Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
16-04-2008, 06:18:00

Łukasz

Dziękuję...
gość
16-04-2008, 09:28:00

Ja biore *** od ok.3 miesiecy i bardzo znacznej roznicy nie zauwazylam.nawet lekarz sie dziwil ze tak jest.nie wiem czemu mi nic nie pomaga...
gość
16-04-2008, 10:58:00

Ja zaczelam 4 miesiac. Skora sie nie swieci, poza tym bez wiekszych zmian. Lepiej w pierwszych tygodniach bylo. poprawa praktycznie zadna. Za to wargi i wysuszone gałki cierpia. Nie mam juz nadziei :/ Czy komus zaczelo pomogac dopiero po 4 miesiacu?
gość
16-04-2008, 11:10:00

Łukasz
Wiesz co idź się leczyć na głowe a nie na twarz ,i mnie nie rozśmieszaj

Patryk
gość
16-04-2008, 11:22:00

dajcie spokoj z tym smiesznym ***... dzisiaj koncze czwarte opakowanie zaczynalem w styczniu a teraz biore od 4 kwietnia 60mg na dzien waze 75kg wczesniej bralem 20mg i nic nie pomoglo tylko pogorszylo i dalej pogarsza!!! NIGDY nie mialem problemu na policzkach teraz mam tego tyle ze glowa mala a na czole na poczatku mnie wysypalo i rzeczywiscie wygladzilo sie przez ten czas ale co z tego jak te przebarwienia zostaja i wyglada tak jakbym dalej mial pryszcze........ nie mam juz sily na to.... wczesniej myslalem ze to mi pomoze nie liczylem na to ze szybko wyleczy to moja skore ale dajcie spokoj przeciez to juz 4 miesiace i jakies efekty powinny byc... tez bylem u dermatologa stosunkowo niedawno i Sz.P doktor zdziwila sie ze nie pomaga... nie mialem jakiegos ciezkiego przypadku tradziku mialem tego troche na czole i to wszystko a teraz jak to biore to mam problem taki sam jak wczesniej na czole + zaje__sty na boliczkach.... Napiszcie jak to bylo u was- po ktorym opakowaniu bylo juz tylko lepiej???
Pozdrawiam Perez
gość
16-04-2008, 12:31:00

Skoro miałeś tylko na czole to nie trzeba było brać. To jest na ostre przypadki trądziku. Mi ustąpił w 4 miesiącu. A po 5 miałem względnie ładną cerę.
gość
16-04-2008, 13:06:00

witam wszystkich forumowiczow, od 2 tygodni biore izo i mam problem z wysychajaca skora na twarzy. czy moglibyscie polecic mi jakis krem nawilzajacy?

Piotrek
gość
16-04-2008, 14:38:00

ja używam kremy firmy AA nawliżjący dla każdego rodzaju cery; LA ROCHE-POSAY z filtrem 15; DAX krem z masłem orzechowym pielegnacyjny oraz ORIFLAME taki w malutkim różowym opakowaniu.
Pozdrawiam
Konrad
gość
16-04-2008, 14:53:00

ludzie cierpliwości mi tak narawde zaczelo sie radykalnie poprawiac w 5 miesiacu , moze dlatego ze lecze sie mala dawka , zycze cierpliwosci bo to naprawde pomaga>>
Magda
gość
16-04-2008, 18:39:00

witam ja w poniedziałek zakończyłem izo i efekty są zaje##te, nic na twarzy... nic!! do tych co się denerwują to napisze że w ostatnich 2 miechach kuracji (zjadłem 16 opak co jest 135mg/kg 60mg/kg dziennie) była duża poprawa więc cierpliwości!!!

trzeba jednak przyznać że izo to świństwo na maksa... takie spustoszenie w organiźmie robi... i tu moje pytanko do tych co już zakończyli kurację... 2 dni po odstawieniu a mnie zaczeły mięśnie, kości i stawy napieprzają straszliwie. wiem że są efekty takie uboczne ale podzczas kuracji ale chyba nie po. myślę że może to od tego że izo z organizmu schodzi...ktoś miał podobnie???

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: