Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
21-02-2009, 21:35:00

witam wszystkich jestem na kuracji już ponad 3 miesiące i jak na razie jest wszystko super i mam nadzieje że tak zostanie Jednak mam problem dotyczący odpowiedniej diety tzn. nie mogę znaleźć nic odpowiedniego dla siebie, gdyż zaraz po jej odstawieniu lub ograniczeniu następuje tzw. efekt jojo:/ Czy mógłby mi ktoś polecić jakaś odpowiednią dietę, przy której nie będzie (albo będzie znikomy) efekt jojo? Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę powodzenia w kuracji!! Marcin
gość
22-02-2009, 09:55:00

Witam!!! wiem ze *** *** powinno sie brac ok 6-7 miesiecy,
ale ja mam pytanie w trakcie tej kuracji po jakim czasie w100%juz nie ma sladu po trądziku???prosze o odp to bardzo ważne
hus
gość
22-02-2009, 11:30:00

hus niestety nigdy nie dostaniesz jednolitej odpowiedzi. Niby przypuszczalnie kuracja trwa jak piszesz 6-7 miesiecy lecz u niektorych moze ona wyniesc az ponad rok. Tak samo jest z zanikaniem tradziku kazdy ma inny organizm i niestety nie wiemy kiedy *** zacznie u nas dzialac, mozna podac taka przypuszczalna minimalna granice kiedy tradzik zniknie czyli bedzie to 2 miesiac od zaczecia kuracji, lecz rowniez sa tacy u ktorych tradzik znika dopiero po 6-7 miesiacach. Zreszta po tym przypuszczalnym okresie nie beda Ci wyskakiwaly tylko nowe krostki. Nie mozna oczekiwac efektu skory bez sladu po tradziku, napewno co zostanie po kuracji to przebarwienia i blizny ktore mozna zaczac eliminowac dopiero pol roku po zakonczeniu kuracji poprzez roznorodne zabiegi. Wiec podsumowujac jesli oczekujesz nieskazitelnej skory jak pupa niemowlaka to jedna z gornych granic bedzie 1.5 roku pozdrawiam Lukasz
gość
22-02-2009, 20:40:00

Hej Łukasz ja własnie biore *** 2dzien i mam dawke 2x40mg i ja uważam że jesli kazdy go bedzie brał tak jak każe DOŚWIADCZONY dermatolog to powinien on zniknąć w ciągu 6-7 miesięcy no wogóle nie wolno opuszczac zadnej kapsułki i mi kazał brac 1rano i na wieczór. I mam jeszcze pytanie kiedy zaczynają byc odczuwalne skutki uboczne???????
hus
gość
22-02-2009, 20:50:00

u niektorych w ogole nie ma skutkow ubocznych, wiec nie ma co sie zanadto martwic :D najczestszy skutek to chyba suchosc i pekanie ust to moge Ci tylko tyle powiedziec z tego co przeczytalem i z wlasnego doswiadczenia :p u mnie wystepuje juz po 4 dniach brania leku :x Lukasz
gość
23-02-2009, 09:38:00

witam wszystkich.
Mam pytanie czy *** jest pomocny również w przypadku trądziku różowatego?
gość
23-02-2009, 09:48:00

Lukasz, a uprawiasz jakies sporty bo ja gram w piłke biegam itp i sie boje ze mnie miesnie beda bolec??
hus
gość
23-02-2009, 10:42:00

.... skory jak pupa niemowlaka to jedna z gornych granic bedzie 1.5 roku pozdrawiam Lukasz

Nieprawda, widziałam zdjęcia osób, które brały *** 6-7 miesięcy /zaznaczam, że naprawde miały trądzik/ i buzia jak u niemowlaka, także nie masz racji. Sama o tym, wiem, bo wszystkie nawet stare blizny mi zniknęły po 4 miesiącach - walczę tylko z jednym zgrubieniem, a tak buzia jak u niemowlaka, gładziutka i ani jednego zaskórniaka. Jedyne co psuje ten efekt to, to że buzia robi się często czerwona.
gość
23-02-2009, 11:43:00

kolezanko tam wyzej napisalem rowniez o zabiegach ktore sie stosuje 6 miesiecy po zakonczeniu kuracji i to wlasnie one zagwarantuja taka skore jak pupa niemowlaka a czy ktos je stosowal czy nie to w to nie wnikam, jednych stac drugich nie, zycie...
hus obecnie nie uprawiam ale kiedys tez gralem w pilke, i to ladnych pare lat, ale wystapila kontuzja i niestety sie skonczylo
Sadze, ze moga Cie miesnie bolec ale nie powinno byc to az na tyle uciazliwe zeby przeszkadzalo w trenowaniu. Ogolnie to nie ma co sie zanadto martwic te wszystkie skutki uboczne sa tylko wypisane na ulotce ale u wiekszosci nie wystepuja lub wystepuja tylko niektore z nich, wiem z doswiadczen znajomych.
pozdrawiam Lukasz
gość
23-02-2009, 11:49:00

ups chyba kolezanke zle zrozumialem ale to chyba zmeczenie bo wlasnie wrocilem z roboty... zwracam honor heh ;P

Bardzo mozliwe, ze duzo wczesniej moze wystapic taki dobry efekt stosowania preparatu ja tylko podalem gorna granice z nadgorliwym tradzikiem heh ;P
Lukasz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: