Na sypiącą się skórę twarzy - polecam AA Therapy Intensywne nawilżanie, słyszałam o dobrym działaniu AA Help ale tylko ten pierwszy mogę polecić osobiście

Pozdrawiam
Vera
03-03-2009 o 21:25, gość :
widze wiele pozytywnych opinii na temat tego leku ale jak to jest z alkoholem ? całkowicie zabroniony podczas kuracji ? bo obawiam sie ze nie da rady tak dlugo bez alko wytrzymać...
28-02-2009 o 15:12, nieprzysiadalna :
Witam! właśnie wczoraj lekarz przepisał mi *** (po14 latach walki z syfami!!!) Mam ogromną nadzieję,że okaże się skuteczny, bo jeśli nie, to chyba nic mi nie pomożepoczytałam już o alkoholu, tabletkach anty, depresji itd, ale mam małe pytanko odnośnie diety- czego unikać,a co jest zalecane? słyszałam, że nie powinno się jeść produktów, które zawierają wit.A, bo może dojść do hiperwitaminozy A, prawda to czy fałsz? bo nie wyobrażam sobie spędzić pół roku bez pomidorów, sera czy marchewki. i jeszcze jedno: jakie są efekty po 3 miesiącach? bo dokładnie za 3 m-ce mam wesele siostry- mam być druhną itd, więc chciałabym "jakoś" wyglądać
a boję się,że akurat wtedy nastąpi "wysyp" albo coś takiego
![]()
dzięki za wszelkie rady![]()
01-03-2009 o 22:01, gość :
hejja też mam problemy z cerą - nie mam co prawda trądziku jako takiego, w postaci czestych wypryskach w zatrważającej ilości, ale za to mam obrzydliwe paskudztwo raz na jakiś czas - coś, co wygląda jak czyrak, tyle ze na twarzy. Lekarz przepisał mi doxycyklinę, i powiedział, ze jesli to nie pomoze, zapisze trtinex. Z tego co słyszłałam, to zaminnik ***. Czy to prawda? Czy ktoś tutaj ma moze podobny problem? (w sensie medycznym)i orientujecie się, który z lektów jest tańszy? Jeśli to faktycznie to samo, interesowałby mnie oczywiście ten z bardziej przystępną ceną
pozdrawiam!
01-03-2009 o 22:01, gość :
hejja też mam problemy z cerą - nie mam co prawda trądziku jako takiego, w postaci czestych wypryskach w zatrważającej ilości, ale za to mam obrzydliwe paskudztwo raz na jakiś czas - coś, co wygląda jak czyrak, tyle ze na twarzy. Lekarz przepisał mi doxycyklinę, i powiedział, ze jesli to nie pomoze, zapisze trtinex. Z tego co słyszłałam, to zaminnik ***. Czy to prawda? Czy ktoś tutaj ma moze podobny problem? (w sensie medycznym)i orientujecie się, który z lektów jest tańszy? Jeśli to faktycznie to samo, interesowałby mnie oczywiście ten z bardziej przystępną ceną
pozdrawiam!
04-03-2009 o 21:49, gość :
JA mam takie pytanie co robicie z tymi suchymi wargami jakich preparatów stosujecie?? ja uzywam pomatki ale ona tylko nawilża na jakies 10minut i znowu sa suche i pękają. Jak sobie z tym radzicie?? ja biore *** 13dzień już i nie wiem co bedzie potem z tymi wargami?? I po jakim czasie wystepuje wysyp??mw??
05-03-2009 o 10:22, gość :
04-03-2009 o 21:49, gość :
JA mam takie pytanie co robicie z tymi suchymi wargami jakich preparatów stosujecie?? ja uzywam pomatki ale ona tylko nawilża na jakies 10minut i znowu sa suche i pękają. Jak sobie z tym radzicie?? ja biore *** 13dzień już i nie wiem co bedzie potem z tymi wargami?? I po jakim czasie wystepuje wysyp??mw??
Pociesze Cię- ja po 3 tygodniach chciałam odstawić bo moje wargi dosłownie płonęły - nie mogłam złączyć dolnej wargi z górną , a zasypiając wkładałam sobie między wargi palec, aby ich nie drażnić - nawet płakałam wiele razy bo nie wiedziałam że te suche usta tak będą wyglądały - może nie każdy sie ze mną zgodzi, ale używaj pomadki ochronnej np. OEPAROL lub tej co daja gratis do ***. Ja zaczęłam używaać balsamu nawilżajacego TISANE i potem wychodziłam na dwór no i gotowy efekt PłONąCYCH warg.
Jak zaczęłam brac *** /poczatek był straszny/ to chciałam od razu odstawić - jescze na forum ktoś mi napisal że w trakcie brania jest jescze gorzej - a u mnie teraz jest ok i czasami zapominam że bire ***. Mówię ci początki sa najgorsze a efekty super zadowalające juz po 3 miesiącach
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.