Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
04-07-2007, 20:55:00

Hej! od wrzesnia biore izo..troche nastraszyliscie mnie tym wysypem na poczatku.. To sa pryszcze? ropne? zaskórniaki? czy jak?
gość
05-07-2007, 07:04:00

Hmm... To zależy. Dla jednych 20mg to za mało, a dla innych 40mg to juz za duzo, bo skutki uboczne sa nie do zniesiena. Ja przez miesiąc brałam 20mg i powiem Ci szczerze, że mało to dało... chociaż może dzięki temu nie miałam tak nagłego wysypu. Ale troche mnie posypało Już ok, od prawie 4 miesięcy biorę 40mg i jak dla mnie to optymalna dawka Tylko jak jest gorąco to usta wysychaja 100 razy bardziej i szybciej, nie nadążam smarować. Ale obecnie... pogoda jest jak widać... znośna .
05-07-2007, 10:38:00

Kurde, mi z tych moich obliczen wyjdzie ze dostane ponad 150 mg na kg mial ktos tak i przezyl :D ?
gość
05-07-2007, 11:45:00

Drodzy forumowicze mam takie pytanko. otóż od września chcę brać ***, jednak zupełnie nia mam pojęcia jak oblicza się dawkę. Mam 23 lata, ważę jakieś 75kilogramów. Niech mi ktoś napisze ile paczek powinienem skonsumowac i jaki będzie tego koszt. Błagam.
gość
05-07-2007, 11:56:00

hej
Moje dawki:
grudzień 20 mg
styczen 40 mg
luty 40 mg
marzec 60 mg
kwiecien 60 mg
maj 60 mg
czerwiec 60 mg
lipiec 60 mg
Waże 58 kg... przy 20 i 40 mg nie było efektów, wręcz jeszcze więcej syfów, oczywiście skutki uboczne były...dopiero od marca zaczęło mi się polepszać...dziś nie mam pryszczy na twarzy, czasem mały jakiś wyskoczy, ale szybko się chowa. Mam mnostwo blizn na twarzy, dekolcie i na plecach.
Ciągle towarzyszą mi skutki uboczne w postaci:
suche oczy, usta, ciało, bolący kręgosłup, czasem wysypka na rękach, bardzo delikatna skóra (wystarczy drobne otarcie i juz robi sie ranka), łupież, "mokry nos"...moze coś jeszcze,ale teraz nie pamiętam...
Na pewno nie załuję ze zaczęłam kurację, w końcu przypominam człowieka z wyglądu...a trądzik zaczął się u mnie jak miałam 13 lat, teraz mam 24, była to droga przez mękę.
W przyszłym tygodniu idę do lekarza...może zminiejszy mi dawkę, bo trochę końska ta moja jest...
Przez 3 miesiące nie widziałam pozytywnych efektów działania ***, tylko te negatywne...pogorszenie cery i to w wielkim stopniu, nigdy nie miałam tak nasilonego trądziku jak na poczatku kuracji, przed było lepiej niz w jej trakcie. Myslałam, że Izo na mnie nie działa- nie tylko ja tak myslałam moj lekarz tez- sam mi się do tego przyznał.
Cierpliwość w leczeniu jest bardzo ważna.
Pozdr,
Kasia
gość
05-07-2007, 16:26:00

05-07-2007 o 13:45, gość :
Drodzy forumowicze mam takie pytanko. otóż od września chcę brać ***, jednak zupełnie nia mam pojęcia jak oblicza się dawkę. Mam 23 lata, ważę jakieś 75kilogramów. Niech mi ktoś napisze ile paczek powinienem skonsumowac i jaki będzie tego koszt. Błagam.

No witam. Obliczyłam wszyściuchno No więc tak: przy twojej wadze, najniższa, optymalna dawka, czyli 120mg/kg, to wynisie 9000 mg. Tyle powienienes przyjąc w ciągu całej kuracji. To czyli 15opakowań *** musisz zjeśc... A licząc, że koszt jednego opakowani to ok. 130 złotych... no to wyniesie cię to jakoieś 1950złotych. Niemała kasa Pozdrawiam
05-07-2007, 17:50:00

Witam leczę sie 3 Miesiąc *** mogę udzielic paru wskazuwek i opoowiedzieć jak działa na mnie ten lek I w jaki sposób mi pomógł jak sie czułem Zapraszam mój nr GG 3175936 Michał
gość
05-07-2007, 20:26:00

witam jak czyalam jedna opinie to u mnie jest tak samo wlosy super, cera sie nie przetłuszcza tyle ze nie wiem czy ta no niby poprawa to zasluga i zo czy tabletek antykoncepcyjnych...a zaczynam juz 3 miech po 3 tabsy( 20 mg) czuje sie dobrze oprocz tych zajadów które bardfzo dokuczaja, dermatolog dala mi skierowanie na badania jak beda dobre to bedzie ta dawka nadal podobno to lepiej bo wieksza dawke bo zmniejsza to ryzyko nawrotów >to prawda?
gość
05-07-2007, 21:13:00

A JAK Z SEKSEM?
całowaniem?
Śluzówkami w miejscach intymnych / pochwa, penis, odbyt.../
Czy to oznaczać, że trzeba ograniczyć ?
gość
05-07-2007, 23:19:00

Biore juz 7 opakowanie.
U mnie najwiekszym skutkiem ubocznym sa ciagle mysli samobojcze, o samoocenie to juz nawet nie wspomne. Bardzo rzadko wychodze z domu (szczegolnie w ciagu dnia). Przestalam miec marzenia, nic mnie nie cieszy.nie chce widywac sie z ludzmi. Z niegdys optymistki stalam sie pesymistka. Nie pamietam co by mnie ostatnio cieszylo.
Leczenie izo trzyma mnie puki co przy zyciu ale to juz jest jakas obsesja. ta choroba przez 8 lat zrobila mi sieczke z mozgu. to codziennie moja pierwsza mysl i zalamanie.

Sorry za to zamulanie, ale pomimo tego, ze efekty sa - czuje sie okropnie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: