Reklama:

Epiduo na trądzik? (119)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
23-01-2017, 16:28:55

Ja również zauważyłem poprawę. Dermatolog zalecil mi używanie epiduo na noc i masc soolantra na dzien. Skora znacznie poprawiła swój wygląd jeśli chodzi o zmiany tradzikowe ale zaczął pojawiać mi sie rumień na policzkach wiec zastanawiam sie czym moze to byc spowodowane? Wszelkie opinie mile widziane i nie poddawajcie sie ludzie, walczcie do końca :)
gość
15-02-2017, 23:35:26

Wspomniany lek pomógł również mi, Epiduo pojawił się w moim życiu zaraz po tym jak zrezygnowałam dalszej walki z trądzikiem. Stwierdziłam wtedy, że już nie ma sensu walczyć skoro i tak nic nie pomaga jednak koleżanka namówiła mnie na to bym spróbowała jej leku bez konsultacji z lekarzem może to trochę nieodpowiedzialne ale udało się dziś mam czystą buźkę beż zadnych wyprysków.
gość
23-02-2017, 12:57:46

Epiduo zachwycił mnie swoją skutecznością oraz szybkością jest doskonały w walce z trądzikiem! Po dość krótkim czasie otrzymałam takie efekty o których nie mogłam nawet marzyć przy kilkumiesięcznych kuracjach z innymi lekami. Polecam z całego serca.
gość
26-02-2017, 15:13:30

Witam,
Z trądzikiem zmagam się od dwóch lat. Stosowałem jeden płyn na receptę (nie pamiętam nazwy) nie nie dało , następnie próbowałem medycyny naturalnej też bez efektów. Epiduo smaruje się od 3 tyg i jest wielka poprawa na początku znikły mi wszystkie syfy kilka dni wstecz wysypało mi nos i linie nad brwiami ale też ustępuje to powoli. Największy problem miałem na policzkach teraz są czyste jak pupcia niemowlaka zostały małe przebarwienia które znikną z czasem. Polecam Epiduo naprawdę działa. U mnie nie powodował żadnego większego podrażnienia przez pierwsze 10 dni chodziłem czerowny ale nie piekło, obecnie mam jasną cerę a smaruję się codziennie. Epiduo jak najbardziej można zaliczyć do leków działających. Mam 28 lat więc mój trądzik nie jest młodzieńczy a taki trudniej wyleczyć, Epiduo daje rade. Nie mam wysuszonej ani przetłuszczonej cery od tego leku. Skóra się łuszczy ale to dobrze wtedy spłycają się blizny i odrasta nowy ładny naskórek.
gość
18-03-2017, 07:03:32

Bardzo dużo przeszłam przez trądzik, towarzyszył mi od młodych lat był dla mnie ogromną udręką. Udałam się do lekarza i on przepisał mi maść "EPIDUO" która okazała się strzałem w dziesiątkę. Trądzik znikł a ja znów jestem bardzo szczęśliwa.
gość
24-03-2017, 14:25:43

U mnie również był duży problem z trądzikiem i własnie to epiduo pomógł mi pozbyć się tego kłopotu. Teraz w końcu moja twarz wygląda tak jak powinna.
gość
19-04-2017, 13:37:58

Od kiedy stosuje epiduo trądzik nie jest już moim problemem oczywiście musiał minąć jakiś czas odkąd efekty były zauważalne, ale na tą chwile nie ma już po nim śladu.
gość
26-04-2017, 07:05:09

Witam ja również wypróbowałam epiduo i udało się trądzik na dzień dzisiejszy to tylko moje złe wspomnienie.
gość
19-09-2017, 21:20:26

polecam bardzo gorąco, mam 25 lat, z trądzikiem walczę od 16 roku życia, prywatne wizyty u dermatologów, setki złotych wydanych w aptekach, a tymczasem zmieniłem strszą panią dermatolog na "mlodszą" która właśnie zapisała mi ten lek - na początku chodziłem czerwony jak pomidor, ale efekty były widoczne od razu - twarz jak pupcia niemowlaka :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: