Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
05-03-2009, 14:12:00

Czy ktos z was sie całował w trakcie kuracji z tymi suchymi wargami?? czy to nie przeszkadza?? jak sie z tym czuje dziewczyna??
gość
05-03-2009, 18:27:00

nie no co Ty, ja z moim narzeczonym cały czas się całujemy i nie ma problemu, często musisz nawilżać usta, i tyle) powodzenia
Kaśka
gość
05-03-2009, 21:03:00

05-03-2009 o 15:12, gość :
Czy ktos z was sie całował w trakcie kuracji z tymi suchymi wargami?? czy to nie przeszkadza?? jak sie z tym czuje dziewczyna??

a co ? jak sie bierze *** to juz nie mozna byc na tyle interesujaca osoba, zeby nie miec z kim sie calowac? puknij sie w lepetyne, dziewucho!!!
gość
06-03-2009, 11:06:00

Dziękuje ci bardzo za odpowiedź na moje pytania!! Ja mysle że bedzie dobrze ja używam pomadki ale ona daje efekt 10minutowy, ale wziąłem mamie krem nagietkowy i ponim jest naprawde dobrze. może bede jego uzywał. I mówisz ze po 3 miesiacach juz nic nie ma ?? tak??

U mnie po 3 miesiącach nie było już żadnej nowej krostki. Walczę tylko z jednym sgrubieniem na poliku, które cały czas sie wchłania. A stare dołki już zdązyły mi się wyrównać i ich nie ma.
Początkująca
07-03-2009, 10:26:00

Witam wszystkich! mam pytanie: po jakim czasie w trakcie kuracji *** następuje "wysyp"? bo ja zaczęłam brać izo dopiero tydz. temu i u mnie jak na razie jest super- już widzę, że pory się zmniejszyły i nie wyskakują nowe syfy, a te podskórne też zaczęły się wchłaniać. Szczerze mówiąc myślałam,że na początku będzie najgorzej, czyli właśnie "wysyp" całego świństwa, a potem dopiero poprawa.Jak to u was było? I to samo pytanie odnośnie wysuszenia skóry- kiedy to następuje i czy trwa przez całą kurację? ja tylko przez pierwsze 2 dni czułam, że mam wyschnięte całe gardło, spojówki i usta, ale potem to ustąpiło.Teraz zostały tylko usta, ale te ***owe pomadki pomagają.
wojdan
gość
07-03-2009, 11:14:00

20-11-2006 o 21:47, gość :
a ja biore juz ponad 3 miesiace i rewelacji nie ma niestety tak wiec sory ale zakwestionuje ta super skutecznosc *** nie to ze chce kogos zmartwic ale mowie o swoich doswiadczeniach. ale ja zawsze mialem pecha i sie nie dziwie ze mi nie pomaga az w takim stopniu
Wiec jest tylko jedna przyczyna dawka jest dla Ciebie za mała, tez tak miałam przy 20 mg, po zwikszenieu do 40 mg dziennie najpierw przez 3 tygodnie trądzik zaostrzyła sie a potem buzi zaczeal sie goić bardzo szybko i teraz jest super.
gość
07-03-2009, 12:51:00

07-03-2009 o 12:14, gość :

20-11-2006 o 21:47, gość :
a ja biore juz ponad 3 miesiace i rewelacji nie ma niestety tak wiec sory ale zakwestionuje ta super skutecznosc *** nie to ze chce kogos zmartwic ale mowie o swoich doswiadczeniach. ale ja zawsze mialem pecha i sie nie dziwie ze mi nie pomaga az w takim stopniu
Wiec jest tylko jedna przyczyna dawka jest dla Ciebie za mała, tez tak miałam przy 20 mg, po zwikszenieu do 40 mg dziennie najpierw przez 3 tygodnie trądzik zaostrzyła sie a potem buzi zaczeal sie goić bardzo szybko i teraz jest super.

oczywiscie ze dawka jest za mala...moj kolega byl leczony dawka 20mg ale....caly rok,,,jedna tabletka dziennie tak mu zalecil lekarz.....poza tym cierpliwosci i optymizmu
gość
07-03-2009, 13:33:00

Ja biore *** juz 15dzień i narazie żadnego wysypu nie mam.po ilu dniach on wystepuje???
gość
07-03-2009, 20:13:00

Czy ktoś mi może napisać jak oblicza się dawkę przyjętą na kg masy ciała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gość
07-03-2009, 21:35:00

biorę *** od 2 mies po 40mg dziennie. Powiem że jest okropnie. Po miesiącu było dużo lepiej a teraz cała szyja jest w takich wielkich krostach z których wydobywa się ropa(jakiś wysyp). Czy to normalne że one tak bolą ??
Stan cery pogorszył się w porównaniu do tego co było przed leczeniem.
Nie wiem czy jest sens wydawania dalej kasy gdy tylko się pogarsza.
Jakieś rady: piszcie na
simeon@vp.pl
dzięki

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: