Uwaga dziewczyny!!! Od grudnia 2007 walcze z tymi wrasatajacym wlosami. Zaczela sie tak: kupilam sobie depilator brauna, uzywalam cale wakacje i az do listopada na cale nogi i bikini , po czym stwierdzilam, ze i tak zbliza sie zima, wiec zaczne golic i sie zyletka i co?! TRAGEDIA!!!! po 1 tygodniu zaczley mi wyskakiwac takie malenkie czerwone krostki, a nastepnie zauwazylam czarne plamki pod skora...coz by innego-wlosy! poszlam do dermatologa dala mi lek w sprayu, nic nie pomogl,ale wpadalam na genialny pomysl...wyciskac sobie te czarne plamki. I coz, po 2 tygodniach wyciskania poszlam do innej
dermatolog, dala mi Xerial 30 SVR, uzywalam na przemian z wyciskaniem...

Zapytacie i jak? Wiec tak: wydaje mi sie, ze Xerial mniej mi pomogl niz wyciskanie. Teraz jak jakis sie pojawia pod skora, to go wyciskam, i tak juz od 3 tygodni, zostaja brazowe plamy, ktore nie schodza za bardzo. Na razie nie gole sie w ogole, ale zaraz jest lato!!! Nie wiem co robic, zamierzam pojsc do apteki po Oceanic Pharmaceutic Oxeril 30, odpwiednik Xerial, polowe tanszy. Jesli uda mi sie wygrac z wrastaniem wlosow, to zostana mi chyba blizny brazowe, a jesli znow zaczne sie golic to znow mi beda wrastac!!! Nie pojde z takim owlosieniem do dermatologa, bo sie bede wstydzic. Naprawde nie wiem co poczac!!!! POMOCY!