Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
16-06-2010, 10:41:51

ja biore juz 5 miesiecy ! teraz jestem na 80 mg powiem ze 1 policzek mi ladnie sie zrobil nawet mi tam krostki nie wyskakuja choc buzia jest czerwona trohce... no natomiast drugi policzek dalej cos jest i nie wyglada za dobrze, a na czole tez mi cos wyskakiwalo a nigdy nawet przed braniem leku nie mialem tam problem ehhh a zostal tylko niecaly miesiąc ! wiec jakies efekty średnie dla mnie, troche zalamka...
gość
16-06-2010, 10:46:53

jaka laczna dawke przyjmiesz ***?skoro bierzesz 80mg dziennie i jeszcze Ci zostal miesiac to nie trac wiary.2400mg,czyli 4 opakowania to duzo.na pewno bedzie lepiej.Grzesiek.
gość
16-06-2010, 19:09:41

Hej nie chce Was tu dołować ale moim zdaniem *** wcale nie jest taki świetny. Skończyłam go brać jakieś trzy miesiące temu co prawda moja twarz po kuracji byla gładka jak pupa niemowlaka ale ostatnio tradzik znowu powrócił :/ Krost niestety mam coraz wiecej. Zastanawiam sie nad wznowieniem kuracji choć nie jestem pewna czy to coś da Pozdrawiam
gość
17-06-2010, 14:12:23

Grzesiek no tak mi sie napisalo ze miesiac poniewaz na koniec mialem zmniejszyc dawke wiec moze akurat tak wyjdzie.. natomiast zostalo mi 2 opakowania + 1 blaszka do konca........ jak wezme to to wyjdzie ok 142-144 mg/kg wiec no taka powinna wystarzvyc natomiats moja twarz nie ejst gładka i jeszcze mi wyskakuja nowe wiec cos jest nie tak ehhh
gość
17-06-2010, 16:34:41

teoretycznie *** jest skuteczny w 97%.teoretycznie oczywsicie...mi zostalo do wziecia jeszcze 1 opakowanie i wyskoczylo mi cos na policzku 1 raz od kilku tygodni,ale po 2 dniach juz samo zniknelo.zasada jest,zeby nie wyciskac.powiem szczerze,ze ja tez sie obawiam nawrotu.wiem jedno jesli po wakacjach bedzie sie cos dzialo to kupie sobie jeszcze 5 opakowan (mam nadzieje,ze nic takiego nie bedzie).w sumie wladowalem juz ok. 2500zl w sam ***,wiec jesli to nic nie da to...sie wkurze;d 2 opakowania to bardzo duzo naprawde.zobaczysz,ze sie poprawi jak zaczniesz sie zblizac do maksymalnej dawki.ja jeszcze miesiac temu nie bylem w pelni zadowolony z efektow,a teraz...niebo,a ziemia:) oczywiscie stosujesz "diete"?pamietaj 0 slodyczy i ostrych rzeczy plus pozytywne nastawienie i to moze sie udac;) Grzesiek.
gość
18-06-2010, 08:50:28

Witam wszystkich. Dawno mnie tu nie było, ale chciałabym się podzielić swoimi wrażeniami "po". W sierpniu minie dwa lata od zażycia ostatniej tabletki. Skóra poprawiła się o 95%. Więc można powiedzieć, że jestem zadowolona, wypryski pojawiają się bardzo rzadko, a jak już to schodzą same, gładkość skóry oceniam na 50%, nie jest tak super jakbym się spodziewała, ale spoko. Wągierki się pojawiają na tradycyjnej strefie T ale są dużo słabsze. A teraz minusy, jest ich troszkę bo aż 3.
1. Zaczerwienienie skóry pozostało, tzn. rano jest ślicznie, ale jak zabieram się do podstawowej higieny twarzy to jestem czerwona jak burak. Buzia reaguje na różne specyfiki, przez około 30 min. jest podrażniona i piecze. Jestem czerwona aż po samą żuchwę. Do ok. godziny to mija, ale generalnie cały dzień jestem zaróżowiona.
2. Po dwóch latach strefa T jest delikatnie przetłuszczona, natomiast reszta partii buzi jest tak sucha, że kremy nawilżające muszę stosować po kilka razy dziennie. Nie ma mowy o jakimkolwiek makijażu, bo wysusza na maksa.
3. No i to chyba ostatni najgorszy minus tej kuracji, zanikła mi owulacja, myśleliśmy z mężem o 2 dziecku, ale niestety jak na razie nic. Robiłam badania i lekarz stwierdził, że na dzień dzisiejszy nie mam w ogóle owulacji. Zaznaczę iż testy owulacyjne robię od ok. 6 miesięcy. Pocieszam się, że można to leczyć farmakologicznie, jeśli leki nie spowodowały większych spustoszeń. Na szczęście jedno dziecko już mamy, więc jakoś to będzie.
Pozdrawiam wszystkich i zaznaczam, że nie każdy może mieć takie skutki po, więc nie panikujmy. Ale dziewczyny zastanówcie się czy najpierw rodzina i dzieci a potem kuracja, czy na odwrót. Wszystko zależy od tego kto jakie ma marzenia.
Buziaki
gość
20-06-2010, 07:58:25

Hej:) jeśli ktoś ma pytania dotyczące leczenia lekiem ***, chętnie pomogę moje gg 15690189.:)
gość
01-07-2010, 10:13:45

Kupię *** lub inne retinoidy- odbiór osobisty w Warszawie nr. gg 24647656
gość
03-07-2010, 05:24:19

Witam wszystkich! ja o kilku miesiecy zmagam sie z tymi okropnosciami, mam 22 lata i nigy wzesniej nie mialam wiekszych problemow, raz na jakis czas cos. teraz! jest "jakby " lepiej. skora sie jakby scala i nie wyskakuja tak paskudztwa choc wzoraj na zuchwie znow cos podswedywalo i bolalo;/ robia mi sie tam takie bulwy! bola jak cholera sa wielkie i jak uda sie w koncu wycisnac i zaschnie niby to i tak pod strupkiem znow sie zbiera i tak do usrania. Od 2 tygodni jakos mniej, zaczelam stosowac Tetralysal kapsulki i retin-a zel do twarzy noo i lepiej niby ale wole jeszze poczekac zanim komus to polece..

DZIEWCZYNY!!!
JESLI CHODZI O PODKLADY! TOO probowalam wszystkiego chyba co mozliwe i ponoc najlepsze. jak dla mnie najlepszy dermablend vichy no i tak jak polecacie la roche toleriane ale musze sobie o niego dokupic ton jasniejszy do mieszania bo mam za bardzo ceglasty jak o mojej cery. od tygodnia uzywam gosh podklad korygujacy kolor sunny- jest super nie za bialy nie za rozowy ani nie pomaranczowy, jak masz tak jak ja cere ani jasna ani ciemna powinien byc w sam raz. trzeba uwaza zeby za duzo nie nalozyc, najlepiej wklepac dwie cieniutkie warstwy i MEGA! cos dodatek korektor Gosh touch-up - nakladam miejscowo na to co podklad o konca nie dal rady-delikatnie pedzelkiem po prostu rewelcja.

KREMY NaWILZAJACE!!
po kuracjah pzreiwtradzikowych na przesuszona skore moge polecic wszystki kremy Ziaja sa super i bardzo tanie, nieale 5 zl i dostepne wszedzie.

MYCIE TWARZY!
ja myje juz tylko mydlem naryralnym "bialy jelen" super. pote stostuje czasem bioderma sebium h20 wode oczyczczajaca a na koniec wlasnie delikatnie dosc spora warstwe kreu ziaja oliwkowego albo kremu bambino. ekstra i nie pieze nic. poleam i zycze pwodzenia.
gość
03-07-2010, 05:24:26

Witam wszystkich! ja o kilku miesiecy zmagam sie z tymi okropnosciami, mam 22 lata i nigy wzesniej nie mialam wiekszych problemow, raz na jakis czas cos. teraz! jest "jakby " lepiej. skora sie jakby scala i nie wyskakuja tak paskudztwa choc wzoraj na zuchwie znow cos podswedywalo i bolalo;/ robia mi sie tam takie bulwy! bola jak cholera sa wielkie i jak uda sie w koncu wycisnac i zaschnie niby to i tak pod strupkiem znow sie zbiera i tak do usrania. Od 2 tygodni jakos mniej, zaczelam stosowac Tetralysal kapsulki i retin-a zel do twarzy noo i lepiej niby ale wole jeszze poczekac zanim komus to polece..

DZIEWCZYNY!!!
JESLI CHODZI O PODKLADY! TOO probowalam wszystkiego chyba co mozliwe i ponoc najlepsze. jak dla mnie najlepszy dermablend vichy no i tak jak polecacie la roche toleriane ale musze sobie o niego dokupic ton jasniejszy do mieszania bo mam za bardzo ceglasty jak o mojej cery. od tygodnia uzywam gosh podklad korygujacy kolor sunny- jest super nie za bialy nie za rozowy ani nie pomaranczowy, jak masz tak jak ja cere ani jasna ani ciemna powinien byc w sam raz. trzeba uwaza zeby za duzo nie nalozyc, najlepiej wklepac dwie cieniutkie warstwy i MEGA! cos dodatek korektor Gosh touch-up - nakladam miejscowo na to co podklad o konca nie dal rady-delikatnie pedzelkiem po prostu rewelcja.

KREMY NaWILZAJACE!!
po kuracjah pzreiwtradzikowych na przesuszona skore moge polecic wszystki kremy Ziaja sa super i bardzo tanie, nieale 5 zl i dostepne wszedzie.

MYCIE TWARZY!
ja myje juz tylko mydlem naryralnym "bialy jelen" super. pote stostuje czasem bioderma sebium h20 wode oczyczczajaca a na koniec wlasnie delikatnie dosc spora warstwe kreu ziaja oliwkowego albo kremu bambino. ekstra i nie pieze nic. poleam i zycze pwodzenia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: