Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
09-09-2008, 13:20:00

Ja mam pytanie niewiecie gdzie można najtaniej izo dostać w poznaniu.Ja mieszkam pod poznaniem i umnie izo stoi po 139,156,149
gość
11-09-2008, 19:42:00

Wejdż na stronę Blaufarmy, tam mają wykaz aptek z niskimi cenami
pozdrawiam
gość
11-09-2008, 20:05:00

prosze powiedzcie mi czy przy braniu *** lub tez po kuracji...mozna cwicyc i sie pocic???czy to nie pooduje ze znowu robia sie krosty???powiedzcie mi to bardzo wazne...
gość
11-09-2008, 20:08:00

mi sie nie robily mimo iz przygotowywalm spektakl taneczny wiec niezle sie meczylam ale powiem ci ze juz pod koniec kuracji poprstu pocenie bylo codzenie bezwzgledu na pogoda...poprstu ciagle mi bylo goraco.. ;/ strazne to bylo i twarz mialam czerwoną ..
Pati

a teraz jetem po izo miesiac i juz nie mam takich problemów z poceniem sie..gdy wyjde na slonce to po 5 min juz sie cala nie kleje od potu
i jak narazie ani jednej krostki nie zauwazylam

gość
11-09-2008, 20:58:00

nooo ja 2 miesiace po zakoneczeniu kuracji *** dopiero zauwarzylam ze robia sie krostkiwczesniej cwiczylam tanczylam pocilam sie i nici nie wiem co amm zrobicbardzo lubie tanczyc i poswiecac na to czasaaa boje sie ze znowu bede miala ryja w syfach pomozcieee mi
Początkujący
12-09-2008, 18:17:00

no heja ja tez jestem jakieś dwa miechy po zakończeniu zaoczołęm /cwiczyc pod koniec kuracji mi lekarz jak konczyłem powiedział ze to normalne ze cos sie zrobi a poce sie dosyc mocno bo mam do tego skłonnoasci juz na rozgrzewce ze mnie kapie potem troche mniej . Nie stouje zadnych kremów mydeł ani nic innego myje sie wodą(nie wiem czy to dobrze podpowiedzcie) no i pozdrowionka
gość
12-09-2008, 20:07:00

słyszalam że nie powinno sie myć wodą z kranu tylko taka specjlaną termalną ale ja tez sie myje zwyklą woda rano i wieczorem i ajkos zyje narazie
zastanawilam sie kiedys teraz znajde dobry krem ktry zlikwiduje mi przebarwienie ;/
Pati
gość
13-09-2008, 08:44:00

witam serdecznie, mam pytanie

za 2 tygodnie koncze kuracje IZO. W czasie jej trwania uzywalem 2 kremow.
1) Linola - na noc z kwasami ulatwiajacymi rogowacenie skory.
2) Phisiogel - na dzien, ktory swietnie nawilza skore.

Phisiogel jednak jest zbyt tlusty na okres "pokuracyjny" wiec chcialem spytac czy znacie jakies NIEZATYKAJACE i co wazniejsze o BEZPIECZNYM SKLADZIE kremy nawilzajace na noc??

Niestety tak sie sklada ze mam skore sklonna do alergii i skladniki jak: parabeny, glikole propylenowe, SLS i inne tego typu powoduja z czasem wysyp bolacych krostek..

Wiem ze IZO kazdy krem "przezyje" bo jest silnym lekiem, ale byc moze wy macie jakies sugestie odnoisnie ZDROWEGO kremu nawilzajacego na dzien ?

Bede wdzieczny za pomoc
Pozdrawiam
gość
13-09-2008, 08:45:00

do postu wyzej...chodzi mi o kremy nawilzajace NA DZIEN...wkradl sie maly blad pozdrawiam
gość
13-09-2008, 09:41:00

Hej. Jestem 5 miesiecy po leczeniu izo.Ja uzywam vita-sensiliumz uva/uvb 15. Po toleriane i pharmaceris N piekla mnie buzia po tym jest ideala i nie mam podraznien.On jest do skory bardzo wrazliwej i alergicznej , zuzyłam juz 3 tubke i nie rozstane sie z nim na dluugo. Jest leciutki i czuje ze skora jest ukojona. Polecam . mi pomogl.
Pozdrawiam, Agnieszka Lublin

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: