Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
18-06-2008, 22:17:00

ej może zamiast tych sporów o opalanie, może ktoś by napisał jak tam efekty leczenia?

Ja już 15 dni na *** i jak na razie bez większych zmian. Jedyny minus jest taki, że za bardzo przez to wszystko koncentruje sie na twarzy za dużo o niej myślę, i przez to rozdrapuje po kilka razy juz prawie zagojone miejsca na skórze. Koszmar..

Wiolka
gość
18-06-2008, 23:32:00

U mnie już (a może dopiero?) piąty miesiąc i.......trądu praktycznie zero, ale.....za to PEŁNO, MASĘ, MULTUM rozmaitych - blizn, dziur, dziobów, kraterów, plam, klexów, przebarwień itp, itd, etc...

Strasznie to wygląda (

gość
19-06-2008, 07:59:00

Parę postów wyżej pisałem o swojej przygodzie z ***kiem.
Jak już pisałem przerwałem kuracje i parę miesięcy temu rozpocząłem od nowa.

Przerwałem ponieważ byłem na wakacjach i chciałem się opalać :P Po nie całym miesiącu brania ***, byłem nad morzem. Po 2 dniach miałem wielką brązową plamę na plecach (połowa pleców biała, połowa brązowa).
Piszę to dla przestrogi, wszystkich którzy chcą się intensywnie opalać. Może nie było to nic wielkiego, ale znikało sporo czasu ... Śladu nie zostało ale dla skóry napewno nie było to zbyt zdrowe ...

Pozdrawiam i życzę miłych wakacji
Ja niestety spedze je w pracy ...
gość
19-06-2008, 08:03:00

Tutaj mała poprawka
napisałem:
Po nie całym miesiącu brania ***
a chciałem napisać:
Po nie całym miesiącu przestania brania ***

Bo wczesniej brałem go kilka miesięcy
gość
19-06-2008, 09:27:00

ja na *** jade juz od 14 lutego ostatnio przezucilem sie na *** i bede go bral do konca lipca, teraz mam bardzo gladka skore i nie wiem co to tradzik zostaly mi jednynie male dziurki na nosie i czesciowo na policzkach po zaskornikach ale i one znacznie sa mniejsze niz te co mialem przed kuracja, ogolnie kuracje tymi preparatami uwazam za udana chociarz wszystko okaze sie po dluzszym czasie, twarz kremuje mleczkiem ochronnym dla skory z nietolerancja na slonce SPF 50+firmy VICHY, mam tylko takie male pytanie: jak dlugo po leczeniu przechodzi czerwienienie sie???
pozdrawiam,
Konrad
gość
19-06-2008, 12:50:00

Konrad coś pewnie koło 4 tygodnie (tyle czasu lek utrzymuje sie w organiźmie) ja przestałem brać w poniedziałek a dzisiaj jeszcze jestem cały czerwony i usta mam suche:p
gość
19-06-2008, 14:37:00

czerwienienie sie skory powinno najdalej zejsc po okolo roku
gość
19-06-2008, 14:39:00

Hej mam pytanie, czy konieczne jest stopniowe zmniejszanie dawki pod koniec kuracji? od 6 miesiecy biore izo po 40 mg dziennie i zostaly mi jeszcze 2 opakowania z hakiem. Czy jesli do ostatniego dnia bede bral 40 mg i nagle przestane to moze cos sie stac? Jade nad morze i chcialbym zakonczyc leczenei okolo 2 tyg przed tym wyjazdem dlatego nie chce zmniejszac dawki.
POWER1000
gość
19-06-2008, 14:58:00

mi lekarz nic nie mowil ze mam zmiejszac..tylko chce przwstac i tyle..a biore 40mg na dzien
gość
19-06-2008, 15:40:00

a ja biore 3 dzień 1.20mg na dzień...
Perezz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: