Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
10-07-2007, 22:22:00

12-09-2006 o 20:37, gość :
che che od 2 miehcow bralem Roa, ale go zabraklo w aptekach, poszedlem do doktorka i ten przestawil mnie na *** - kupilem go po 130 zetka - zajrzyjcie do STREFY NISKICH CEN na www.blau-farma.pl - dobre adresy
Początkujący
10-07-2007, 23:11:00

Jest ktoś w tym topicu komu *** nie pomógł w pełni? Brałem to przez kilka miesięcy i choć zmiany się częściowo cofnęły, to pół roku po zakończeniu kuracji znowu stare objawy trądzika powróciły. Też ktoś tak miał przy tej kuracji?
gość
10-07-2007, 23:22:00

bo za krotko brales.
gość
11-07-2007, 05:49:00

eee ja myślałęm, że wystarczy 3 miechy gdzieś do sześciu . Zresztą na ulotce dla pacjenta jest takie info / przyjmując dobicie do kumulacyjnej 150 mg/kg A wy jakoś rozciągnięte to macie na LATA! Brać to przez ROK?? masakra Całkowicie wyłączyć sie z imprez,,, itp? ciągle uważać ?? na śluzówy?
Początkująca
11-07-2007, 07:46:00

Ja brałam *** przez pół roku i całkowicie wystarczyło. Dostałam łączną dawkę 125mg/kg.ale trzy miesiące to za krótko
gość
11-07-2007, 08:38:00

ja już dwa miesiące po zakończeniu kuracji i jest super nic nie wraca , zero błyszczenia , wągrów , zrogowaceń na skórze. Gładziutko!!
Ktoś mowil , ze cos wróciło jakieś zgrubienia itp , derma mi mówiła , że jeszcze przez pół roku po zakończeniu kuracji *** działa imo tego , że go nie łykasz , więc ja myślę , że to się unormuje.
Ostatnio zrobiła mi sie taka "kasza" z obu stron od skroni w dół , z boku twarzy. Gdy pojechałam na red hotów , zrobiła mi się taka czerwona wysypka z tegoo , strasznie piłam wapno i wszystko mi zeszło , nadal mam gładką skórkę , ale bez kitu przetsraszyłam się... teraz mam problem z oczami puchną mi powieki i robią się jęczmienie ide do okulisty jutro
Pozdrawiam
DOMINIKA
gość
11-07-2007, 11:12:00

Dzień 122. Jutro połowa mi wybije. Jest dobrze, nowe się jak narazie nie zdarzają. I niech tak pozostanie. Tylko tak się zastanawiam, czy nie zarydzykowac opalania. Moje nogi prawie jak mąka są, a jak założę białą sukienkę, to w śniegu nikt by mnie nie zobaczył, hehe. Co Wy na to? Musze załapac trochę słońca, bo w niedzile jest impress, a chce na niej dobrze wyglądac, bo jest bradzo ważna. Jak długo można leżec bezkarnie na słońcu?
11-07-2007, 15:04:00

Hej
U mnie jeszcze miesiąc i koniec!!!
Dominika, to super, że efekty się utrzmują. Czyli że nadal nie używasz kosmetyków do cery trądzikowej? Bo ja zaraz po kuracji wyjeżdżam na pół roku za granicę i właśnie się zastanawiam jakie kosemtyki kupić i szampon np... bo teraz to nic trądzikowego nie używam, ale po skończeniu to już sama nie wiem...
gość
11-07-2007, 15:12:00

Witam, jestem tutaj nowa, dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę... mam w związku z tym kilka pytań i byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź...

1. Czy można jakoś nawilżać wysuszoną przez lek skórę (kremy, jakieś tabletki?)
2. Czy można stosować jakieś peelingi??
3. Jak lek działa w połączeniu z alkoholem? Nie można pić zupełnie czy jakieś małe ilości nie są szkodliwe??
4. Jak jest z wysiłkiem fizycznym? Przy *** jest to przeciwwskazane czy raczej nie ma to żadnego wpływu?

Bardzo Proszę o odpowiedź!

Martyśka
gość
11-07-2007, 16:05:00

11-07-2007 o 17:12, gość :
Witam, jestem tutaj nowa, dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę... mam w związku z tym kilka pytań i byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź...

1. Pewnie! Nawet musisz. Ale lepiej krzemy, bo tabletki to juz chyba z dermą musisz pogadac. Ja mam zwykłą Niveę, ale nie używam, bo później tak sie świecę. Lubie, jak mam suchą cerę.
2. Nie. Skóra jest jak papier po ***, wrażliwa na podrażnienia, więc podczas kuracji i troszkę 'po' nie używaj peelingów.
3. Tak źle nie jest. *** nie pogarsza skutków leczenia, ale pogarsza stan wątroby. Alkohol także, wiec, twoja wątroba jest podwójnie maltretowana. Ja zauważyłam, że jak wypiję wiecej, to mam dwudniowego kaca i nie jem nic prze te 2 dni, bo nie mogę. Ale to u każdego róznie jest.
4. Mozesz miec osłabione mięsnie, ale to bardzo rzadko tak jest. Umiarkowany wysiłek nie przeszkadza.
MAM NADZIEJĘ, ZE POMOGŁAM.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: