Reklama:

*** (1034)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
03-10-2007, 14:16:00

Dzięki za informację. Mam jeszcze pytanie: po jakim czasie cysty były w miarę płaskie u Ciebie? bo moje na brodzie juz mniejsze byly a teraz znow nabiera się w nie ropa i powiększyły się... zas na czole juz w miarę płaskie
Pozdrawiam
gość
03-10-2007, 17:09:00

biore *** od 3 miesiecy, ale tylko 10mg dziennie, skora powoli sie goi ale nacieki powstaja jeszcze czesciej niz kiedyssz czegolnie na brodzie trochesi e zmniejszaly gdy bralam bactrim,a pozniej znowu wracaly do swoich rozmiarow czasem mam te nacieki nawet pare miesiecy
gość
03-10-2007, 17:41:00

Kolego albo koleżanko ja mam najcięższą postać trądziku i każdy organizm jest inny więc inaczej każdy reaguje na ten lek, u mnie te "rany" zaczęły puszczać nie dawno czyli gdzieś od 2 tygodni jest super a tak to coś tam zawsze miałem oczywiście coś tam wyskoczy czasami ale nie jest to ropa tylko zwykły wykwit płaski, także kolego lub koleżanko musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać bo czekanie się opłaca, co do skutków ubocznych to mogę napisać tylko to, że mam suche usta i szybciej się męczę i tylko to wyniki krwi są z miesiąca na miesiąc niskie, pozdrawiam życzę zdrówka
gość
05-10-2007, 21:13:00

hejka,
ktos wie moze jak to jest z ciaza? w sensie jak to wyglada po odstawieniu leku- jak dlugo trzeba czekac az ew. skutki uboczne w postai uszkodzenia plodu ustopia i w jakim stopniu jest to sprawdzone. milo by bylo przeczytac wypowiedz jakiejs mamy karolina
gość
09-10-2007, 17:37:00

a ja dostałam dosc małą dawkę leku bo 10 mg co dwa dni i za 2 miesiące moge miec zwiekszona. leczenie moze trwac do 2 lat ale podobno nic po drodze drastycznego nie powinno sie dziać z tych skutków ubocznych. dermatolog powiedziala mi ze chodzi nie o wielkosc dawki a o ilosc przyjętego leku na wage ciała. czy ktos z was też ma takie proporcje?
P.
gość
09-10-2007, 20:56:00

Ludzie... jak ja czytam te wasze posty o skutkach ubocznych to sie dziwie ze nadal to bierzecie... zobaczycie co bedzie za 3-4 lata ... skutki uboczne praktycznie nie mozliwe do usuniecia... pomyslcie sobie sami, co sie z wami dzieje ze macie takie bole w kregoslupie i klatce piersiowej, nie wspominajac o wyschnietej skorze... te wszystkie antybiotyki dzialaja jak chemioterapia, ktora stosuje sie w ostatecznosci podczas chorob nowotworowych. Wyniszcza od srodka organizm! Ludzie na prawde was ostrzegam przed stosowaniem antybiotykow! Skutki pozniejsze sa katastrofalne, widzialem juz wielu pacjentow, ktorzy zglaszali sie do mojego ojca, po stosowaniu Reocutanu... ludzie!!! W wiekszosci przypadkow zkutki sa nieodwracalne. Lekarze z rozumami zamknietymi na medycyne wschodnia nie widza w przepisywaniu tych lekow nic zlego, bo interesuja ich tylko i wylacznie skutki(a nie leczenie przyczyny) i pieniadze... przede wszystiem zwroccie uwage na to co jecie...
gość
11-10-2007, 19:54:00

Już wcześniej dodałem tutaj wiadomosc. Niby było dobrze a teraz gdy została zwiększona dawka i biore 40 mg to jest zle zle zle. Mam bóle głowy oczu, musze brac sztuczne łzy poniewaz moje oczy mnie pieką i są zaczerwienione. Musze oczywiscie uzywac pomadki do ust i kremu czasem do twarzy bo skóra się łuszczy.Moje bóle kręgosłupa sa potworne. miesnie tez mnie bola i co najgorsze nie wiem co sie ostatnio ze mną zrobiło. bóle głowy nudnosci senność chodze jakis taki otumaniony nie potrafie normalnie funkcjonowac. boje sie ze bede musiał odstawic ten lek. jutro jade do lekarza. nie wiem ile jeszcze tak wytrzymam. katuje siebie samego po to tylko zeby moja cera była ładna. i nic nic pryszcze nadal sa jestem zły i poirytowany.
gość
11-10-2007, 20:13:00

Zobaczysz co bedzie w przyszlosci... o tym oczywiscie juz oczywiscie nikt nie mowi bo caly przemysl farmaceutyczny by stracil kupe kasy... a to wszystko to jedna banka jest, ktora kreci kasa na calym swiecie! Robic ludzi w konia, nie koniecznie dbac o zdrowie, ale wazne zeby zarobic.

Efekty bedziecie mieli, ale pozniej nie chce byc w waszej skorze. Nie mowie tego z szyderczym usmiechem czy czyms takim, ale jest mi po prostu was szkoda... Zacznijcie robic przemiany od srodka, dieta i inne sprawy zamiast truc sie chemia!
Tego tez wam nie powie zaden lekarz w szpitalu... ale medycyna chinska wszystkie dolegliwosci ma opisane, tzn. ze jakis bodziec(organ) jest "naruszony" i widac tego skutki w zupelnie innym miejscu na ciele badz i tez w psychice.

Pozdrawiam.
gość
20-10-2007, 19:04:00

hmm zastanawia mnie czy ludzie ktorzy negatywnie mowia tutaj o tym leku maja jakiekolwiek doswiadczenie. czy moze przypadkiem z rozmow z innymi. staralam sie podjac wlasciwa decyzje. słyszalam ze to nie ilośc leku na dzień a ogolna ilośc przyjęta przez organizm ma znaczenie wiec ja biore lek o wiele dłużej niz inni tutaj piszący (zaczęłam od dzis). no a dawka 40 to juz jest o wiele za duzo i z tego co pamietam niedozwolona...
gość
20-10-2007, 19:05:00

chciałam spytac czy nie macie problemów z włosami (chodzi mi owypadanie)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: