Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
24-04-2007, 16:49:00

Nie stosowalam go, wyprobuje moze akurat pomoze..
Juz troszke mam dosc tych ranek na ciele...
dziekuje Kasiu
POZDRAWIAM Paula
gość
24-04-2007, 19:24:00

Pomóżcie jeśli wiecie! Kto w Poznaniu leczy "do końca", tzn. dawką 120/kg masy???
gość
24-04-2007, 21:43:00

17-04-2007 o 16:00, gość :
mam pytanie dla wszystkich !!!!!!!!!!!!
piszcie prosze czy w trakcie brania *** mieliście nieprzyjemne objawy psychiczne tzn : okropny smutek , rozdraznienie , zmienność nastroju , brak sensu i celu w zyciu , straszne mysli
Niewiem co mam z tym robic -to się staje takie okropne trudno mi o tym pisac poprostu swiat widzi się tylko w kolorze czerni a wszystko wokół wydaje się bez znaczenia , czujecie taką obojetność i pustke -mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie tzn wie o co mi chodzi -piszcie prosze

Ania
Hej.mam to samo,ale przypuszczam,ze to ie ma zwiazku z ***,ale z kondycja skory,jak widze,ze jest ok,zaraz nabieram ochoty na wszystko,a jak jest chociazby male pogorszenie,humorek sie zmienia diametralnie!Nie lubie tego okresu,nie da sie normalnie funkcjonowac,ale to przechodzi,i mam nadzieje,ze calkowicie sie skonczy wraz z koncem syfkow!!
gość
25-04-2007, 08:40:00

Biore *** od 1,5 miesiaca i wczoraj mialem juz trzeci powazny wysyp!!! Co sie dzieje?? Czy ma tak byc?? Czy moze to byc spowodowane uzywaniem fluidu??

MAJKEL
gość
25-04-2007, 10:14:00

O Majkel. U mnie też akurat 1,5 miesiąca. Dokładnie dzisiaj I też miałam niedawno wysyp, nawet chyba jeszcze trochę trwa... Napiszcie prosze, kiedy już w ogóle nie będzie wysypów? Po ilu miesiącach???
25-04-2007, 11:38:00

Hej, Już pisałam raz o kropelkach do oczu i czytam, ze nie tylko jajje stosuje. Mówię tu o Hylo Comod.
Mnie naprawdę pomagaja i starczają na dłużej. Izo biorę od 25 marca i nadal używam pierwszego opakowania kropli, tak więc polecam
gość
25-04-2007, 12:03:00

boze no, nie marudzic!! kiedy bedzie wysyp a kiedy nie bedzie ? co to za pytanie? mamy termin podac ? uzbroić sie w cierpliwosc i czekać. kazdy ma inaczej i róznie odczuwa skutki..
gość
25-04-2007, 12:03:00

o kurde... mi się Lacrimal (tez kropelki do oczu) skonczyl w pare dni :P Ale ja mam raczej powazniejsze problemy z oczami... NIGDY ich nie mialam - do teraz Najpierw miałam "zespol suchego oka" i nawet mi przechodzilo gdy zakraplalam oczy czesciej niz w ulotce piszą :P ale zrobilam błąd poniewaz zaczęłam te oczy strasznie trzeć (nawyk z dziecinstwa ) i teraz mam zapalenie spojowek..... O kant pupy to jednym słowem! JEDYNE CO JEST FAJNE W IZOTRETYNOINIE TO TO ZE POMAGA! A poza tym robi szajs w organizmie (przynajmniej mi - nie wiem jak jest u innych)
Początkująca
25-04-2007, 12:16:00

A propos hylo comodu, to on przede wszystkim jest na zespół suchego oka, tak wiec jeszcze raz polecam, może ci pomoże. Kosztuje ok 32 zł, także cena spoko jak na taką wydajność.
gość
25-04-2007, 13:12:00

WITAM WSZYSTKICH
Ponawiam znowu swoje pytanie czy jest ktoś na forum z Katowic, Bytomia , Siemianowić śląskich , Piekar slaskich , Tarnowskich Gór lub bliższych okolic -chodzi mi mianowiecie o to gdzie kupujecie *** i za ile. Bo te apteki z strefy nickich cen wogule się nie sprawdzaja ja kupuje *** za 135 zł w siemianowicach śląskich ale szukam jeszcze gdzieś taniej .Piszcie prosze za ile jest u was , bo krucho u mnie z kasą i poszukuje gdzieś taniej

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: