Czy ktos z was sie całował w trakcie kuracji z tymi suchymi wargami?? czy to nie przeszkadza?? jak sie z tym czuje dziewczyna??
05-03-2009 o 15:12, gość :
Czy ktos z was sie całował w trakcie kuracji z tymi suchymi wargami?? czy to nie przeszkadza?? jak sie z tym czuje dziewczyna??
20-11-2006 o 21:47, gość :
a ja biore juz ponad 3 miesiace i rewelacji nie ma niestetytak wiec sory ale zakwestionuje ta super skutecznosc *** nie to ze chce kogos zmartwic ale mowie o swoich doswiadczeniach. ale ja zawsze mialem pecha i sie nie dziwie ze mi nie pomaga az w takim stopniu
07-03-2009 o 12:14, gość :Wiec jest tylko jedna przyczyna dawka jest dla Ciebie za mała, tez tak miałam przy 20 mg, po zwikszenieu do 40 mg dziennie najpierw przez 3 tygodnie trądzik zaostrzyła sie a potem buzi zaczeal sie goić bardzo szybko i teraz jest super.
20-11-2006 o 21:47, gość :
a ja biore juz ponad 3 miesiace i rewelacji nie ma niestetytak wiec sory ale zakwestionuje ta super skutecznosc *** nie to ze chce kogos zmartwic ale mowie o swoich doswiadczeniach. ale ja zawsze mialem pecha i sie nie dziwie ze mi nie pomaga az w takim stopniu
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.