Reklama:

***, jakie efekty po kuracji ?? (410)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
24-11-2007, 10:47:00

Biorę *** rok 11 listopada była rocznica. Krost zero miałem czerwone plamy po trądziku ale to zejdzie
gość
29-11-2007, 20:00:00

Hej pomozcie kochani!!!stan mojej buzi nie jest tak tragiczny jak jeszcze rok temu ,dostalam strasznego ropnego tradziku po odstawieniu pigulek antykoncepcyjnych,wygladalam strasznie z dnia na dzien bylo coraz gorzej a ja nie wiedzialam czemu wreszcie sie dowiedzialam ze to po tych cholernych pigulach, wstydzilam sie wyjsc nawet na chwile z psem bylam naprawde zalamana a najgorzej jak byl mroz wszystkie krosty robily sie wrecz fioletowe ludzie patrzyli na mnie jak na tredowata .w marcu zaczelam go leczyc tetracyklina i poki ja bralam bylo ok.teraz i tak jest o niebo lepiej,tradzik nasila sie jednak przed okresem po czym znika ale jakies tam syfki zostaja a ja ich szczerze nienawidze.Wykupilam juz ***(przy okazji 30kaps 20mg w aptece "kwiaty polskie"w Łodzi za 99zl)i troche sie boje naczytalam sie o tym "sypaniu skory "i ze wszystko sie nasila a wiadomo zbliza sie Sylwek nie wiem czy zaczac go brac czy poczekac jeszcze miesiac pomocy!!!!!Pozdrawiam .Aha i wiecie moze czy mozna go brac przy astmie??? (jak cos to dajcie znac z gory baaardz dziekuje gg 3122439 ) Zazdroska
gość
08-12-2007, 19:13:00

mam takie pytanie czy przy *** mozna stosowac kosmetyki na bazie alkoholu...kupiłam niedawno dośc dobre lancome do cery tłustej podobno zwężają rozszerzone pory na co niestety nie działa ***...chciałabym stosować jedno i drugie...jesli ktoś z was wie cos na ten temat proszę o odpowiedz....fajne forum,dobrze jest czasami poczytać i się przekonać,ze ktoś wie co czujesz..niby nic ale to bardzo pomaga....ja mam lata depresji z powodu problemów ze skórą i tyle straconych okazji na rozwój swojej osoby.....ale moze jeszcze bedzie lepiej
gość
09-12-2007, 12:16:00

Ja no Twoim miejscu nie stosowalabym kosmetykow na alkoholu ,*** wysusza skore a alkohol tylko to spotenguje i efekt moze byc marny,mnie derma polecila myc buzie zelem "cethapil" (przy okazji wszystkie zele zapachowe nawet te najlepszych firm nie poprawia stanu skory i napewno nie wylecza tradziku wrecz odwrotnie podraznia wszystko i mozna sobie takie preparaty uzywac jednynie w przypadku idealnie zdrowej skory) po umyciu zelem smaruje kremem nawilzajacym polecam "effaclar k" firmy la roche posey rewelka.ja zaczynam brac izo po sylwku i jestem pelna nadzieji ze sie bedzie super efekt pozdrawiam .zazdroska.
gość
12-12-2007, 12:42:00

19-11-2007 o 16:33, gość :
hej! niedawno mi lekarz powiedział o ***. słyszłam że przed kuracją trzeba zrobić jakiś badania jakie? na czym one polegaja ?

hej! Tak moze byc jak Ci powiedział lekarz. Ja na początku kuracji bardzo źle się czułam, miałam straszne bóle głowy i mdliło mnie, a teraz po 3 misiącach kuracji boli mnie jakos w klatce piersiowej.. aj
gość
18-12-2007, 05:13:00

Witam
Biore *** lekko ponad 2 miesiące i szczerze...nie ma poprawy, jest nawet gorzej.Na policzkach zrobiły mi sie bable ropne ktore nie chca zejsc, z kolei na jednym policzku mam dosc duzego zaskorniaka wlasnie po takim ropnym syfie.Szczerze powiem że jestem już zdesperowany i bezradny.Co mam robić?Czy samo czekanie i nieprzejmowanie się tym co jest teraz coś zmieni?czy tak właśnie działa ten magiczny ***?Generalnie jak patrze to tutaj na forum wszystkim pomaga juz po 2 miesiącach.A u mnie dalej nic;/Co o tym wszystkim myślicie?
Pozdrawiam
gość
18-12-2007, 21:16:00

wielkie dzięki za odpowiedz...wstrzymam się jeszcze z tym stosowaniem kosmetyków na bazie alkoholu...ja tez zaczynam brać leki po sylwku mam nadzieję,ze nie będzie mnie długo wysypywać bo w sumie tradzik u mnie juz nie jest tak tragiczny jak kiedyś...życzę powodzenia
gość
27-12-2007, 12:25:00

hej jestem na *** od 4 miesięcy i muszę powiedzieć, że pomógł mi w 100 procentach. naprawdę polecam, ale tylko wtedy, gdy naprawde macie okropny trądzik, bo ten lek naprawdę jest mocny i dużo się o tym naczytałam... Ale ja wielkich problemów nie mam. Fakt, usta się wysuszają, ale myślałam, że będzie gorzej. pozdrawiam pa
gość
28-12-2007, 10:26:00

Słuchajcie,

Mam pyatnie , biorę *** ok 1,5 m-c. Nie będę pisał ani o efektach ani o skutkach ubocznych, bo nie o to mi teraz chodzi, powiem tylko tyle, że jestem zadowolony. Jest jedno ale... moja dziewczyna zauważyła od pewnego czasu, że skóra na jej twarzy szczególnie na czole, staje się sucha, (jak nigdy dotąd) i troche ją to niepokoi. I w zwiazku z tym pytanie:

Czy wiecie coś na temat możliwości, "przejecia" skutków ubocznych, na zasadzie
"wymiany płynów" tj, sliny lub spermy ? (jeśli chodzi o sperme to oczywiscie nie chodzi mi o jej kontakt z zewnatrz , tylko wewnątrz, że tak to ujmę.
gość
28-12-2007, 13:57:00

hejka. Mi wlasnie lekarz zaproponowal *** ale mam pytanko czy przed braniem mowil wam dermatolog zeby zrobic jakiś zabieg pilingujący ??bo niewiem czy chce mnie tylko naciagnać na koszty ??prosze pomożcie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: