Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
10-09-2007, 11:17:00

Hej mam pytanie czy w między czasie stosujecie jakieś maści, kremy maseczki itp, aby rozjaśnić przebarwienia ???
gość
10-09-2007, 11:45:00

Hmmm ja juz 20 dzień na Roa (2x20) i musze powiedzieć, że jest okej , skóra jest sucha (ale bez przesady), syfy wyskakują już sporadycznie a jak coś wyskoczy to dosyć szybko znika. Ogólnie jestem zadowolony

ensiferum
gość
10-09-2007, 14:01:00

ensiferum a jak łykasz ta dawke (2X20mg) o jakich porach ?? dwie naraz czy amsz rozdzielone ??
gość
10-09-2007, 14:20:00

czy konieczne jest stosowanie tabletek antykoncepcyjnych z ***?
gość
10-09-2007, 15:58:00

10-09-2007 o 16:01, gość :
ensiferum a jak łykasz ta dawke (2X20mg) o jakich porach ?? dwie naraz czy amsz rozdzielone ??

Jedną rano i jedną wieczorkiem ale roznie to bywa :P czasam wezme w poludnie i wieczorem. Ostatnio zauwazylem ze sluzówka w nosie zaczela wysychac :P:P i usta suche :P innych dolegliwosci brak :P
gość
10-09-2007, 16:28:00

Witam. Czytam sobie już Wasze komentarze jakiś czas bo sama mam bardzo poważny problem z trądzikiem I jak wielu z Was tutaj stosowałam już chyba wszystkiego efekty raczej marne a o zakończeniu stosowania nie było mowy... jedno nie pomogło to następne i tak wkoło już 5 lat... Ktoś mi polecił podobno bardzo dobrego prywatnego dermatologa i tydzień temu byłam tam z wizytą jest kolejny antybiotyk i jakieś smarowidła.... ale efektu żadnego doktorka wspominała o *** kazała zrobic badania krwi i przyjśc do niej, własnie w czwartek się wybieram po to by mam nadzieję rozpocząc kurację ***... po tym co tu czytałam widzę że nareszcie jest nadzieja na realne i całkowite wyleczenie się... i chciałam podziękowac Wam w tej chwili za tą właśnie iskierkę nadzieji od teraz żyję tylko nią i mam nadzieję że wkrótce napiszę tu jak bardzo jestem szczęśliwa że mój ogromny jak dla mnie i przerastający mnie już zupełnie problem się skończył pozdrawiam wszystkich gorąco.
gość
10-09-2007, 21:04:00

Hej! Dawno nie pisałam, ale cały czas czytałam Wasze wypowiedzi!

Ja za ok. 10 dni kończę kurację Izo. Wypadnie prawie 150 mg na kg masy ciała.

Boję się odstawiać ten lek, tym bardziej, że miesiąc temu, a także kilka dni temu, PO okresie, pojawił mi się na twarzy ropny pryszcz: najpierw stan zapalny - zaczerwieniona skóra, a potem na środku biały czubek z ropą.

Boję się, że to oznacza, że skóra nie jest oczyszczona... A nie mam możliwości dokupić dodatkowego opakowania....

Czy pryszcz raz w miesiącu to normalne u dziewczyny?

Piszcie.

Gosiek
gość
11-09-2007, 07:31:00

jestem w trakcie 18 dnia, strasznie mnie wysypalo, do tego ropne pryszcze! ktorych nie mam jak zamaskowac czy ktos z was uzywal czekogolwiek, zeby sie ich szybciej pozbyc? a moze te ropne wyciskal? pare osob wspomina , ze po kuracji zostaly blizny... czy to od wyduszania, czy bez naruszania krost macie blizny na buzi?
gość
11-09-2007, 13:19:00

czy komus po kuracji powrocila tlusta skora??? bo czuje ,ze robi mi sie coraz tlustsza ;( jestem ponad miesiac po zakonczeniu kuracji
XYZ
gość
11-09-2007, 13:29:00

Cześć wszystkim, od dwóch miesięcy biorę Izo i jak na razie nie ma zbytniej poprawy. Biorę 50mg/60kg. Całą buzie mam czerwoną, tylko wokół oczu coś jaśniej. Trądzik nadal wychodzi.Już przed zastosowaniem leku było lepie. Jak ktoś chce pogadać to podaję mój nr gg 1238165

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: