Reklama:

pokrzywka cholinergiczna, alternatywne leczenie, czas trwania (1757)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
30-06-2015, 06:53:14

Witam,
Stosowałam taką dietę, o której mówisz, przez 1,5 miesiąca - rezultat - schudłam 5 kg, ale objawy pokrzywki tylko się zmniejszyły a i tak musiałam brać clartę. Byłam u lekarz1 na wizycie 1,5 miesiaca temu, wtedy też ostawiłam clartę, po 2 tygodniach leczenia pokrzywki zaczęło być coraz mniej, teraz jestem już czysta całkiem od jakiś 3 tygodni. Wcześniej po zjedzeniu jabłka miałam duszności i ciężko mi się oddychało no i nasilała się pokrzywka. Teraz mogę już spokojnie pałaszować dary czerwcowego ogrodu bez strachu, że zaraz zacznę się dusić. Skoro tak mocno reklamujesz swoją dietę cud bo Ci pomogła to polecam się ujawnić, bo dużo ludzi może akurat na tym skorzystać. Przymujemy mnóstwo toksyn, odrzywiamy się tragicznie i się z tym w 100% zgadzam. Nawyki żywieniowe warto jest zmienić chociażby dla samego samopoczucie, nie trzeba mieć do tego pokrzywki, dlatego proszę podaj szczegóły swojej diety, jak rozumiem za darmo, skoro nie jesteś typem zarabiacza na poradach. Ja jestem mega zadowolona z lekarz1, bo widzę rezultaty, na które już straciłam nadzieję, a teraz widzę, że jest możliwość wyleczenia akurat mojego typu pokrzywki i szansa na zajście w ciążę bez antyhistaminowych leków. Czekam w takim razie na szczegóły diety oczyszczającej o której piszesz, pozdrawiam, Aneta
gość
30-06-2015, 13:19:01

Napisz moze najpierw jakim cudownym sposobem lekarz1 wyleczyl Cie z pokrzywki. Wybacz ale kazdy jego post to jak wolanie o pieniadze, zadnych konkretow, tylko naciaganie na wizyte. Oczywiscie cena nie jest podana, pewnie zalezy od stopnia zdesperowania pacjent.
gość
30-06-2015, 14:04:03

A poza tym objawy, ktore opisujesz wskazuja na nietolerancje pokarmowa a nie pokrzywke cholinergiczna.
Początkujący
06-07-2015, 22:01:54

Gość 2015-06-26 19:50:58
"Nie osmieszaj sie czlowieku."
Kto tu się ośmiesza, ocenią uczestnicy Forum.
" Pisząc dieta warzywna miałem na myśli pozbycie się toksyn z organizmu bo to jest moim zdaniem przyczyna pokrzywki."
Oczywiście Twoje zdanie tylko tu się liczy i skoro orzekłeś, że przyczyną pokrzywki są toksyny, to jest to święte i niepodważalne ;) Wszyscy rozumieją , że dieta warzywna to detoksykacja organizmu i cudowne ozdrowienie ;)
" Staram sie pomoc ludzia,nie naciagam nikogo na wizyty, nie reklamuje sie. "
Słyszałem od Twojego znajomego, że uprawiasz warzywa na sprzedaż ;) Teraz jest już wszystko jasne, dlaczego reklamujesz taką dietę ;)
Dobrze, ze chcesz pomóc "ludzia" a nie ludziom, bo mógłbyś jeszcze komuś zaszkodzić swoim altruizmem.
"Skoro jestes lekarzem to wyslij tu swoje dane."
Zdecyduj się, krytykujesz mnie za reklamę, czy namawiasz do niej? :)
"Bardzo chcetnie umowie sie na wizyte."
Po co chcesz umawiać się na wizytę z kimś, kogo nie znasz a już go zmieszałeś publicznie z błotem?
Przecież wyleczyłeś się już z pokrzywki!
gość
04-08-2015, 21:43:01

Jezeli ktos wie jakie sposoby na wyleczanie porzywki dienty czy cos tak. Napiszcie na email deathart@auto.lt
gość
11-09-2015, 11:42:01

Ja męczę się już z pokrzywką cholinergiczną 1,5 roku jakoś, bąble oraz świąd pojawiają się po wysiłku fizycznym, zjedzeniu ciepłej zupy, silnych emocjach. Ogólnie łatwo nie jest z tym żyć, ciężko czasami ludziom wytłumaczyć że nie można jeździć na rowerze, grać w piłkę czy nawet przejść się do sklepu szybszym tempem bo alergia. Cały czas biorę CLATRE która łagodzi świąd ale czerwone kropki cały czas pojawiają się, w te wakacje strasznie zjarałem się nad morzem - poparzenie skóry, czerwona skóra przez tydzień i jak się okazało ten stan zapalny skóry "zablokował" pokrzywkę, ale niestety tylko na tydzień... Po zejściu oparzeń pokrzywka szczęśliwa wróciła i nie daję spokoju ..
Mam już tego trochę dość, biorę się za agresywną walkę z nią. Jak ktos już wczesniej pisał mam zamiar wywoływać ją specjalnie wysiłkiem fizycznym i po jej ustaniu dalej biegać, może wygram walkę z histaminą.
Pozdrawiam
Ł.
gość
11-09-2015, 12:09:21

Dodam jeszcze że podczas wysypu mam wrażenie jakbym zaraz miał się stopić/spalić od środka, temperatura skóry wzrasta tak znacząco że można by jajko usmażyć na brzuchu . ... xd
Ł.
gość
11-09-2015, 12:20:30

wątpię że wygrasz, ja mam to cholerstwo 20 lat i nie mam już na to pomysłów
gość
11-09-2015, 21:32:02

20 lat? Współczuję ... Masz jakieś sprawdzone strategie jak sobie z tym radzić/ łagodzić objawy? Ew. profilaktyka bo ja już tracę siły, wchodzę do sklepu po piwko a wychodzę wyglądający jak kosmita ..
gość
12-09-2015, 04:55:51

chcesz to napisz do mnie arek240@tlen.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: