Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
04-10-2006, 16:45:00

Czesc.Byłem wczoraj u dermatologa i zaproponowal mi ***.Wcześniej bralem różne antybiotyki ale nic niepomagało.
I miewiem co robić bo *** jest bardzo drogi i ma dużo skutków ubocznych.I niema pewności czy pomorze. Prosze pomóżcie czy warto to brac czy wam pomogło.............?
gość
04-10-2006, 17:22:00

Witam. Wczoraj dermetolog przepisał mi ***. Mimo, że nie mam wielkiego trądziku męczy mnie jego leczenie, bo trwa to już od kilku lat. I mam pytanie do osób które są już po kuracji ( obojętnie jaki okres, gdzieś może ok. 5 miesięcy) CZY WYSTĄPIŁY JAKIEŚ SKUTKI UBOCZNE?

CZY TRODZIK W JAKIEKOLWIEK POSTACI I O JAKIMKOLWIEK NASILENIU WRACA?

CZY NIE DZIEJE SIĘ NIC Z WASZYM ORGANIZMEM?

bardzo proszę o odpowiedzi.. z góry dziękuję.
gość
04-10-2006, 17:42:00

Ja czułam sie bardzo dobrze jedyna niewygoda z tym związana to pekające kąciki ust ale z tym da sie zawalczyc pomadki nawilżające, wazelina miód...pomagało i trochę bardziej suchą skórę niz zawsze ale to tez zaden problem przynajmniej systematycznie używałam oliwki nawilżającej i nie maiałam żadengo nasilenia wręcz przeciwnie moja cera od razu zrobiła sie jasniejsza gładsza rozświetlona wszyscy widzieli róznicę a ja ją czułam
gość
04-10-2006, 19:16:00

Ja wlasnie jutro ide do dermatologa. Mam zamiar poprosic go o ***. Mam tez ogromna nadzieje, ze przychyli sie do mojej prosby. Jesli wszystko sie uda to moze juz niedlugo bede mogla podzielic sie z Wami moimi spostrzezeniami
gość
06-10-2006, 22:13:00

*** dostałem od pani dr i jak zaczelem czytac na ulotce co to jest i jak to sie stosuje sam sie (brrrrrr) ale juz tyle co mi w życiu dało to . Jestem po chemicznej dermobrazji i może jakieś sa efekty ale....
Zakupiłem *** po 100 zł za 30 kaps czzyli moja kuracj aze wstępnych zaleceń Pani dr to 8 miesięcy *** 200 zł to tylko 1600 zl za leki + ewentualnie kosmetyki + krem typu oliatum ( podobno Exstra, ) sam stosuje emulsje do kompieli dla dzieci .Ok za duó gadania Kupilem i Łyknelem 4 tabletki zobaczymy jak to dallej . mój @ filipad@go2.pl
Pozdrawiam wszystkich "***ÓW"
gość
06-10-2006, 22:17:00

sorki za blędy ja mialem dermobrazje mechaniczna nie chemiczną
gość
08-10-2006, 12:31:00

A CZY JEST TU KTOS Z WARSZAWY I MOGLBY POLECIC MI JAKIEGOS LEKARZA, KTORY JUZ KOMUS PRZEPISAL *** BEZ WIEKSZYCH PROBLEMOW?

WIELKIE DZIEKI ZA ODPOWIEDZI
gość
08-10-2006, 18:04:00

może mi ktoś pomóc jest taka sprawa wziołem już 120tabletek20mg własnie odpowiednika *** a mianowicie akneronomini jest lipanie widze żadnej poprawy jest tak jak na początku ciągle mi wyskakują babolce. i jest taka sprawa żelakarz powiedzaiłmi że papierosy nic nie szkodzą przy tymleku imoge normalnie palić z alko powiedział że od czasu do czasu moge wypić czyto jest prawda że nie wpływa to na tradzik prosze o pomoc
gość
08-10-2006, 19:47:00

to skoro po tylu tabletkach nic Ci sie nie polepszylo to po co sie faszerujesz dalej? Sprobuj pogadac z lekarzem, moze przepisze Ci cos lepszego.
Początkujący
09-10-2006, 12:59:00

Mója doktor mówiła mi że na początku może być pogorszenie i rzeczywiście odrobine mnie wysypało, ale bez tragedii.
Teraz mija trzeci miesiąc i pryszczy już prawie nie ma. Mam łykać *** jescze 2 miesiące.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: