Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
17-01-2007, 09:39:00

Paula a o tym drugim slyszalas? albo ktos tu takiego uzywa? ogolnie mi chodzi oczywiscie zeby byl najbardziej kryjacy wiadomo. Bo performance jest spoko ale czasem juz po kilku godzinach te potwory sie uwidaczniaja i strasza wiec chce zapytac zy naprawde fajnie kryje? i czy nie tworzy maski bo to u mnie nie przejdzie ;] maskom na buzce mowimy nie :D pozdro Lenka
gość
17-01-2007, 09:51:00

ja mam Shiseido , fajny jest, i tak niewiele moge schowac ale zawsze cos, zwłaszcza teraz jak mam wysyp. a to juz miesiac prawie jak zaczełam brac izo. tez tak miałyscie?? ze po miesiacu niewielka poprawa, w zasadzie zadna, tylko wysyp. napiszcie jak to u was jest i jak było, ciekawa jestem basiek chyba popraopsze o wieksza dawke bo nic poza suchymi ustami mie nie jest, a biore 30mg/53kg co sadzicie?
gość
17-01-2007, 11:43:00

15-01-2007 o 20:22, gość :
Mam pytanie a propos może banalnej rzeczy jaką jest depilacja - konkretnie przeprowadzana depilatorem (moja dermatolog powiedziała mi, że nie można depilować nóg depilatorem) czy Wy macie taka samą wiedzę odnośnie tego tematu (ja sobie nie mogę tego wyobrazić - okropnie nie lubię kremów a nie depilować nóg przez tyle czasu to tragedia PROSZĘ SIĘ NIE ŚMIAĆ temat jest poważny - faceci mają dobrze bo ich nie dotyczy. A co do tematu płaczu i brutalności innych "pięknych twarzowo" ludzi to jest to nie lada problem - można mieć spore kłopoty przez nich. Nawet w kontaktach damsko-męskich strasznie trudno uwierzyć, że ktoś może nie widzieć czegoś co my sami widzimy az za dobrze w lustrze, ale koniec przysmucania na dzisiaj. Paula pozdrawiam

Paula to nie Ty pisałaś????
Kasia
gość
17-01-2007, 11:52:00

Basiek co do dawki 30mg to i tak jest sporo przy twojej wadze. Poza tym to nie o to chodzi ze im wiecej tym lepiej. Jesli nie masz innych skutkow ubocznych to sie naprawde ciesz ale mysle ze dawke ci ustala lekarz i on najlepiej wie. A wiem ze moze byc tez tak ze wieksza dawka moze zrobic ci wiecej krzywdy niz porzytku( w sensie czerwona skora, pieczenie itd) a po co dla przykładu to ja waze o 10 kg wiecej niz ty i biore 40mg a lekarz powiedzial ze dawka sie bedzie zmiejszac. Poza tym to tez sie ustala co do natezenia tradziku i jego rodzaju. Takze mysle ze lekarz wszystko obejrzal i podjal taka a nie inna decyzje a jesli masz watpliwosci to go zapytaj co on o tym sadzi hehe pozdro Lenka
gość
17-01-2007, 11:53:00

co do depilatora to podobno nie można go używać, odpada tez wosk - za bardzo inwazyjne działanie na skórę - a w końcu skóra bardzo sie uwrażliwia przez branie izo istnieją jeszcze przecież różne kremy MALEŃSTWO
gość
17-01-2007, 12:49:00

Heja wszystkim, ja jestem optymista, biore lek drugi tydzien, sa nowe, ale nie jes tak strasznie! NAPISZCIE PROSZE CO NAJLEPIEJ STOSOWAC NA SLADY KTORE ZOSTAJA PO PRYSZCZACH, JAKIEGO KREMU NAJPIEJ UZYC??? AAAA I CZY WIE KTOS CZY MOZNA OD CZASU DO CZASU POIMPREZOWAC, CZY TROCHE WODECZKI?? POZDRO ALL
gość
17-01-2007, 13:06:00

Kasia to co zacytowałaś to mój tekst - upsss na końcu chciałam pozdrowić Paulę i widać trochę inaczej wyszło następnym razem napiszę pozdrawiam Paulę i nie będzie problemu (sorki Paula za niezamierzone podszycie się pod Ciebie) Iza
gość
17-01-2007, 13:36:00

Iza, Paula śmiesznie wyszło z tą wypowiedzią, ale już jest wszystko jasne
Wczoraj złapałam mega doła z powodu trzech wielkich skupisk bąbli na jednym policzku, w każdym skupisku znajduje się kilka bolących krost i w dodatku podchodzą krwią fuj...
Jak już się podjęliśmy tej kuracji to nie powinno być dołów- bo zmierzamy ku lepszemu życiu. Nie powinno być- wiem, łatwo powiedzieć... trzeba myśleć pozytywnie

Co do imprezowania... ja przez całą moją kurację półtoramiesięczną wypiłam pół lampki szampana na weselu i łyka szampana na Sylwestrze. Miałam dużo okazji, ale nie skorzystałam.
Nie ciągnie mnie do alkoholu, bo wiem, że moja wątroba jest i tak obciążona. Z tego co czytałam na forum, to po alkoholu jest wielki kac i pojawiają się nowe pryszcze w dużej ilości. Lekarz mi odradzał picie w czasie kuracji i się tego trzymam.
Kasia
gość
17-01-2007, 13:45:00

kasia mam podobny problem na jednym policzku zrobiło mi się coś strasznie bolącego i duzego - krosty zrobily sobie zebranie nie chce zejsc najgorzej, że ciężko to zatuszować i wygląda dość nieciekawie nawet po nałożeniu jakiegoś makijażu teraz akurat mam dość napięty grafik i muszę pokazywać się ludziom nie da się zaszyć w domku trochę sytuacja dyskomfortowa, ale trzeba przetrwać i tyle pocieszam się że żeby wyjść z tego paskudztwa to organizm musi pozbyć się wszystkich "obcych" z organizmu i dlatego tak wysypuje trzeba przeczekać i potem tylko lepiej, nieprawdaż??
co do picia to też słyszałam, że razcej niewskazane - duuuuży kac i strasznie pogarsza stan cery i tak już może nie najlepszy więc po co ryzykować ja na razie się twardo trzymam i mam nadzieję dam radę (chociaż piwko kusi hehe ) MALEŃSTWO
gość
17-01-2007, 15:15:00

Iza nie ma sprawy hehe Wlasnie sie zdziwilam, ale okej to nic zlego Cos nas w koncu wszytskich laczy- tradzik niestety! Ale wiecie co moje piekne i piekni!? Jeszcze cos nas laczy! ***- a co sie z tym wiaze!? Koniec tradziku juz za niedlugi czas!! I bedziemy razem sie cieszyli Nawet jakis zjazd moze zrobimy zeby sie pochwalic buziami
Jesli chodzi o ten podklad la rocha to potwierdzam, ze jest bardzo kryjacy, zawsze jak naloze go troszke to jeszcze cos moze widac, pochodze troszke az wchlonie sie i wtedy taka 2 warstwa ale wiadomo bez pzresady- i bardzo ladnie kryje, naprawde wieksozsc moich znajomych sie dziwi,ze ja jakies problemy mam, ale wiecie...nie widza mnie bez make upu...
Ja jestem ogolnie bardzo zadowolona, niedlugo to bedzie chyba 3 miesiace..Przez ostatnie poltora miesiaca to prawie nic na buzi nie mialam a teraz mam takie niewielkie 3 strupki na policzku i cos tam malego na brodzie, ale od tych 3 misiecy nie mialam zadnego takiego strasznego syfa czy wiecie jakis bolacych zmian. A strupki zejda same Chociaz wiem dobrze, ze jeszcze 2tyg temu bylo lepiej., No moze czeka mnie ten wysyp ktorego nie mialam jeszcze wogole:P OBY NIE! hehe Wiecie teraz naprawde mi jest trudno.. Kiedys mialam tego mase a teraz kiedy wszytsko zniknelo to przejmuje sie kazdym malym pryszczem ale to dziwne jest hehe
Buziaki dla WAS- pamietajcie,ze jestescie wspaniali mimo wszytsko! Paula

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: