Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
17-05-2008, 08:15:00

Ewa ale chodzi o takie zwykłe słońce jak chodzisz po mieście czy chodziłas np. na plaże i sie smarowałaś ??
bo ja na plaze nie chodze tylko po mieści i nie wiem jaki mam kupic krem
Pati
gość
17-05-2008, 09:18:00

nałóż sobie masło albo smalec wiesz co to jest czapka ? A te kremy ci za bardzo nic nie dadzą
gość
17-05-2008, 09:19:00

przyalczam sie do pytania i wyprzedzam kolejne : smarowalas kazdy odsloniety element skory?
czy jest to dosyc uciazliwe (lub czy mozna sie do tego przyzwyczaic). prowadze bardzo energetyczny tryb zycia i nie wiem jak w praktyce to bedzie wygladac.
czy skora twarzy podczas stosowania *** jest bardziej wysuszona w lato czy na zime?

Arek
gość
17-05-2008, 10:34:00

Ja uzywalam krem z filtrem tylko na początku i wiecie co fatalnie wygląda to za suchej skorze. Skora robi sie czerwona, rozowa i wogle te wszystkie slady jeszcze bardziej widac. A moja derma powiedziala,że tak naprawde to te filtry i tak malo dają. Ja dwa lata temu opalając sie na plazy posmarowalam buzie 40 i co dupa zjaralam się. Wiec czpka z daszkiem albo sam dzeszek , lub bluza z kapturem i unikuanie slonca i bedzie oki Ja mam gorszy problem derma zwiekszyla mi dawke jakies dwa tygodnie temu i mam teraz 50 mg na 60 kg. I wygląda to tak ,że mam praktycznie caly czas rozowa skore usta straszne na zuchwie peka mi skora i mam wysypke na rekach i na szyji porazka. Musialam przez to odwolac wyjaz bo z taka skora to nie moglam jechac tyle godzin samochodem. Ten trądzik zrujnuje mi wakacje. A najbardziej boje sie teraz testu predyspozycji na studia a ona chce mi dac 60 mg od czerwca ah chyba w tym roku dam sobie spokoj bo z taka skora to az siara isc
pozdr Agata
gość
17-05-2008, 10:41:00

czy Ktos mial problem z wysychaniem jamy ustnej (ew. dziasel). nosze aparat staly na zeby i dermatolog powiedzial, ze istnieje mozliwosc koniecznosci zdjecia aparatu pod wplywem stosowania ***. dziwna sprawa..
gość
17-05-2008, 10:56:00

a ja ponowie pytanie moze nikt go niezauwazyl (?) : po jakim czasie zauwazyliscie poprawe ? zauwazylam pogorszenie u siebie i sie troche zalamalam . Czy ktos z was dodatkowo stosuje cos na twarz cos co goi rany czy tylko kremy na sucha skore?
Lulu
gość
17-05-2008, 11:42:00

Ja juz wziolem troche ponad 60mg na kg (biore izo od stycznia) i powiem szczerze ze nigdy w zyciu nie wygladalem gorzej!!! *** to najwieksze gowno na swiecie jak mozecie to nie biezcie tego bo mi to juz 5 miesiecy zycie psuje i psuc bedzie dalej.. KU#WA NIGDY NIE MIALEM PRYSZCZY NA POLICZKACH CZASAMI TAM 1 CZY 2 TO WSZYSTKO A TERAZ JA PIER##LE OD TEGO ***##EGO GOWNA SA CALE CZERWONE W SRODKOWEJ CZESCI... Teraz ostatnio zauwazylem ze zaczely sie wygladzac ale jeszcze dluuuge sie sie usmiechne patrzac w lustro. Najpierw przez 3 miesiace 20mg/dzien puzniej 1 miesiac 60mg/dzien i teraz 12 dzien 80mg na dzien waze 78kg...
Perez
gość
17-05-2008, 11:48:00

Gneralnie powinno sie unikac slonca podczas brania ***. Nawet jesli chocisz po miescie to musisz sie smarowac filtrem. Podczas brania *** skora jest oslabiona, bardzo wrazliwa i podatna na podraznienia. Jesli masz jakies plamki lub dolki to po opaleniu bedzie gorzej to usumac. Ja stosowalam filtr nawet pod makijaz

Ewka
gość
17-05-2008, 11:52:00

Najbardziej trzeba oslaniac twarz przed sloncem. Ja sie opalalam w wakacje ale stosowalam wyzsze faktory i bardziej nawilzalam cale cialo. Nie mialam zadnych problemow. Oczywiscie nie mozna przesadzac z opalaniem)
Ewka
gość
17-05-2008, 13:13:00

15-05-2008 o 22:25, gość :
JA MAM NIETYPOWE PYTANKO JESTEM W JUZ W 6 MSC CZY MIELIŚCIE MOZE ZATWARDZENIA ?? BO JA OD 3 DNI MAM adzia

o matkoo...jakie pyatnie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: