Witam,
Stosowałam taką dietę, o której mówisz, przez 1,5 miesiąca - rezultat - schudłam 5 kg, ale objawy pokrzywki tylko się zmniejszyły a i tak musiałam brać clartę. Byłam u lekarz1 na wizycie 1,5 miesiaca temu, wtedy też ostawiłam clartę, po 2 tygodniach leczenia pokrzywki zaczęło być coraz mniej, teraz jestem już czysta całkiem od jakiś 3 tygodni. Wcześniej po zjedzeniu jabłka miałam duszności i ciężko mi się oddychało no i nasilała się pokrzywka. Teraz mogę już spokojnie pałaszować dary czerwcowego ogrodu bez strachu, że zaraz zacznę się dusić. Skoro tak mocno reklamujesz swoją dietę cud bo Ci pomogła to polecam się ujawnić, bo dużo ludzi może akurat na tym skorzystać. Przymujemy mnóstwo toksyn, odrzywiamy się tragicznie i się z tym w 100% zgadzam. Nawyki żywieniowe warto jest zmienić chociażby dla samego samopoczucie, nie trzeba mieć do tego pokrzywki, dlatego proszę podaj szczegóły swojej diety, jak rozumiem za darmo, skoro nie jesteś typem zarabiacza na poradach. Ja jestem mega zadowolona z lekarz1, bo widzę rezultaty, na które już straciłam nadzieję, a teraz widzę, że jest możliwość wyleczenia akurat mojego typu pokrzywki i szansa na zajście w ciążę bez antyhistaminowych leków. Czekam w takim razie na szczegóły diety oczyszczającej o której piszesz, pozdrawiam, Aneta