Jak lek na trądzik to tylko epiduo! Stosowałam go jakiś rok czasu temu i do tej pory nie ma żadnego nawrotu a efekty jak były tak dalej są zdumiewające.
Z trądzikiem miałam problem 3 lata. Wizyt u dermatologa setki lecz wkońcu się udało trafiłam na lekarza który polecił mi kuracje z epiduo w dość szybkim czasie na mojej buzi nie było śladu po czerwonych wypryskach! Polecam wszystkim
Bardzo balam sie wysuszenia twarzy ze bedzie cala czerwona i podrażniona ale mam cerę tłusta i po 3 pierwszych użyciach zupełnie nic takiego sie nie pojawiło. Mam poczucie ze cera robi sie z dnia na dzien coraz gładsza ale za to chyba mam wiecej zmian ropnych niz wczesniej. najbardziej boje sie wysypu o ktorym czasem czytam w recenzjach. Mam nadzieje jak juz bedzie to przynajmniej maly :)
Stosowałam ten lek epiduo na trądzik i muszę przyznać, że jest rewelacyjny :) Efekty dość szybko widać a trądzik nie powraca. Ja osobiście mam pozytywną opinie i polecam
Moja skóra łagodnie przyjęła epiduo nie miałam żadnych problemów z czerwonymi plamkami na twarzy ani nie piekło. Skora z dnia na dzień robiła się coraz gładsza a trądzik ustępował i w ten sposób z tym lekiem się go pozbyłam na dobre :)
Wspomniany lek o nazwie epiduo stosowała moja przyjaciółka i gdy teraz na nią patrze to jest nie do poznania dosłownie cud. Miała okropnie wysypaną twarz i mnóstwo czerwonych plamek a teraz czyściutka , bez zaczerwienień oraz bez wysypki buzia. Naprawdę lek godny polecenia.
Chodzą różne opinie na temat epiduo trochę dobrych trochę złych, ale postanowiłam wypróbować i muszę przyznać, że efekty są ogromne oczywiście na plus :) A liczę na jeszcze lepsze. Pozdrawiam :)