipca tego roku i na ten moment nie widzę żadnej poprawy i różne mam myśli ale wiem że to za wcześnie,żeby się poddawać.
gość
07-10-2023, 14:30:32

Dzieki,ze odezwalas sie
Bierzesz same witaminy czy juzż naświetlasz się? Dużo masz plam?
gość
21-10-2023, 21:03:08

Na ten moment tylko witaminy. No zobaczymy co i jak.. a plamek mi przybylo na poczatku tego roku bo wczesniej mialam kilka na dloniach malutkie i wokól oczu ale w tym roku choroba przyspieszyła. Dlatego też postanowiłam sprobować leczyć. Myśle że od stresu mi postepuje choroba ale tez tarczyca mam w gorszym stanie i to wszystko na siebie wplywa.
CYTAT] gość 07-10-2023, 16:30:32
Dzieki,ze odezwalas sie
Bierzesz same witaminy czy juzż naświetlasz się? Dużo masz plam?
gość
28-10-2023, 10:34:28

gość 07-10-2023, 12:56:21
gość 29-09-2023, 16:45:21

Nie wiem czy warto sama zadaje sobie to pytanie. Ja tez mam daleko... jade autobusem przez cala noc ok 7 jestem na dworcu i musze czekać tam. Męczącę jak nie wiem ale próbuje. Choruje na Hashimoto i wyszła mi celiakia. Lecze się na bielactwo od lipca tego roku i na ten moment nie widzę żadnej poprawy i różne mam myśli ale wiem że to za wcześnie,żeby się poddawać.
gość
28-10-2023, 11:00:21

Mam 34 lata . Też mam celiakię z którą się urodziłam . Bielactwo pojawiło mi się dwa lata temu . Czyli przez 32 lata żyłam z celiakią którą rozpoznano u mnie dopiero po wykonaniu zaleconych mi badań na bielactwo . Nie oczekiwałam więc szybkiej pigmentacji . Właściwie to po tych 2 latach mogę już przerwać naświetlania ale na pierwsze pigmenty czekałam długo o czym zostałam powiadomiona od początku . Były ciężkie chwile ale dziś cieszę się tym co mam . Ważne dla mnie jest to że gdyby nie bielactwo i dobrze postawiona diagnoza z celiakią nie pożylabym długo . Poznałam ludzi z celiakią . Nie mieli żadnych sygnałów choroby . Ich stan zdrowia mnie zdołował . Mam typowy przypadek szczęścia w nieszczęściu . Mam moją dietę i teraz czuje się dobrze , a innym mówię żeby nie lekceważyć żadnych sygnałów na skórze bo może to być objaw poważniejszej choroby .
gość
30-10-2023, 19:35:42

A dużo miałaś plam? Jesteś całkowicie wyleczona z bielactwa?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Wgłębienie, dziura w kciuku
Dzień dobry. Od około miesiąca pojawiła mi się zmiana na kciuku w postaci suchej twardej skórki. Po zdrapaniu pojawiła sie nastepna. Prze to zrobiło się coraz większe wgłębienie. Nie pamiętam, żebym się skaleczyła. Nadal to miejsce jest szorstkie i twardawe. Co to może być? Bardzo proszę o poradę.
gość
Co to może być ?
Mam pytanie czy miał ktoś coś podobnego na nodze i czym to można wyleczyć ? Z góry dziękuję za pomoc
gość
Zmiana skórna, co to może byc
Około miesiąc temu pojawiła mi się taka plama. Początkowo była bardziej różowa A teraz jest taka brązowawa. Dodam to że nie swędzi i nie swędziała
Reklama: