Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
07-10-2008, 04:26:00

Nie masz sie czym przejmowac. Wystepuje u ciebie standardowy wysyp i nic poza tym. Powinienes sie cieszyc ze nie na twarzy. Bierzesz *** dopiero 3 miesiace i pytasz o duze efekty.
Czy lekarz nie zapomnial Ci powiedziec, iz kuracja zazwyczaj trwa 6-10 miesiecy?. Wszystko zalezy od przyjmowanej dawki, a tobie wytrwalosci zycze
gość
07-10-2008, 09:56:00

Jaki czas po kuracji można się opalać bez wiekszych problemów?? jestem juz 3 miesiac po braniu ***. Teraz chodzi mi o solarium bo słonka unas mało . Za pomoc ślicznie dziekuje
gość
07-10-2008, 10:21:00

to już mozesz ale zaczynaj od 5 min..zeby sobie skory nie popalić i narazie nie zbyt cześto..skóra musi sie przyzwyczaić...
Pati
gość
07-10-2008, 14:18:00

07-10-2008 o 00:07, gość :
Hej mam dość mocny trądzik i nie tylko na twarzy ale również na plecach i klatce piersiowej nie wygląda to za ciekawi. Biorę 2 kapsułki dziennie od 3 miesięcy i powoli zaczynam zastanawiać sie nad tego sensem. Niby poprawa widoczna jest na buzi i klatce guzy pojawiają sie już zadko ale na plecach nie mam żadnej poprawy ciągle mi coś wyskakuje teraz nawet w miejscach w których nigdy wcześniej nie miałem, w dodatku nie są małe a nie raz bolesne już nie wiem co robić;( czy powinienem kontynuować kuracje ?kiedy efekty są znikome a w niektórych miejscach na skórze jest nawet nasilenie. Boję sie nawet teraz przerywać z obawy na jeszcze większy impakt. (( pomóżcie miał ktoś z was podobnie ?

Śmiało bierz dalej. Ja też miałem ogromne problemy z plecami i dopiero około 5-6 miesiąca coś zaczęło się poprawiać i z miesiąca na miesiąc było coraz lepiej. Lekarz mi powiedział że z pleców schodzi najtrudniej i potrzeba więcej czasu. Teraz jestem w 9 miesiącu (ostatnim) i plecy są ładne, gładkie i przebarwienia też schodzą.
gość
07-10-2008, 18:02:00

Witam
Biorę *** od ponad 4 miesięcy stan napewno bardzo się poprawił. za około 2 miesiące będe kończył swoją kuracie i mam pytanie:
Otóż nie piłem alkoholu od ponad 4 mięsiecy wiadomo nie chciałem zakłucić działania leku. Moje pytanie brzmi czy można napić się alkoholu założmy 3dni po skonczeniu kuraci? (czyli u mnie to Będzie 6 miesięcy) I co najważniejsze czy to nie pogorszy stanu twarzy?
proszę o odp
Pozdr!
gość
07-10-2008, 18:24:00

powiem na moim przykładzie ze ja napilam sie alkoholu jakies tydzen po izo...bo mialam akurat urodziny i nie mialam zadnego pogorszenia skóry tylko ze po 2 piwach tak mnie zmuliło że poszlam spac..:D no i potem byly koelzanki urodizny jakos miesiac po braniu izo i tez ze skórą luzik nie mi nie było..

Pati
gość
07-10-2008, 18:51:00

Heheh coś słyszałem własnie że baardzo mocno muli ;p
Ale ty ile ogolnie brałaś/łeś ten ***? Bo ja nie wiem czy to nie za krótko 6 miesięcy ale chyba dobrze ponieważ skora już właściwie jest wyleczona bardzo żadko pogarsza się tzn jakiś wyprysk czy coś. I myślę że 6 miesięcy i powinno być dobrze.
gość
07-10-2008, 20:51:00

8 miesiecy..juz mi nic nie wyskakuje tylko mam przebariwnia które niechcą zejsc.;/ ale jak piłam % za 2 razem to juz bylo normalnie ..nie zmuliło mnie

Pati
gość
08-10-2008, 11:37:00

JA bralem *** rowniez i ma duuuze zastrzezenia nie tyle do leku co do "lekarza" ,ktory mi zapisal kuracje nim...Dowiedzialem sie ,ze lek ten mozna brac przez okres max 4 meisiecy (oczywiscie dowiedzialem sie o tym juz po zakonczeniu mojej kuracji ktora trwala ...uwaga 9 miesiecy,bo pan lekarz tyle mi zalecil-debil)!!!! Tradzi kz plecow zniknął-czysciutko jesyt,ale mam duuuzy problem z obojczykami,poniewaz od momentu rozpoczecia stosowania tego leku bola mnie oklropnie.Nie pomogly zadne tabletki ani masci...i mam problem ,bo z zdjec rengenowskich wynika,ze jest wszystko ok.JUz nie mam pieniedzy,żeby chodzic po prywatnych ortopedach(wizyta 100 zl) a do lekarza z NFZ czeka sie kilka meisiecy...!PO stosowaniu *** mialem rowqneiz wysuszona mocno skore glowy i po szamponach ktore zapisal mi pan "lekarz" bylo jeszcze gorzej mialem jakies wyrwy w skorze i strópy,krew mi nawet ciekła z tych ran...!teraz jeszcze mam minimalne strupki ale jest w miare ok ...gorzej z tymi obojczykami..czy ktos jes tmi w stanie doradzic ,tudzież pomóc???
Przestrzegam przed panem "specjalista" Gdańsk dr Grabias!nie pamietam imienia,przyjmuje w prywatnym gabinecie!Wydalem juz majatek dzieki temu panu... wierze ze barki w koncu wylecze i bedzie dobrze
gość
08-10-2008, 11:49:00

nie moge znależc nigdzie składu ***.Chcialbym idac do lekarza jakiegos przedstawic skladniki,moze one cos podpowiedza i wyjasnia te bole obojczyków...!Czy może ktoś wypisac je dla mnie i byc mzoe innych z gory dziekuje

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: