w sobote zacząłem brać
*** ale od początku.. walcze juz z tym ścierwem od 5 lat ! stestowałem wszystko na sobie,kazdy antybiotyk ,dziesiątki kremów maści mydeł toników papek srapek dupapek !!!!! miałem w ciągu 5 lat 5 dermatologów w tym dwóch prywatnaych .. jestem z wrocławia i jedną z tych pożal sie Boże pań dermatologów była pani Zofia Gerlicz Pruszyńska,na same wizyty u niej wydałem (własciewie moi rodzice wydali) koło 2500 zł !!! i co ? i jajco !! stestowała na mnie wszystko co sie dało i na końcu bezradnie rozłożyła ręce twierdząc ze roaccutan (***) moze mi pomóc.. kazała zrobic badania oczywiście dalej ciągnąc siano do kieszeni.. zrobiłem badania,były ok ale potem zaproponowała jeszcze cos innego i sprawa roaccutanu ucichła.. po 3 miesiącach ( kolejne 3 stówki do kieszenie pani
dermatolog) znowu wrocił temat *** .. tylko ze *** znowu miałem zrobi badania i wtedy stwierdziłem zeby poszła na szczaw !! serdecznie odradzam chodzenie do tej pani jesli ma sie cięzką postac
trądziku .. moze sobie leczyc bogate laski co mają 2 syfki na buzi i mają kompleksy ! jesli masz poważny typ trądziku jak np ropny,zaskórnikowy,grudkowo-krostkowy,guzkowo-cystowy to nie idz do prywatnego lekarza tylko do poradni dermatologicznej przyszpitalnej ..w kazdym większym mieście taka jest! we wrocławiu jest przy szpitalu na Kamieńskiego. poszedłem tam w srode,wszedłem i kobieta odrazu z miejsca powiedziała ze tylko *** lub roaccutan! jak jej moja mama powiedziała ile wydalismy na nieudolne leczenie i nieudolnych dermatologów to zaczeła sie smiac juz.. i nie mogła uwierzyc ze nikt wczesniej nie zaproponował mi *** lub roa.. dodam jeszcze ze w takich poradniach przyszpitalncyh mogą położyc na pare dni zeby zrobic wszystkie badania które z reguły samemu robi sie bardzo długo..
wiec tak jak mowiłem,odradzam prywate i zwykłych dermatologów w pobliskiej przychodni !!!! w poradniach derm. nalezących do szpitali są naprawde wybitni specjalisci i potrafią ocenic jednym spojrzeniem jak człowieka wyleczyc .. a co do leczenie *** to bede pisał co miesiąc,leczenie ma trwac 4 miesiąc po 60 mg na dobe ( 3 tabletki po 20 mg).. to moja ostatnia szansa chyba.. tez sie bałem jak czytałem o skutkach ubocznych ale ludzie !! - muszą napisać w ulotce nawet jak sie zdarzył taki przypadek jeden na 1000000 !! mówie tu o samobujstwach czy chorobach psychicznych.. pani derma powiedziała mi ze coś musi być juz wczesniej z głową nie tak zeby *** miał jakis wpływ na psychike .. no to by było na tyle narazie
Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za nas wszystkich w naszej walce z tą zmorą jaką jest trądzik.. Damy Rade !!!!!
rbs