Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
03-03-2009, 20:07:00

Na sypiącą się skórę twarzy - polecam AA Therapy Intensywne nawilżanie, słyszałam o dobrym działaniu AA Help ale tylko ten pierwszy mogę polecić osobiście Niestety na łuski (bo w moim przypadku wyglądało to jak małe łuski u gada :P ) na dłoniach pomoże chyba tylko regularne nawilżanie. Ponadto sugeruję mycie dłoni letnią a nawet chłodną wodą. To właśnie gorąca wywołuje u mnie podrażnienia. Temperaturę kąpieli (jeśli lubiecie gorące) również sugerowałabym obniżyć..
Pozdrawiam

Vera
gość
03-03-2009, 20:25:00

widze wiele pozytywnych opinii na temat tego leku ale jak to jest z alkoholem ? całkowicie zabroniony podczas kuracji ? bo obawiam sie ze nie da rady tak dlugo bez alko wytrzymać...
gość
04-03-2009, 14:36:00

Slyszalem rozne opinie na temat alkoholu podaczas tej kuracji... Ja osobiscie kilka razy sobie wypilem troszke i nic mi nie bylo ( w sensie ze jakos wymiotowalem). I ... mam nadzieje ze nic mi nie jest ( w sensie tym wewnetrznym) Niektorzy mowia ze absolutnie nie mozna pic alkoholu z kolei inni ze to nie ma zadnego zwiazku. Ja sam, mowiac szczerze, nie wiem :D:P Pozdrawiam PS kuracja mega skuteczna :D
gość
04-03-2009, 15:42:00

03-03-2009 o 21:25, gość :
widze wiele pozytywnych opinii na temat tego leku ale jak to jest z alkoholem ? całkowicie zabroniony podczas kuracji ? bo obawiam sie ze nie da rady tak dlugo bez alko wytrzymać...

alkohol???w duzych dawkach zapomnij...ja kiedys zapomnialam ze biore *** i mialam cos na drugi dzien juz po--cosss--czego sie nie da opisac ale kac przy tym to bylo NIC:/
gość
04-03-2009, 15:48:00

28-02-2009 o 15:12, nieprzysiadalna :
Witam! właśnie wczoraj lekarz przepisał mi *** (po14 latach walki z syfami!!!) Mam ogromną nadzieję,że okaże się skuteczny, bo jeśli nie, to chyba nic mi nie pomoże poczytałam już o alkoholu, tabletkach anty, depresji itd, ale mam małe pytanko odnośnie diety- czego unikać,a co jest zalecane? słyszałam, że nie powinno się jeść produktów, które zawierają wit.A, bo może dojść do hiperwitaminozy A, prawda to czy fałsz? bo nie wyobrażam sobie spędzić pół roku bez pomidorów, sera czy marchewki. i jeszcze jedno: jakie są efekty po 3 miesiącach? bo dokładnie za 3 m-ce mam wesele siostry- mam być druhną itd, więc chciałabym "jakoś" wyglądać a boję się,że akurat wtedy nastąpi "wysyp" albo coś takiego
dzięki za wszelkie rady

witaj///w moim przypadku (lecze sie juz siedem lat)..*** biore juz 3 miesiace wlasnie i efekty nie sa az takie zadowalajace...mam w kuracje wlaczone rowniez zewnetrznie masci na gronkowca ale zbyt wiele nie pomaga..ciagle wystepuje u mnie wychodzenie na powierzchnie..bo z tego cvo widze mam bardzo duzo cyst podskornych a niestety wszytsko potrzebuje czasu ,,znam osobe ktora rok leczyla sie *** wiec na to kochana nie ma reguly niestety to jest kwestia indywidualna...niemniej jednak zycze ci powodzenia i wspanialych efektow po 3 miesiacach aczkolwiek to co sie gromadzilo tyle lat gdzies tam w nas ze tak to ujme nie zniknie odrazu i nie ma co sie oszukiwac..ale powodzenia,,,pozdrawiam cieplutko
gość
04-03-2009, 15:52:00

01-03-2009 o 22:01, gość :
hej ja też mam problemy z cerą - nie mam co prawda trądziku jako takiego, w postaci czestych wypryskach w zatrważającej ilości, ale za to mam obrzydliwe paskudztwo raz na jakiś czas - coś, co wygląda jak czyrak, tyle ze na twarzy. Lekarz przepisał mi doxycyklinę, i powiedział, ze jesli to nie pomoze, zapisze trtinex. Z tego co słyszłałam, to zaminnik ***. Czy to prawda? Czy ktoś tutaj ma moze podobny problem? (w sensie medycznym)i orientujecie się, który z lektów jest tańszy? Jeśli to faktycznie to samo, interesowałby mnie oczywiście ten z bardziej przystępną ceną pozdrawiam!

jasne tretinex to jest odpowidnik *** ,,inna nazwa i tyle......tylko ze............duzo drozszy...moj lekarz tez mi przepisal tretinex a wiesz czemu otoz sprawa jest bardzo prosta mianowicie przedstawiciele firm farmaceutycznych chodza do lekarzy i oferuja im dodatkowe profity za przepisanie danego leku prawda stara odkad istnieje przemysl farmaceutyczny...mi lekarz tez pzepisal tretinex i w aptece mili tylko *** i nawet nie wiesz jak moj lekarz sie zdenerwowal gdy sie o tym dowiedzial--rzecz jasna lecze sie *** i tobie tez polecam,,pozniewaz *** srednio kosztuje 120 wzwyz choc widzialam niektore opinie ze mozna i taniej gdzieniegdzie w polsce ale upieraj sie przy ***........kuracja i tak jest dosc kosztowna
gość
04-03-2009, 15:54:00

01-03-2009 o 22:01, gość :
hej ja też mam problemy z cerą - nie mam co prawda trądziku jako takiego, w postaci czestych wypryskach w zatrważającej ilości, ale za to mam obrzydliwe paskudztwo raz na jakiś czas - coś, co wygląda jak czyrak, tyle ze na twarzy. Lekarz przepisał mi doxycyklinę, i powiedział, ze jesli to nie pomoze, zapisze trtinex. Z tego co słyszłałam, to zaminnik ***. Czy to prawda? Czy ktoś tutaj ma moze podobny problem? (w sensie medycznym)i orientujecie się, który z lektów jest tańszy? Jeśli to faktycznie to samo, interesowałby mnie oczywiście ten z bardziej przystępną ceną pozdrawiam!
*** tanszyefekt ten sam
gość
04-03-2009, 20:49:00

JA mam takie pytanie co robicie z tymi suchymi wargami jakich preparatów stosujecie?? ja uzywam pomatki ale ona tylko nawilża na jakies 10minut i znowu sa suche i pękają. Jak sobie z tym radzicie?? ja biore *** 13dzień już i nie wiem co bedzie potem z tymi wargami?? I po jakim czasie wystepuje wysyp??mw??
gość
05-03-2009, 09:22:00

04-03-2009 o 21:49, gość :
JA mam takie pytanie co robicie z tymi suchymi wargami jakich preparatów stosujecie?? ja uzywam pomatki ale ona tylko nawilża na jakies 10minut i znowu sa suche i pękają. Jak sobie z tym radzicie?? ja biore *** 13dzień już i nie wiem co bedzie potem z tymi wargami?? I po jakim czasie wystepuje wysyp??mw??

Pociesze Cię- ja po 3 tygodniach chciałam odstawić bo moje wargi dosłownie płonęły - nie mogłam złączyć dolnej wargi z górną , a zasypiając wkładałam sobie między wargi palec, aby ich nie drażnić - nawet płakałam wiele razy bo nie wiedziałam że te suche usta tak będą wyglądały - może nie każdy sie ze mną zgodzi, ale używaj pomadki ochronnej np. OEPAROL lub tej co daja gratis do ***. Ja zaczęłam używaać balsamu nawilżajacego TISANE i potem wychodziłam na dwór no i gotowy efekt PłONąCYCH warg.
Jak zaczęłam brac *** /poczatek był straszny/ to chciałam od razu odstawić - jescze na forum ktoś mi napisal że w trakcie brania jest jescze gorzej - a u mnie teraz jest ok i czasami zapominam że bire ***. Mówię ci początki sa najgorsze a efekty super zadowalające juz po 3 miesiącach
gość
05-03-2009, 14:10:00

05-03-2009 o 10:22, gość :

04-03-2009 o 21:49, gość :

Pociesze Cię- ja po 3 tygodniach chciałam odstawić bo moje wargi dosłownie płonęły - nie mogłam złączyć dolnej wargi z górną , a zasypiając wkładałam sobie między wargi palec, aby ich nie drażnić - nawet płakałam wiele razy bo nie wiedziałam że te suche usta tak będą wyglądały - może nie każdy sie ze mną zgodzi, ale używaj pomadki ochronnej np. OEPAROL lub tej co daja gratis do ***. Ja zaczęłam używaać balsamu nawilżajacego TISANE i potem wychodziłam na dwór no i gotowy efekt PłONąCYCH warg.
Jak zaczęłam brac *** /poczatek był straszny/ to chciałam od razu odstawić - jescze na forum ktoś mi napisal że w trakcie brania jest jescze gorzej - a u mnie teraz jest ok i czasami zapominam że bire ***. Mówię ci początki sa najgorsze a efekty super zadowalające juz po 3 miesiącach

Dziękuje ci bardzo za odpowiedź na moje pytania!! Ja mysle że bedzie dobrze ja używam pomadki ale ona daje efekt 10minutowy, ale wziąłem mamie krem nagietkowy i ponim jest naprawde dobrze. może bede jego uzywał. I mówisz ze po 3 miesiacach juz nic nie ma ?? tak??

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: