to znowu ja, Gosiek
Pisze, bo znowu jestem wsciekla na stan mojej cery. Jestem przed okresem i wygladam jak potwor - na jednym poliku 3 wielkie
czerwone plamy, na drugim jedna wielka czerwona plama. Dochodzi jeszcze plama na czole.
Czyli Zorac g... dziala.

Chyba musialabym wylac na gebe domestos zeby mi sie odblokowaly te pory.

To nie sa pryszcze z bialym czubkiem na srodku do wycisniecia. Po prostu zapycha mi sie w tym miejscu por i jest czerwone wokol.

Juz nie mam sily.

Po okresie wygladam wzglednie dobrze, czasem nawet przez 2 tyg. na jednym(!) z policzkow nic mi nie wyskakuje, a zaczerwienienia stopniowo sie zmniejszaja i bledna, ale potem na nowo to samo....
Czy ktos z Was przeszedl wiecej niz jedna kuracje
***? Chcialabym brac go jeszcze raz, zeby moja skora nie meczyla sie z lojem na twarzy

I chcialabym zeby po kuracji skora byla normalna, nie tlusta.
Ech... plakac mi sie chce...

Na dodatek na mojej cerze widac kazde zaczerwienienie i wszystko dlugo sie goi.... W tym watku na str. 277 byl link do filmiku nt. usuwania blizn po
tradziku. I powiedzieli ze tradzik musi byc calkowicie wyleczony.... No to chyba takie zapchane pory u mnie, podskorne grudki nie nadaja sie na laser?

Zreszta ja nie mam blizn tylko czerwone slady po syfach, i wiem, ze jakby mi przestaly wyskakiwac te gowna, to zaczerwienienia same by zbladly w ciagu kilku miesiecy.... Nawet nie ma sensu smarowac sie masciami na blizny bo po co, skoro przez lojotok wyskakuje co troche cos nowego?
Rafal-> tez sie dziwie, ze Ci tradzik wrocil, bo pamietam ze zdjec ze miales ladna cere po kuracji! Co na to Twoj lekarz?
Gosiek