Cześć. Jak może to niech ktoś napisze co o tym myśli na mój email uif@wp.pl
Otóż jestem po zakończeniu kuracji *** już z 1,5 miesiąca (przerwałem kurację...łącznie przyjąłem dość znacznie mniej niż połowa zalecana dawki) W pierwszym tyg brania bolała mnie nieco głowa, następnie przestała, ale po pewnym czasie znów zaczęła (gdy zwiększyłem minimalnie dawkę) i wtedy właśnie przerwałem leczenie. Dodam, że krosty mi zniknęły i jak na razie nie nawracają. Mam jednak problem: gdy budzę się rano to zamiast być wypoczęty czuje się tak jakbym uczył się już cały dzień. Mój mózg jest zmęczony i czuje takie jakby podwyższone ciśnienie w głowie. Czuje jakbym utracił świeżość mózgu, jakbym no ogłupiał. Podczas brania było podobnie, myślałem że po odstawieniu przejdzie, ale jednak nadal odczuwam dyskomfort. Teraz jakbym miał się nauczyć na jakiś egzamin lub coś miałbym chyba z tym kłopot. Ok jeszcze podam,że jestem nieco wysoki, chudy, uprawiałem kiedyś intensywnie sport, mam niskie ciśnienie (tętno 95 na 65...no mniej niż 100). Niech ktoś napisze na mój email jak ma/ miał podobne objawy lub może mi coś poradzić. Mam nadzieje, że to nie jest jakiś guz mózgu, zwiększone ciśnienie śródczaszkowe itp. Mój email uif@wp.pl