Wrocek też miałam problemy z
łupieżem na początku (a również jak Ty nie pamiętam kiedy wcześniej łupież u mnie "zagościł"

i zastosowałam kurację Nizoralem - kupiłam sobie trzy saszetki w aptece (żeby było taniej bo cholernie drogi ten szampon a izo też niezbyt taniutki

) Kuracja trzema saszetkami pomogła mi całkowicie. Jak na razie łupież odszedł i na szczęście nie wraca.
Agatulka z tym okresem i wysypem przed nim nie jest aż tak do końca pewne (że to niby podłoże hormonalne trądziku) tak samo jak to, że tabletki hormonalne mają aż taki duży wpływ na wygląd naszej cery - ostatnio mi ginekolog mówiła, że tabletkom horomonalnym przypisuje się zbyt wielkie zasługi w tek kwestii - one mają wpływ na wygląd naszej cery, ale nie aż tak duuuuży!! A Diane35 to faktycznie najgorsze g... z dostępnych tabletek, wiem coś o tym bo sama brałam - tyje się po nich i zwiększa się skłonność do migren nie mówiąc już o niszczącym działaniu na wątrobę co przy *** nie jest chyba najlepsze!
Basiek z policzkiem już lepiej - fakt! Teraz tak jak napisałaś męczę się z przebarwieniami, które rzucają się w oczy, ale po nałożeniu lekkiego makijażu jest OK. Więc take it easy

i do przodu. Dzisiaj byłam u mojej
dermatolog - nie jest źle dalej dawka 40mg przepisłam mi tylko jakieś tableteczki (nie pamiętam nazwy a nie chce mi się iśc sprawdzić

) na obniżenie cholesterolu!
Trzymajcie się!!
MALEŃSTWO